Cibuli a slaninu nakrájíme na kostičky. Bílou a světle zelenou část pórku nakrájíme příčně na kolečka, která pak podélně překrojíme na menší kousky a omyjeme. Žampiony umyjeme, nakrájíme na tenké plátky a namočíme aby nezhnědly.
Cibuli na větší pánvi orestujeme na oleji do zlatova se slaninou, přidáme pórek, osolíme, opepříme, přidáme kmín a Adžiku, a vše pomaleji orestujeme. Přidáme okapané žampiony, a vše podusíme ve zbytkové vodě z hub do měkka.
3
Noky ohřejeme podle návodu ve větším hrnci (většinou 3 minuty ve vroucí osolené vodě, počkat až vyplavou, případně jemně promíchnout, nechat v horké vodě minutu dojít). Směs z pánve poté opatrně vmícháme do noků a přikryjeme pokličkou aby vše neoschlo před podáváním.