• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Noky „Delicios“
Napište svůj komentář k receptu

Noky „Delicios“

autor: Beny1968
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Noky „Delicios“
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso
    • bramborové noky (Těstovinové, kukuřičné) - dle výběru
    • žampiony
    • houby
    • bílé víno
    • smetana
    • prolisovaný česnek
    • podravka
    • parmazán
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí kousky orestujeme na malém množství oleje společně s žampiony a houbami, ochutíme podravkou, přidáme lisovaný česnek a bílé víno dle chuti. Nakonec přidáme smetanu a přivedeme k varu. Podáváme okamžitě a posypeme parmezánem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové noky (knedlíky) s ovocem

Tvarohové noky (knedlíky) s ovocem

Bramborové noky s listovým celerem

Bramborové noky s listovým celerem

Krupicové noky

Krupicové noky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di - | 11. 11. 2009 08:26

    Taky doufám, že nikdo, nebo přinejmenším skoro nikdo. Už jsem mnohokrát napsala, že mi tenhle žebříček takzvaných topreceptů připadá k ničemu. Některým autorům ale může to pětkování vadit a odradit je to od dalšího psaní, zvláště když přidají slušný recept. Měli jsme tu jednu idealistickou dušičku, která se dokonce snažila tohle nekritické přidávání jedniček nebo pětek vyvyžovat. No ta to chudák schytala!!!

  • Sylva P. | 11. 11. 2009 08:21

    A kdo se řídí hodnocením? Buď je mi recept sympatický a zkusím, nebo ne. Žádná 5 mě neovlivní.

  • marie nezlakova | 11. 11. 2009 07:47

    Dělám noky bramborové,je to klasické těsto na bramborové knedlíky,které pak vyválím na úzké válečky,pokrájím na délku asi 1,5cm a uvařím.Masovo-houbovou směs sice připravuji z vepřového masa,ale je to velice chutné jídlo.Doporučuji vyzkoušet a nehledět na hodnocení,které je v tomto případě zcela zavádějící,což je mi moc líto,ale bohužel.....

  • Di - | 11. 11. 2009 07:23

    A tak rychle, že sotva stačil tohle jídlo uvařit, máte pravdu Evo. Ta naše povaha česká.... Je to stále o jednom. Viz též diskuse k receptu Zadělávaná kaousta (kél(.

  • Eva Hromádka | 10. 11. 2009 20:53

    Opět někdo ohodnotil pětkou. Vypadá to, že jen tak zase chtěl poškodit pisatele. Nepochopitelné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Bramborové noky Houby Kuřecí maso Olej Parmazán Podravka Prolisovaný česnek Smetana Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety na smetaně II.

Kotlety na smetaně II.

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Houbovník z Pojizeří

Houbovník z Pojizeří

Italské masové kuličky se špagetami

Italské masové kuličky se špagetami

Brambory s tvarohem našich babiček

Brambory s tvarohem našich babiček

Bramborový knedlík podle norem

Bramborový knedlík podle norem

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

Šneci z listového těsta se zelím -…

Snadná a rychlá hrachová polévka

Snadná a rychlá hrachová polévka

Chléb z domácí pekárny

Chléb z domácí pekárny

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

28
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
24
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
23
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Noky „Delicios“
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact