• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Noční můra dietáře
Napište svůj komentář k receptu

Noční můra dietáře

autor: naamah
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Noční můra dietáře
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      ks špekáček 6-8
    • 1
      ks cibule
    • 2
      balení majonéza Vaničky
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce ocet
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Kečup, ocet a hořčici krátce svaříme. Po odstavení přidáme majolku, pořádně promícháme. Cibuli nakrájíme na kolečka, špekáčky v polovině nařízneme a naplnime cibulí.
2
Zbylou cibuli přidáme do marinády, do které naložíme buřtíky - nejméně na 4 dny. Musí být ve skleněné dobře zavřené lahvi v lednici!!
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Oldřich Gargulák | 30. 6. 2008 16:54

    8kg ZA MĚÍC!!! Nové vlákno v DISKUZI, téma JEN TAK

  • Alena Tarabová | 15. 6. 2006 11:33

    Tak jsme včera ochutnali a musím konstatovat, že je to opravdu dobré, akorát té marinády mi na 8 špekáčků připadá málo ale to vylepším.

  • Alena Tarabová | 9. 6. 2006 13:13

    Tak konečně jsemse dostala k tomu, abych naložila, bude to mňamka, marináda je moc dobrá. Díky za recept.

  • Jiřina Čiháková | 6. 6. 2006 12:48

    Aha...tag to jsem trosku natvrdlík...:-)))

  • Marie Horáková | 6. 6. 2006 11:36

    Já dávám majolku do vychladlé marinády a salám nastrouhám, přidám ještě najemmno nakrájené sladkokyselé okurky.

  • Michaela Atherton | 6. 6. 2006 11:21

    Presne tak... me vetsinou prinasi vse nakladane ma teta, kterou bavi varit, ale neji to. Ja vse sezeru jeste nez to staci ulezet:o]

  • Jaroslava Oumarová | 6. 6. 2006 07:40

    Děvčata, alespoň z nás nebudou anorektičky:-))))))))))) Jiřino, Michaela asi myslela, že se to nestihne uležet a že se sní dřív, než za 4 dny:-))))))))))))

  • Alena Tarabová | 5. 6. 2006 18:27

    Zuzko, nejlepší dieta je nejíst, ale copak to jde, když se podívám na tyto stránky? Nejde, jdu nakládat.

  • Jiřina Čiháková | 2. 6. 2006 10:32

    Nemusite se toho bat...vydrzi to i dele!Delam to uz dlouho a jeste jsem zadnou zdravotni ujmu nikomu nezpusobila..:-))))!

  • Michaela Atherton | 31. 5. 2006 15:34

    Mam strach, ze to ty 4 dny v lednici nevydrzi:o]

  • Jiřina Čiháková | 30. 5. 2006 23:30

    Ja davam majolku do jeste teple marinady...je dobre nahradit pulku horcice dijonskou...

  • Zuzka Bernátová | 30. 5. 2006 17:10

    Myslím ,že toto musím vyskúšať-dieta musí aj tentoraz počkať.

  • Jaroslava Oumarová | 30. 5. 2006 14:25

    Majolku dávám také až do chladné marinády. Zkuste místo obyčejné hořčice dát kremžskou, je to pikantnější:-)

  • cicolina | 30. 5. 2006 14:01

    Také tuto pochoutku dělám, majolku dávám do vychladlé marinády - někdy dělám i bez majolky, také dobré:-)

  • Alena Tarabová | 30. 5. 2006 11:47

    Majolku přidáváme do horké nebo prochladlé marinády?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Večeře Pozdní večeře Vaření Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Majonéza Ocet Špekáček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jednoduchá česneková pomazánka na chlebíčky

Jednoduchá česneková pomazánka na…

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina

Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

Fazolové lusky se slaninou

Fazolové lusky se slaninou

Zapečená brokolice se zeleninou a šunkou

Zapečená brokolice se zeleninou a…

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Nočky se špenátem a slaninou

Nočky se špenátem a slaninou

Bramborovo-pórková polévka

Bramborovo-pórková polévka

Pečená dýně

Pečená dýně

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

89
Ořechový chlebíček
Ořechový chlebíček
44
Makronková srdíčka
Makronková srdíčka
41
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
26
Šlehačková roláda III.
Šlehačková roláda III.

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Režisér Zdeněk Troška (72): První vystoupení po boji s vážnou nemocí

Režisér Zdeněk Troška (72): První vystoupení po boji s vážnou nemocí

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Noční můra dietáře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact