• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Noční můra dietáře
Napište svůj komentář k receptu

Noční můra dietáře

autor: naamah
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Noční můra dietáře
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      ks špekáček 6-8
    • 1
      ks cibule
    • 2
      balení majonéza Vaničky
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce ocet
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Kečup, ocet a hořčici krátce svaříme. Po odstavení přidáme majolku, pořádně promícháme. Cibuli nakrájíme na kolečka, špekáčky v polovině nařízneme a naplnime cibulí.
2
Zbylou cibuli přidáme do marinády, do které naložíme buřtíky - nejméně na 4 dny. Musí být ve skleněné dobře zavřené lahvi v lednici!!
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Oldřich Gargulák | 30. 6. 2008 16:54

    8kg ZA MĚÍC!!! Nové vlákno v DISKUZI, téma JEN TAK

  • Alena Tarabová | 15. 6. 2006 11:33

    Tak jsme včera ochutnali a musím konstatovat, že je to opravdu dobré, akorát té marinády mi na 8 špekáčků připadá málo ale to vylepším.

  • Alena Tarabová | 9. 6. 2006 13:13

    Tak konečně jsemse dostala k tomu, abych naložila, bude to mňamka, marináda je moc dobrá. Díky za recept.

  • Jiřina Čiháková | 6. 6. 2006 12:48

    Aha...tag to jsem trosku natvrdlík...:-)))

  • Marie Horáková | 6. 6. 2006 11:36

    Já dávám majolku do vychladlé marinády a salám nastrouhám, přidám ještě najemmno nakrájené sladkokyselé okurky.

  • Michaela Atherton | 6. 6. 2006 11:21

    Presne tak... me vetsinou prinasi vse nakladane ma teta, kterou bavi varit, ale neji to. Ja vse sezeru jeste nez to staci ulezet:o]

  • Jaroslava Oumarová | 6. 6. 2006 07:40

    Děvčata, alespoň z nás nebudou anorektičky:-))))))))))) Jiřino, Michaela asi myslela, že se to nestihne uležet a že se sní dřív, než za 4 dny:-))))))))))))

  • Alena Tarabová | 5. 6. 2006 18:27

    Zuzko, nejlepší dieta je nejíst, ale copak to jde, když se podívám na tyto stránky? Nejde, jdu nakládat.

  • Jiřina Čiháková | 2. 6. 2006 10:32

    Nemusite se toho bat...vydrzi to i dele!Delam to uz dlouho a jeste jsem zadnou zdravotni ujmu nikomu nezpusobila..:-))))!

  • Michaela Atherton | 31. 5. 2006 15:34

    Mam strach, ze to ty 4 dny v lednici nevydrzi:o]

  • Jiřina Čiháková | 30. 5. 2006 23:30

    Ja davam majolku do jeste teple marinady...je dobre nahradit pulku horcice dijonskou...

  • Zuzka Bernátová | 30. 5. 2006 17:10

    Myslím ,že toto musím vyskúšať-dieta musí aj tentoraz počkať.

  • Jaroslava Oumarová | 30. 5. 2006 14:25

    Majolku dávám také až do chladné marinády. Zkuste místo obyčejné hořčice dát kremžskou, je to pikantnější:-)

  • cicolina | 30. 5. 2006 14:01

    Také tuto pochoutku dělám, majolku dávám do vychladlé marinády - někdy dělám i bez majolky, také dobré:-)

  • Alena Tarabová | 30. 5. 2006 11:47

    Majolku přidáváme do horké nebo prochladlé marinády?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Večeře Pozdní večeře Vaření Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Majonéza Ocet Špekáček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Linecké těsto pro začátečníky

Linecké těsto pro začátečníky

Krůtí ragú se žampiony

Krůtí ragú se žampiony

Pikantní fazole

Pikantní fazole

Chilli con carne IV.

Chilli con carne IV.

Hruškové šátečky se skořicí

Hruškové šátečky se skořicí

Kuřecí zbytkový salát

Kuřecí zbytkový salát

Kuskus s mletým masem

Kuskus s mletým masem

Bramborovo cuketová polévka - smetanová s koprem

Bramborovo cuketová polévka -…

Rybízový koláč

Rybízový koláč

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

173
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
159
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
85
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta / pesto z…
81
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…
61
Skořičáky - skořicové minizáviny
Skořičáky - skořicové…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Noční můra dietáře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact