Kečup, ocet a hořčici krátce svaříme. Po odstavení přidáme majolku, pořádně promícháme. Cibuli nakrájíme na kolečka, špekáčky v polovině nařízneme a naplnime cibulí.
2
Zbylou cibuli přidáme do marinády, do které naložíme buřtíky - nejméně na 4 dny. Musí být ve skleněné dobře zavřené lahvi v lednici!!
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Oldřich Gargulák
|30. 6. 2008 16:54
8kg ZA MĚÍC!!! Nové vlákno v DISKUZI, téma JEN TAK
Alena Tarabová
|15. 6. 2006 11:33
Tak jsme včera ochutnali a musím konstatovat, že je to opravdu dobré, akorát té marinády mi na 8 špekáčků připadá málo ale to vylepším.
Alena Tarabová
|9. 6. 2006 13:13
Tak konečně jsemse dostala k tomu, abych naložila, bude to mňamka, marináda je moc dobrá. Díky za recept.
Jiřina Čiháková
|6. 6. 2006 12:48
Aha...tag to jsem trosku natvrdlík...:-)))
Marie Horáková
|6. 6. 2006 11:36
Já dávám majolku do vychladlé marinády a salám nastrouhám, přidám ještě najemmno nakrájené sladkokyselé okurky.
Michaela Atherton
|6. 6. 2006 11:21
Presne tak... me vetsinou prinasi vse nakladane ma teta, kterou bavi varit, ale neji to. Ja vse sezeru jeste nez to staci ulezet:o]
Jaroslava Oumarová
|6. 6. 2006 07:40
Děvčata, alespoň z nás nebudou anorektičky:-))))))))))) Jiřino, Michaela asi myslela, že se to nestihne uležet a že se sní dřív, než za 4 dny:-))))))))))))
Alena Tarabová
|5. 6. 2006 18:27
Zuzko, nejlepší dieta je nejíst, ale copak to jde, když se podívám na tyto stránky? Nejde, jdu nakládat.
Jiřina Čiháková
|2. 6. 2006 10:32
Nemusite se toho bat...vydrzi to i dele!Delam to uz dlouho a jeste jsem zadnou zdravotni ujmu nikomu nezpusobila..:-))))!
Michaela Atherton
|31. 5. 2006 15:34
Mam strach, ze to ty 4 dny v lednici nevydrzi:o]
Jiřina Čiháková
|30. 5. 2006 23:30
Ja davam majolku do jeste teple marinady...je dobre nahradit pulku horcice dijonskou...
Zuzka Bernátová
|30. 5. 2006 17:10
Myslím ,že toto musím vyskúšať-dieta musí aj tentoraz počkať.
Jaroslava Oumarová
|30. 5. 2006 14:25
Majolku dávám také až do chladné marinády. Zkuste místo obyčejné hořčice dát kremžskou, je to pikantnější:-)
cicolina
|30. 5. 2006 14:01
Také tuto pochoutku dělám, majolku dávám do vychladlé marinády - někdy dělám i bez majolky, také dobré:-)
Alena Tarabová
|30. 5. 2006 11:47
Majolku přidáváme do horké nebo prochladlé marinády?