• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Noční můra dietáře
Napište svůj komentář k receptu

Noční můra dietáře

autor: naamah
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Noční můra dietáře
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      ks špekáček 6-8
    • 1
      ks cibule
    • 2
      balení majonéza Vaničky
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce ocet
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Kečup, ocet a hořčici krátce svaříme. Po odstavení přidáme majolku, pořádně promícháme. Cibuli nakrájíme na kolečka, špekáčky v polovině nařízneme a naplnime cibulí.
2
Zbylou cibuli přidáme do marinády, do které naložíme buřtíky - nejméně na 4 dny. Musí být ve skleněné dobře zavřené lahvi v lednici!!
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Oldřich Gargulák | 30. 6. 2008 16:54

    8kg ZA MĚÍC!!! Nové vlákno v DISKUZI, téma JEN TAK

  • Alena Tarabová | 15. 6. 2006 11:33

    Tak jsme včera ochutnali a musím konstatovat, že je to opravdu dobré, akorát té marinády mi na 8 špekáčků připadá málo ale to vylepším.

  • Alena Tarabová | 9. 6. 2006 13:13

    Tak konečně jsemse dostala k tomu, abych naložila, bude to mňamka, marináda je moc dobrá. Díky za recept.

  • Jiřina Čiháková | 6. 6. 2006 12:48

    Aha...tag to jsem trosku natvrdlík...:-)))

  • Marie Horáková | 6. 6. 2006 11:36

    Já dávám majolku do vychladlé marinády a salám nastrouhám, přidám ještě najemmno nakrájené sladkokyselé okurky.

  • Michaela Atherton | 6. 6. 2006 11:21

    Presne tak... me vetsinou prinasi vse nakladane ma teta, kterou bavi varit, ale neji to. Ja vse sezeru jeste nez to staci ulezet:o]

  • Jaroslava Oumarová | 6. 6. 2006 07:40

    Děvčata, alespoň z nás nebudou anorektičky:-))))))))))) Jiřino, Michaela asi myslela, že se to nestihne uležet a že se sní dřív, než za 4 dny:-))))))))))))

  • Alena Tarabová | 5. 6. 2006 18:27

    Zuzko, nejlepší dieta je nejíst, ale copak to jde, když se podívám na tyto stránky? Nejde, jdu nakládat.

  • Jiřina Čiháková | 2. 6. 2006 10:32

    Nemusite se toho bat...vydrzi to i dele!Delam to uz dlouho a jeste jsem zadnou zdravotni ujmu nikomu nezpusobila..:-))))!

  • Michaela Atherton | 31. 5. 2006 15:34

    Mam strach, ze to ty 4 dny v lednici nevydrzi:o]

  • Jiřina Čiháková | 30. 5. 2006 23:30

    Ja davam majolku do jeste teple marinady...je dobre nahradit pulku horcice dijonskou...

  • Zuzka Bernátová | 30. 5. 2006 17:10

    Myslím ,že toto musím vyskúšať-dieta musí aj tentoraz počkať.

  • Jaroslava Oumarová | 30. 5. 2006 14:25

    Majolku dávám také až do chladné marinády. Zkuste místo obyčejné hořčice dát kremžskou, je to pikantnější:-)

  • cicolina | 30. 5. 2006 14:01

    Také tuto pochoutku dělám, majolku dávám do vychladlé marinády - někdy dělám i bez majolky, také dobré:-)

  • Alena Tarabová | 30. 5. 2006 11:47

    Majolku přidáváme do horké nebo prochladlé marinády?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Večeře Pozdní večeře Vaření Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Majonéza Ocet Špekáček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová omáčka

Koprová omáčka

Fenyklový salát

Fenyklový salát

Pierogi ‒ pirožky

Pierogi ‒ pirožky

Jogurtový dort s jahodami

Jogurtový dort s jahodami

Rakouský bramborový salát

Rakouský bramborový salát

Slané tyčinky se šunkou

Slané tyčinky se šunkou

Žampiony na grilu

Žampiony na grilu

Houbová bramboračka

Houbová bramboračka

Teplý mungo salát s tofu a kuskusem

Teplý mungo salát s tofu a kuskusem

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

34
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…
33
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
31
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka s hovězím…
30
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
24
Čevapčiči
Čevapčiči

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Noční můra dietáře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact