Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Špenát překrájíme a kuřecí maso nakrájíme na menší kostky.
3
Příprava:
4
Na jedné pánvičce zpěníme cibulku a přidáme maso, orestujeme a poté necháme na mírném ohni dosmažit. Když je maso hotové, zakápneme sojovou omáčkou - maso má krásnou zlatavou barvu a lépe chutná. Mezitím, co smažíme kuřecí, si na druhé pánvičce rozpustíme máslo a poté přidáme špenát. Jakmile špenát povolí, přidáme česnek (často se česnek na másle smaží a poté přidává špenát, záleží na každém) - po pár minutách zlehka přiléváme smetanu a povaříme.
5
Jakmile je špenát hotový a provoněný česnekem, přidáme maso včetně šťávy z druhé pánve a ještě chvíli povaříme.
6
Mezitím uvaříme gnocchi dle návodu na obalu a společně s omáčkou podáváme. Dozdobit můžeme na pánvi dokřupava osmaženou slaninou.