• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nízká čokoládová buchta
Napište svůj komentář k receptu

Nízká čokoládová buchta

autor: zdena3
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nízká čokoládová buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g máslo
    • 200
      g hořká čokoláda
    • 60
      g hladká mouka
    • 3
      lžíce mléko
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      ks vejce
    • 150
      g cukr krystal
    • moučkový cukr na posypání

Postup přípravy receptu

1
Čokoládu nalámeme na kousky a i s máslem dáme rozpustit nad páru. Mezitím vyšleháme žloutky s polovinou cukru. Do vnitř zašleháme rozpuštěnou čokoládu, mleko a mouku. Vyšleháme bílky se špetkou soli a zbylím cukrem a a zlehka zamícháme k ostatním. Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem o velikosti 26x35 cm, nebo dortové formy o vel. 28 cm.
2
Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C. 25-30 minut. Ještě teplou sypeme cukrem moučkou. Ve vnitř buchta zůstane měkká a vlhká a kůrka bude křupavá. Ta foto sice není moje, ale ten recept jsem dělala několikrát a je opravdu dobrá, tím chci říct že budu posílat jen recepty které já sama budu mít vyzkoušené.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

Kokosovo-čokoládová buchta s…

Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Čokoládová buchta s řepou

Čokoládová buchta s řepou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 14. 11. 2013 15:04

    Buchta je vazne vynikajici!!!! Doporucuji ji dal :-D Diky za ni <3

  • Martina | 28. 10. 2013 16:22

    Zdravím, recept skvělý, jen jsem ubrala 50g cukru, přidala hrst rozinek a 50g posekaných ořechů, 2 lžíce mléka nevíc a super. Z tohoto receptu se dá různě kouzlit !!! Díky M ;-) ;-) ;-)

  • papik | 26. 2. 2013 19:57

    :-D to bilo hrozny

  • darina olahova | 28. 7. 2011 20:55

    vynikajúce :-)

  • ...,,,, | 21. 4. 2011 16:37

    mno taky my moc nelezla :-|

  • tonca | 20. 12. 2010 17:32

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • Zuza | 14. 12. 2010 11:53

    Buchta vyzkoušena a teda nic moc. Podruhé už nee :-(

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Buchty Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hladká mouka Hořká čokoláda Máslo Mléko Moučkový cukr Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Švýcarské fondue

Švýcarské fondue

Ledový salát se smetanou

Ledový salát se smetanou

Jablkový krémeš

Jablkový krémeš

Králík po francouzsku

Králík po francouzsku

Afrika řezy

Afrika řezy

Jablečný tvarohový dort

Jablečný tvarohový dort

Domácí lečo s česnekem

Domácí lečo s česnekem

Kynutý švestkový závin (štrůdl)

Kynutý švestkový závin (štrůdl)

Houbové karbanátky (nejen) s mletým masem

Houbové karbanátky (nejen) s mletým…

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

72
fermentované zelí  (a la Kimchi)
fermentované zelí (a la…
56
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
46
Dresing na hlávkový salát
Dresing na hlávkový salát
46
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
33
Dušená jehněčí kolínka s gremolatou
Dušená jehněčí kolínka s…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Manželka prince Harryho odhalila soukromí: Meghan popsala rodinné rituály!

Manželka prince Harryho odhalila soukromí: Meghan popsala rodinné rituály!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Nivovo-šunkové palačinky
Nivovo-šunkové palačinky
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Nixtamalizovaná kukuřice, základní recept
Nixtamalizovaná kukuřice, základní…
Nízkotučný banánový chlebíček
Nízkotučný banánový chlebíček
Nízký čokoládový dortík
Nízký čokoládový dortík
Nočky se špenátem a slaninou
Nočky se špenátem a slaninou
  • Recepty.cz
  • Nízká čokoládová buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact