• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nízká čokoládová buchta
Napište svůj komentář k receptu

Nízká čokoládová buchta

autor: zdena3
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nízká čokoládová buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g máslo
    • 200
      g hořká čokoláda
    • 60
      g hladká mouka
    • 3
      lžíce mléko
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      ks vejce
    • 150
      g cukr krystal
    • moučkový cukr na posypání

Postup přípravy receptu

1
Čokoládu nalámeme na kousky a i s máslem dáme rozpustit nad páru. Mezitím vyšleháme žloutky s polovinou cukru. Do vnitř zašleháme rozpuštěnou čokoládu, mleko a mouku. Vyšleháme bílky se špetkou soli a zbylím cukrem a a zlehka zamícháme k ostatním. Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem o velikosti 26x35 cm, nebo dortové formy o vel. 28 cm.
2
Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C. 25-30 minut. Ještě teplou sypeme cukrem moučkou. Ve vnitř buchta zůstane měkká a vlhká a kůrka bude křupavá. Ta foto sice není moje, ale ten recept jsem dělala několikrát a je opravdu dobrá, tím chci říct že budu posílat jen recepty které já sama budu mít vyzkoušené.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

Kokosovo-čokoládová buchta s…

Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Čokoládová buchta s řepou

Čokoládová buchta s řepou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 14. 11. 2013 15:04

    Buchta je vazne vynikajici!!!! Doporucuji ji dal :-D Diky za ni <3

  • Martina | 28. 10. 2013 16:22

    Zdravím, recept skvělý, jen jsem ubrala 50g cukru, přidala hrst rozinek a 50g posekaných ořechů, 2 lžíce mléka nevíc a super. Z tohoto receptu se dá různě kouzlit !!! Díky M ;-) ;-) ;-)

  • papik | 26. 2. 2013 19:57

    :-D to bilo hrozny

  • darina olahova | 28. 7. 2011 20:55

    vynikajúce :-)

  • ...,,,, | 21. 4. 2011 16:37

    mno taky my moc nelezla :-|

  • tonca | 20. 12. 2010 17:32

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • Zuza | 14. 12. 2010 11:53

    Buchta vyzkoušena a teda nic moc. Podruhé už nee :-(

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Buchty Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hladká mouka Hořká čokoláda Máslo Mléko Moučkový cukr Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Malinový koktejl

Malinový koktejl

Jablečný koláč

Jablečný koláč

Flamendří česnečka

Flamendří česnečka

Šunková pomazánka - taťkova

Šunková pomazánka - taťkova

Pomazánka z vařeného masa

Pomazánka z vařeného masa

Kokosové vánoční cukroví

Kokosové vánoční cukroví

"Pěnové" koláčky z listového těsta

"Pěnové" koláčky z listového těsta

Hruškový koláč s tvarohovým těstem a žmolenkou

Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…

Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

Doporučujeme

30 minut
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

137
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
55
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
41
Máslové řízky
Máslové řízky
40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
37
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…

Zajímavé články

Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
AHA.cz Kolik platí Soukup Agátě? Částce se nechce ani věřit

Kolik platí Soukup Agátě? Částce se nechce ani věřit

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Blesk.cz Taťána Kuchařová na večírku nadace Propolis33: Královna večera!

Taťána Kuchařová na večírku nadace Propolis33: Královna večera!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Další doporučené recepty:

Nivovo-šunkové palačinky
Nivovo-šunkové palačinky
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Nixtamalizovaná kukuřice, základní recept
Nixtamalizovaná kukuřice, základní…
Nízkotučný banánový chlebíček
Nízkotučný banánový chlebíček
Nízký čokoládový dortík
Nízký čokoládový dortík
Nočky se špenátem a slaninou
Nočky se špenátem a slaninou
  • Recepty.cz
  • Nízká čokoládová buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact