Těsto rozválíme na plát, nakrájíme ho na proužky široké 1,5 cm, každý proužek namotáme na trubičku určenou k pečení kremrolí, namotané trubičky dáme na plech a pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů cca 10 minut. Po vychladnutí sundáme kremrole z trubiček a plníme náplní (cukrářským pytlíkem).
2
**Náplň:** Nivu nastrouháme, promícháme s jogurtem a pažitkou, popřípadě dosolíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Irena Bloudilová
|9. 1. 2014 12:02
Tohle je opravdu výborný nápad, který ocenila hlavně mužská část naší svatební společnosti. Tvaroh jsem použila plnotučný, z vaničky byl stejně dost měkký, tak jsem ani jogurtu moc nedala. Do části náplně jsem přidala dokonce i česnek a byly bezvadné. Můžu všem vřele doporučit.
Laďka
|25. 10. 2013 17:13
Já jsem trubičky nemazala nikdy aani když byly nový.
Zítra chci vyzkoušet. Bylo potřeba trubičky předem mazat? Mám úplně nové formičky, zatím nepoužité.
Fanny
|23. 6. 2013 19:39
Byly fajn, každý myslel, že jsou sladké a pak koukali :-)) .
Petra
|31. 3. 2013 12:14
Patříme mezi ty co na sladké dostanou chuť minimálně a tahle možnost mě vyloženě nadchla.Tvaroh jsem smíchala s ušlehanou šlehačkou,přidala nivu,vynechala pažitku.Kremrole jsou báječné,mohu jen doporučit a já si recept vytisknu do své kuchařky. :-)
Matysová
|8. 7. 2012 11:41
Vážně výborný nápad, pochvaly se jen hrnuly a já byla ráda
poupě
|30. 4. 2012 16:15
když se daří, tak se daří ;-) , dík za recept :-*
Machlaidová
|2. 2. 2012 11:23
Tomu říkám luxus! Do krému jsem zamíchala trochu z velké bílé holandie a pažitku dám, až mi na jaře vyroste.
Alena
|30. 11. 2011 11:41
Tvaroh jsem měla z vaničky a docela řídký, tak jsem jogurt přidávala po lžičkách, aby náplň netekla. Kremrole byly bezvadné a dokonce chutnaly i mě, nivu nemám totiž moc ráda.
Přibylová E.
|22. 6. 2011 19:05
Velmi chutné, zase něco jiného pro návštěvu než chlebíčky ;-)
Vanda
|7. 5. 2011 08:02
Doporucuji vsem, je to lahudka <:-) <3 :-* ;-) :-)