Ne že by se nedali jíst i za studena, ale čerstvé jsou lepší.
Jsou chutné i za studena?
Jano Z, určitě to vyzkoušejte, jsou velmi dobré a hlavně jiné (ale doporučuji podle receptu Di, tedy s celým vajíčkema kořeními. Pravda, musíte u toho větrat. Rovnou tvaruji karbanátky, lépe se smaží než koule, to musíte dát víc oleje (pokud smažíte na pánvi jako já). Dobrou chuť.
Di, děkuji za upřesnění i za inspiraci.
Jano, to poznáte. Já dělám podobě sýrové karbanátky, jen dávám celá vajíčka a koření (česnek, majoránka, pepř). Sýry můžete dát půl na půl (nebo kolik právě máte v lednici) a vajíček tolik, abyste ze vzniklé tužší hmoty mohla zformovat koule (výsledný tvar jsou spíše karbanátky, neboť sýr se rozteče).
Nešlo by alespoň přibližně napsat kolik čeho?