Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
barča
|22. 1. 2007 23:15
Ne že by se nedali jíst i za studena, ale čerstvé jsou lepší.
Lenka Kristová
|22. 1. 2007 18:38
Jsou chutné i za studena?
barča
|22. 1. 2007 12:35
Jano Z, určitě to vyzkoušejte, jsou velmi dobré a hlavně jiné (ale doporučuji podle receptu Di, tedy s celým vajíčkema kořeními. Pravda, musíte u toho větrat. Rovnou tvaruji karbanátky, lépe se smaží než koule, to musíte dát víc oleje (pokud smažíte na pánvi jako já). Dobrou chuť.
Jana Z
|22. 1. 2007 10:39
Di, děkuji za upřesnění i za inspiraci.
Di
|22. 1. 2007 10:28
Jano, to poznáte. Já dělám podobě sýrové karbanátky, jen dávám celá vajíčka a koření (česnek, majoránka, pepř). Sýry můžete dát půl na půl (nebo kolik právě máte v lednici) a vajíček tolik, abyste ze vzniklé tužší hmoty mohla zformovat koule (výsledný tvar jsou spíše karbanátky, neboť sýr se rozteče).