Jsem odpůrce nivy,ale tahle pomazánka je tak výborná,že si nestíháme mazat na rohlíky a chleba,opravdu skvělá!
Anonym
|17. 5. 2007 13:24
Při podávání ve formě jednohubek zkuste místo ořechu dát navrch půl bílého hroznu bez pecek..
Di
|10. 12. 2006 21:40
Já považuji kombinaci nivy a cibule, zvláště červené, také za vynikající. Z nivy, většího množství červené cibule a oliv včetně nálevu dělám salát. je velmi pikantní - taková chuťovka místo překrmu.
Jana Z
|10. 12. 2006 17:24
Sto lidí sto chutí jak se říká. Já dávám do nivové pomazánky taky malý stroužek česneku, na chlebu zdobím cibulí a posypu trochou červené papriky a na jednohubky dávám taky ořech. Takže všechny kombinace.:-))))
Jaroslava Oumarová
|10. 12. 2006 14:04
Vidíte, pane Brusáku, a u nás doma se Niva nikdy nekombinovala s česnekem, ale vždycky právě s tou cibulí. Namazat na jednohubky a položit kousek vlašského ořechu - neznám dobřejší chuťovku:-))) Třeba to bude krajová specialita...
Anonym
|10. 12. 2006 11:18
Opravdu je to ale skvělá kombinace niva a cibule.
František Brusák
|10. 12. 2006 08:49
Myslím že cibule ruší chuť jemné lahodné chuti nivy,naopak česnek i když je více aromatický tuto chuť podtrhává a zvýrazňuje.Niva a cibule - nikde jsem se stím nesetkal až tady teť.
Petra Vojtášková
|8. 12. 2006 15:30
Ano, pomazánkové máslo bez příchuti bez příchuti , s příchutí jsem ještě nikdy nezkoušela , ale můžete dát kdyžtak vědět ..)
Hana Rožníčková
|8. 12. 2006 15:26
Rodinka má ráda nivu, tavený sýr bez příchutě, cibuli a na zjemnění a dobré roztírání dávám trochu smetany, zadělám tyčovým mixérem a je to hned.
Lenka
|8. 12. 2006 14:52
Tak pomazánku z nivy dělám s Florou light. V létě pridávám nasekanou pažitku a zimě jemně nakrájenou cibuli.Všichni jí mají rádi a hned se po ní zakouří.
Anonym
|8. 12. 2006 12:07
Myslím si, že niva má sama o sobě výraznou a dobrou chuť, a že je proto škoda přerážet ji cibulí. Ale komu to chutná ...
Andra
|8. 12. 2006 11:55
Tiež si myslím, že cibuľa tam musí byť. Pomazánkové maslo bez príchute je na nátierky ideálne. Využívam ho často.
Anonym
|8. 12. 2006 10:59
Bez cibule to není ono. Smícháním pouze tvarohu a nivy to bude chutnat jinak než tato pomazánka.
Anonym
|8. 12. 2006 01:45
Dietní varianta by byla místo pomazánkového másla tvaroh, případně přidat kapku mléka, k nivě asi bez cibule, dá se přece nazdobit navrch koskem čerstvé zeleniny.
D K
|7. 12. 2006 14:25
Taky dělám tuto pomazánku, znám ji od tchýně a ona ji ředí ještě trochou smetany. Já místo smetany přidávám mléko.
Daniela Hřebíčková
|7. 12. 2006 13:09
Nevím jak autorka, ale já dávám pom. máslo bez příchutě.
Anonym
|7. 12. 2006 11:23
Dobrý nápad, kupovaná pomazánka je totiž dost pálivá a je nic moc.
Daniela
|7. 12. 2006 11:21
Také dělám, jen ještě povoluji mlékem, aby se to dalo mazat. Pomazánkového másla je lepší méně, aby byla niva lépe cítit. Moc dobré.