Je to moc dobré :-) ;-)
Je to moc dobré :-) ;-)
Je moc dobrá :-) ;-)
Je moc dobrá :-) ;-)
Přidávám jeste malou lžičku francouzské hořčice, červenou cibuli a malinko čerstvě namletého pepře, výborná kombinace :-)
Nene nivové... :-)
kkkk
Je opravdu super :-) děti jí milují. I když nivu nesnáší ;-) já jim neřekla že to je pomazánka z nivy :-D ;-)
Pomazánka je výborná, dávám za jedna!
Jsem odpůrce nivy,ale tahle pomazánka je tak výborná,že si nestíháme mazat na rohlíky a chleba,opravdu skvělá!
Při podávání ve formě jednohubek zkuste místo ořechu dát navrch půl bílého hroznu bez pecek..
Já považuji kombinaci nivy a cibule, zvláště červené, také za vynikající. Z nivy, většího množství červené cibule a oliv včetně nálevu dělám salát. je velmi pikantní - taková chuťovka místo překrmu.
Sto lidí sto chutí jak se říká. Já dávám do nivové pomazánky taky malý stroužek česneku, na chlebu zdobím cibulí a posypu trochou červené papriky a na jednohubky dávám taky ořech. Takže všechny kombinace.:-))))
Vidíte, pane Brusáku, a u nás doma se Niva nikdy nekombinovala s česnekem, ale vždycky právě s tou cibulí. Namazat na jednohubky a položit kousek vlašského ořechu - neznám dobřejší chuťovku:-))) Třeba to bude krajová specialita...
Opravdu je to ale skvělá kombinace niva a cibule.
Myslím že cibule ruší chuť jemné lahodné chuti nivy,naopak česnek i když je více aromatický tuto chuť podtrhává a zvýrazňuje.Niva a cibule - nikde jsem se stím nesetkal až tady teť.
Ano, pomazánkové máslo bez příchuti bez příchuti , s příchutí jsem ještě nikdy nezkoušela , ale můžete dát kdyžtak vědět ..:))
Rodinka má ráda nivu, tavený sýr bez příchutě, cibuli a na zjemnění a dobré roztírání dávám trochu smetany, zadělám tyčovým mixérem a je to hned.
Tak pomazánku z nivy dělám s Florou light. V létě pridávám nasekanou pažitku a zimě jemně nakrájenou cibuli.Všichni jí mají rádi a hned se po ní zakouří.
Myslím si, že niva má sama o sobě výraznou a dobrou chuť, a že je proto škoda přerážet ji cibulí. Ale komu to chutná ...
Tiež si myslím, že cibuľa tam musí byť. Pomazánkové maslo bez príchute je na nátierky ideálne. Využívam ho často.
Bez cibule to není ono. Smícháním pouze tvarohu a nivy to bude chutnat jinak než tato pomazánka.
Dietní varianta by byla místo pomazánkového másla tvaroh, případně přidat kapku mléka, k nivě asi bez cibule, dá se přece nazdobit navrch koskem čerstvé zeleniny.
Taky dělám tuto pomazánku, znám ji od tchýně a ona ji ředí ještě trochou smetany. Já místo smetany přidávám mléko.
Nevím jak autorka, ale já dávám pom. máslo bez příchutě.
Dobrý nápad, kupovaná pomazánka je totiž dost pálivá a je nic moc.
Také dělám, jen ještě povoluji mlékem, aby se to dalo mazat. Pomazánkového másla je lepší méně, aby byla niva lépe cítit. Moc dobré.
To pomazánkové máslo bez příchutě?