Takže jsem dala 1!
Nigella je nádherná ženská, která všechno připravuje s takovou lehkostí a ohromným apetitem,tento recept si připravila na svačinu s sebou, mohu jen potvrdit,že je to výborné.To je jídlo fajnšmekrů, kteří dokáží propojit různé chutě v lahůdku.Když někomu nechutná, ať to nejí.A hlavně vrstvy na chleba mazala tak silně, že jí to vytékalo z chleba a já na to dostala chuť.
Di,tohle rozhodne musim vyzkouset.Miluji totiz tmavy chleb namazany slanym maslem,jahodovou marmeladou ,k tomu krupavou slaninu a vajicka na mekko.S tim syrem to musi byt dobrota. Ty petky dal asi nekdo, kdo jeste nikdy nedelal napriklad rajskou,svickovou nebo koprovou omacku,kde se slano-sladke chute take vzajemne propojuji. Dekuji za malou obmenu a davam 1!!!
Pro Di:Nic si z toho nedělejte,a přispívejte dál!
Já nemusím normální máslo, takže si pomazánkové máslo s džemem dávám už od tý doby, co tohle máslo existuje. A výborný!!
Díky, Silvo, vždyť víte, jak to tady chodí! Kromě toho jsem pro některé "přispěvatele" jako červený hadr před očima krocana. Těch pětek bylo víc, ale to přece nevadí - nesoutěžím o titul Miss kuchařka, hlavně když chutná.
nechápu jak tomu může někdo říkat recept???
Lípla jsem za jedna:)
Nevím,proč tomuto dobrému receptu nasázel někdo pětku.
Já jím tmavé pečivo se sýrem (taveným nebo i tvrdým) a marmeládou už několik let a stále se na mě všichni dívají jako na marťana, ale jsem ráda, že nejsem sama s touto chutí:-)
To jsme naladěné na stejnou vlnovou délku. Já mám ráda něco sladkého ke smaženému hermelínu. Když nejsou brusinky, tak alespoň třeba jablka s křenem nebo stačí dětská přesnídávka.
Di, já si včera pochutnávala na chlebu s Hermelínem a brusinkovým džemem. Taky mi moc chutnalo.