Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zděnka
|21. 6. 2014 13:32
Nebo lze 5 min povařit a vařící nalít do nahřátých skleniček, očistit, zavřít a otočit na víčko do vychladnutí. :-)
Zděnka
|21. 6. 2014 13:27
Dělám si hodně domácích výrobků; proto, abych v nich neměla jedovaté hnusy.
:-(
Sporná je i kyselina citronová / dávám citron. šťávu /, ale PETOL BYCH NIKDY NEPOUŽILA !!!
Najděte si složení a vyhledejte si, co je to za "mňamku".
:-(
Konzervuji sterilizací na 80% 20 min nebo cukrem / to se dává 1,20 Kg cukru na 1 kg šťávy, uložit nejlépe v temnu a chladu /. Sterilované sladím méně a dělám do menších obalů, po otevření nechávám v ledničce a spotřebujeme do 2 týdnů.