• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nevařený guláš
Napište svůj komentář k receptu

Nevařený guláš

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nevařený guláš
Nevařený guláš
Nevařený guláš
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová plec
    • 3
      ks cibule větší
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      lžička gulášové koření
    • 3
      lžička paprika - sladká
    • 3
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • sůl
    • pepř mletý
    • feferonka
    • 3
      lžíce hořčice plnotučná 2-3
    • česnek sušený (prášek)
    • 2
      kostka masox nebo gulášový bujón
    • 1
      l voda

Postup přípravy receptu

1
Cibuli, česnek a maso nakrájíme a vše promícháme s ingrediencemi. Kostky masoxu rozpustíme v malém množství teplé vody a doplníme ho do množství 1 l, kterým zalijeme promíchané maso.
2
Vše dáme do pekáče nebo do skleněné (simaxové) mísy a přikryjeme alobalem. Pečeme 1,5 hodiny při 250 °C. Po celou dobu pečení nedoléváme vodu, nemícháme a nesundáváme alobal nebo poklici z mísy.
3
Příloha: knedlík, halušky nebo chléb.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nevařený pampeliškový sirup

Nevařený pampeliškový sirup

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Václavkový guláš

Václavkový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zdenka supolova | 5. 9. 2009 13:35

    Opravdu vynikající!Dělala jsem několikrát a jinak dělat už nebudu,protože:a)je moc dobrý,taková pravá hospodská chuť b)dá se do trouby a 1,5hodiny se ho nedotknu,žádné podlévání a zahušťování,vyndá se a jak chuť tak hustota je akorát.Vřele doporučuji.Měla jsem 1 čerstvou papriku,tak jsem jí tam dala nakrájenou na proužky a je to pochoutka.

  • Martina | 3. 4. 2008 10:33

    Taky jsem zkoušela, ale nijak nadšený jsme z toho zas tak nebyli. Takový normální dobrý guláš. Dávám za 3. Asi jsem čekala bůh ví co....

  • Gábina H | 4. 6. 2007 13:31

    Moc dobré, dávám 1. Pekla jsem minulý týden ve čtvrtek. Udělala se krásná šťávička, k tomu jsme si dali těstoviny vrtule. Sestra zkoušela v neděli, přítel "lezl po zdi". Díky za recept

  • Jana Remková | 28. 5. 2007 12:19

    Moc dobré,akorád bych trochu nadstavila šťávu,ke knedlíkům by jí bylo málo,ale ke chlebu stačí.Dávám za 1 a určitě jsem to nevařila naposledy!Jana

  • Kamil Krybus | 25. 5. 2007 21:55

    Guláš je postaven na zkaramelizované cibulce. To nenahradíte žádnou chemií (masoxy nebo gulášovým koření). Jestli guláš připravujete v troubě nebo na plotně je velku jedno. Recept bych nazval Dušené maso v troubě.

  • ELA | 25. 5. 2007 14:42

    je opravdu výborný, na zahuštění se přimlouvám za starší chléb místo solamylu...

  • Lucie Knyová | 25. 5. 2007 14:41

    Bohužel, nám vůbec nechutnalo, s pravým gulášem to nemělo moc společného.Vrátím se ke klasice.

  • Anonym | 25. 5. 2007 13:32

    Guláš udělaný a částečně i pohlcen hladovými krky, musím se pochválit - opravdu vynikající jako tzv."nebe v hubě", jiný už dělat nebudu, skoro bez práce a chuťově vynikající, masíčko jedna báseň. Dávám velkou 1.

  • Anonym | 24. 5. 2007 18:52

    Solamyl, bujón ? A tu cibulku a maso předem ani neosmahnete? A tomu říkáte guláš?

  • gabriela matějíčková | 24. 5. 2007 16:06

    Mohu potvrdit, že je výborný také ho tak připravuji, dokonce tak dělám i španělské ptáčky nebo roštěnky.

  • Jana Remková | 24. 5. 2007 14:21

    Tak na to jsem opravdu zvědavá,ještě jsem nikdy guláš nepekla,ale rozhodně vyzkouším!!Díky za tip!!Jana

  • Hana Rožníčková | 24. 5. 2007 09:30

    To je recept: Prezidentský guláš II. - je výborný.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Česnek sušený Cibule Feferonka Gulášové koření Hořčice plnotučná Masox Paprika - sladká Pepř mletý Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřová plec Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka ze sardinek

Pomazánka ze sardinek

Kokosky raz dva

Kokosky raz dva

Indiánky

Indiánky

Chřestový krém - polévka

Chřestový krém - polévka

Slaný řecký koláč

Slaný řecký koláč

Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce

Maso na gril nebo do trouby v…

Volarské tvarohové koláčky

Volarské tvarohové koláčky

Pórková polévka s knedlíčky

Pórková polévka s knedlíčky

Kokosové sušenky

Kokosové sušenky

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Červené špagety
Červené špagety
26
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou zálivkou a slaninou
Pampeliškový salát s…
24
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
23
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Strach o Bolka Polívku (76): Kolaps během představení! Odvezla ho záchranka

Strach o Bolka Polívku (76): Kolaps během představení! Odvezla ho záchranka

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Další doporučené recepty:

Netradiční rybízové řezy
Netradiční rybízové řezy
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Nevařená rybízová šťáva
Nevařená rybízová šťáva
Nevařený pampeliškový sirup
Nevařený pampeliškový sirup
Neveganský salát
Neveganský salát
New York Style Pizza
New York Style Pizza
  • Recepty.cz
  • Nevařený guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact