• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nevařený guláš
Napište svůj komentář k receptu

Nevařený guláš

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nevařený guláš
Nevařený guláš
Nevařený guláš
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová plec
    • 3
      ks cibule větší
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      lžička gulášové koření
    • 3
      lžička paprika - sladká
    • 3
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • sůl
    • pepř mletý
    • feferonka
    • 3
      lžíce hořčice plnotučná 2-3
    • česnek sušený (prášek)
    • 2
      kostka masox nebo gulášový bujón
    • 1
      l voda

Postup přípravy receptu

1
Cibuli, česnek a maso nakrájíme a vše promícháme s ingrediencemi. Kostky masoxu rozpustíme v malém množství teplé vody a doplníme ho do množství 1 l, kterým zalijeme promíchané maso.
2
Vše dáme do pekáče nebo do skleněné (simaxové) mísy a přikryjeme alobalem. Pečeme 1,5 hodiny při 250 °C. Po celou dobu pečení nedoléváme vodu, nemícháme a nesundáváme alobal nebo poklici z mísy.
3
Příloha: knedlík, halušky nebo chléb.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nevařený pampeliškový sirup

Nevařený pampeliškový sirup

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Houbový guláš III.

Houbový guláš III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zdenka supolova | 5. 9. 2009 13:35

    Opravdu vynikající!Dělala jsem několikrát a jinak dělat už nebudu,protože:a)je moc dobrý,taková pravá hospodská chuť b)dá se do trouby a 1,5hodiny se ho nedotknu,žádné podlévání a zahušťování,vyndá se a jak chuť tak hustota je akorát.Vřele doporučuji.Měla jsem 1 čerstvou papriku,tak jsem jí tam dala nakrájenou na proužky a je to pochoutka.

  • Martina | 3. 4. 2008 10:33

    Taky jsem zkoušela, ale nijak nadšený jsme z toho zas tak nebyli. Takový normální dobrý guláš. Dávám za 3. Asi jsem čekala bůh ví co....

  • Gábina H | 4. 6. 2007 13:31

    Moc dobré, dávám 1. Pekla jsem minulý týden ve čtvrtek. Udělala se krásná šťávička, k tomu jsme si dali těstoviny vrtule. Sestra zkoušela v neděli, přítel "lezl po zdi". Díky za recept

  • Jana Remková | 28. 5. 2007 12:19

    Moc dobré,akorád bych trochu nadstavila šťávu,ke knedlíkům by jí bylo málo,ale ke chlebu stačí.Dávám za 1 a určitě jsem to nevařila naposledy!Jana

  • Kamil Krybus | 25. 5. 2007 21:55

    Guláš je postaven na zkaramelizované cibulce. To nenahradíte žádnou chemií (masoxy nebo gulášovým koření). Jestli guláš připravujete v troubě nebo na plotně je velku jedno. Recept bych nazval Dušené maso v troubě.

  • ELA | 25. 5. 2007 14:42

    je opravdu výborný, na zahuštění se přimlouvám za starší chléb místo solamylu...

  • Lucie Knyová | 25. 5. 2007 14:41

    Bohužel, nám vůbec nechutnalo, s pravým gulášem to nemělo moc společného.Vrátím se ke klasice.

  • Anonym | 25. 5. 2007 13:32

    Guláš udělaný a částečně i pohlcen hladovými krky, musím se pochválit - opravdu vynikající jako tzv."nebe v hubě", jiný už dělat nebudu, skoro bez práce a chuťově vynikající, masíčko jedna báseň. Dávám velkou 1.

  • Anonym | 24. 5. 2007 18:52

    Solamyl, bujón ? A tu cibulku a maso předem ani neosmahnete? A tomu říkáte guláš?

  • gabriela matějíčková | 24. 5. 2007 16:06

    Mohu potvrdit, že je výborný také ho tak připravuji, dokonce tak dělám i španělské ptáčky nebo roštěnky.

  • Jana Remková | 24. 5. 2007 14:21

    Tak na to jsem opravdu zvědavá,ještě jsem nikdy guláš nepekla,ale rozhodně vyzkouším!!Díky za tip!!Jana

  • Hana Rožníčková | 24. 5. 2007 09:30

    To je recept: Prezidentský guláš II. - je výborný.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Česnek sušený Cibule Feferonka Gulášové koření Hořčice plnotučná Masox Paprika - sladká Pepř mletý Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřová plec Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Makrely na roštu

Makrely na roštu

Celozrnné sušenky

Celozrnné sušenky

Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta

Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…

Brokolice se žampiony

Brokolice se žampiony

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Bramborová buchta slaná

Bramborová buchta slaná

Izraelský hummus

Izraelský hummus

Bramborovo-žampionová polévka se špenátem

Bramborovo-žampionová polévka se…

Nudle se shiitake

Nudle se shiitake

Doporučujeme

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

116
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
62
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
57
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
51
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
47
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho oblíbené těstoviny, které dodají mužnost
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho…
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni…
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
AHA.cz Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Princezna Kate po léčbě rakoviny: Emotivní poselství!

Princezna Kate po léčbě rakoviny: Emotivní poselství!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

Další doporučené recepty:

Netradiční rybízové řezy
Netradiční rybízové řezy
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Nevařená rybízová šťáva
Nevařená rybízová šťáva
Nevařený pampeliškový sirup
Nevařený pampeliškový sirup
Neveganský salát
Neveganský salát
New York Style Pizza
New York Style Pizza
  • Recepty.cz
  • Nevařený guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact