• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nevařený guláš
Napište svůj komentář k receptu

Nevařený guláš

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nevařený guláš
Nevařený guláš
Nevařený guláš
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová plec
    • 3
      ks cibule větší
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      lžička gulášové koření
    • 3
      lžička paprika - sladká
    • 3
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • sůl
    • pepř mletý
    • feferonka
    • 3
      lžíce hořčice plnotučná 2-3
    • česnek sušený (prášek)
    • 2
      kostka masox nebo gulášový bujón
    • 1
      l voda

Postup přípravy receptu

1
Cibuli, česnek a maso nakrájíme a vše promícháme s ingrediencemi. Kostky masoxu rozpustíme v malém množství teplé vody a doplníme ho do množství 1 l, kterým zalijeme promíchané maso.
2
Vše dáme do pekáče nebo do skleněné (simaxové) mísy a přikryjeme alobalem. Pečeme 1,5 hodiny při 250 °C. Po celou dobu pečení nedoléváme vodu, nemícháme a nesundáváme alobal nebo poklici z mísy.
3
Příloha: knedlík, halušky nebo chléb.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nevařený pampeliškový sirup

Nevařený pampeliškový sirup

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Houbový guláš III.

Houbový guláš III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zdenka supolova | 5. 9. 2009 13:35

    Opravdu vynikající!Dělala jsem několikrát a jinak dělat už nebudu,protože:a)je moc dobrý,taková pravá hospodská chuť b)dá se do trouby a 1,5hodiny se ho nedotknu,žádné podlévání a zahušťování,vyndá se a jak chuť tak hustota je akorát.Vřele doporučuji.Měla jsem 1 čerstvou papriku,tak jsem jí tam dala nakrájenou na proužky a je to pochoutka.

  • Martina | 3. 4. 2008 10:33

    Taky jsem zkoušela, ale nijak nadšený jsme z toho zas tak nebyli. Takový normální dobrý guláš. Dávám za 3. Asi jsem čekala bůh ví co....

  • Gábina H | 4. 6. 2007 13:31

    Moc dobré, dávám 1. Pekla jsem minulý týden ve čtvrtek. Udělala se krásná šťávička, k tomu jsme si dali těstoviny vrtule. Sestra zkoušela v neděli, přítel "lezl po zdi". Díky za recept

  • Jana Remková | 28. 5. 2007 12:19

    Moc dobré,akorád bych trochu nadstavila šťávu,ke knedlíkům by jí bylo málo,ale ke chlebu stačí.Dávám za 1 a určitě jsem to nevařila naposledy!Jana

  • Kamil Krybus | 25. 5. 2007 21:55

    Guláš je postaven na zkaramelizované cibulce. To nenahradíte žádnou chemií (masoxy nebo gulášovým koření). Jestli guláš připravujete v troubě nebo na plotně je velku jedno. Recept bych nazval Dušené maso v troubě.

  • ELA | 25. 5. 2007 14:42

    je opravdu výborný, na zahuštění se přimlouvám za starší chléb místo solamylu...

  • Lucie Knyová | 25. 5. 2007 14:41

    Bohužel, nám vůbec nechutnalo, s pravým gulášem to nemělo moc společného.Vrátím se ke klasice.

  • Anonym | 25. 5. 2007 13:32

    Guláš udělaný a částečně i pohlcen hladovými krky, musím se pochválit - opravdu vynikající jako tzv."nebe v hubě", jiný už dělat nebudu, skoro bez práce a chuťově vynikající, masíčko jedna báseň. Dávám velkou 1.

  • Anonym | 24. 5. 2007 18:52

    Solamyl, bujón ? A tu cibulku a maso předem ani neosmahnete? A tomu říkáte guláš?

  • gabriela matějíčková | 24. 5. 2007 16:06

    Mohu potvrdit, že je výborný také ho tak připravuji, dokonce tak dělám i španělské ptáčky nebo roštěnky.

  • Jana Remková | 24. 5. 2007 14:21

    Tak na to jsem opravdu zvědavá,ještě jsem nikdy guláš nepekla,ale rozhodně vyzkouším!!Díky za tip!!Jana

  • Hana Rožníčková | 24. 5. 2007 09:30

    To je recept: Prezidentský guláš II. - je výborný.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Česnek sušený Cibule Feferonka Gulášové koření Hořčice plnotučná Masox Paprika - sladká Pepř mletý Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřová plec Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Americká mrkvová buchta

Americká mrkvová buchta

Žravé řezy

Žravé řezy

Malakov dort - starý recept po prababičce

Malakov dort - starý recept po…

Houbové ragú

Houbové ragú

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými těstovinami

Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

Bramborové špalíčky

Bramborové špalíčky

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s celerem

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

73
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
24
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
17
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
17
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
15
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen na chroupání. Vyrobíte z nich pomazánku, pesto nebo mléko
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen…
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl dokonalý?
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho…
Výborný bezový sirup: Vyzkoušejte recept herečky Ivy Hüttnerové alias bylinkářky Alžběty ze seriálu Slunečná
Výborný bezový sirup: Vyzkoušejte recept herečky…
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
AHA.cz Mišík je minulost! Kubelková už do rodiny přivítala nového fešáka

Mišík je minulost! Kubelková už do rodiny přivítala nového fešáka

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Souboj kostýmků v soudní kauze Hanychová a Soukup: Tajné signály i doplňky mimo mísu!

Souboj kostýmků v soudní kauze Hanychová a Soukup: Tajné signály i doplňky mimo mísu!

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Syn Venduly Pizingerové a Karla Svobody (†68) oslavil 20: Neměl to jednoduché...

Syn Venduly Pizingerové a Karla Svobody (†68) oslavil 20: Neměl to jednoduché...

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a sex v přírodě: Kdo miluje lesní dobrodružství a kdo zůstává věrný ložnici?

Znamení zvěrokruhu a sex v přírodě: Kdo miluje lesní dobrodružství a kdo zůstává věrný ložnici?

Další doporučené recepty:

Netradiční rybízové řezy
Netradiční rybízové řezy
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Nevařená rybízová šťáva
Nevařená rybízová šťáva
Nevařený pampeliškový sirup
Nevařený pampeliškový sirup
Neveganský salát
Neveganský salát
New York Style Pizza
New York Style Pizza
  • Recepty.cz
  • Nevařený guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact