Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Radek Pavel
|13. 2. 2007 17:51
Já jí dělám akorát ze sýra,cihly,česneku a spojím to tatarkou nebo majolkou mažu na veku a zdobím jako chlebíček.Určitě to zkusím vypadá velice zajímavě.
Miroslava Severová
|29. 1. 2007 07:58
Tak jak jsem napsala, zkusila k večeři, samozřejmě jsem zapomněla koupit pomazánkové máslo, tak jsem měla doma kelímek křenového sýra, tak jsem ho dala a přidala rostl. máslo alfu, namazala na celozrné pečivo, obložila zeleninou, bylo to fajn, zase něco jiného, až budu dělat příště (jestli nezapomenu), tak koupím klidně ochucené pomazánk. máslo s křenem.
Ivetka.K
|27. 1. 2007 10:54
včera byla k večeři.dětem jsem udělala základní a nám tak jak jste doporučila-no nemělo chybu:o)))jednoduchá,rychlá a výborná...
Miroslava Severová
|26. 1. 2007 10:08
Teda Markétko, to mně zaujalo, ještě mám ve sklepě tašku mrkve od loňské sklizně, stále vymýšlím jen dušenou s hráškem nebo na syrovo strouhanou s jablkem, tohle vypadá zajímavě.Zkusím dnes k večeři.
anny anny
|25. 1. 2007 16:06
Jo,jo,Markétinko,už se u ní vidím,chuťové buňky dostávají zabrat.A to pivko k těm topinkám.......... hm
Irena Klasová
|25. 1. 2007 14:42
Možná by se dala použít i pomazánka na toastový chléb a dát do toastovače.Prima tip na dnešní večeři.
Zdeňka
|25. 1. 2007 14:29
Určitě výborná pomazánka,Markéto,obzvlášť to vylepšení na topinky se mi líbí,chtělo by to jenom nějaký "chytlavější" název.