• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Neutrální pomazánka
Napište svůj komentář k receptu

Neutrální pomazánka

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Neutrální pomazánka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g mrkev Strohané - zvlášť dobrá je karotka
    • 200
      g sýr
    • 200
      g gothaj Strouhaný
    • 1
      ks pomazánkové máslo Bez příchuti
    • pepř mletý
    • petrželová nať Popř.

Postup přípravy receptu

1
Suroviny smícháme dohromady a dáme do lednice odežet alespoň na 20 minut.
2
**Můj tip:** přidáním 1 lžičky křenu, 1 lžičky chilli omáčky, 1 stroužku česneku získáte čupr pomazánku na topinky.
3
Doporučuju natřít na topinky a dát krátce zapéct do trouby, aby se sýr trochu roztavil.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Celerová pomazánka s česnekem

Celerová pomazánka s česnekem

Bramborová pomazánka s Romadurem

Bramborová pomazánka s Romadurem

Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radek Pavel | 13. 2. 2007 17:51

    Já jí dělám akorát ze sýra,cihly,česneku a spojím to tatarkou nebo majolkou mažu na veku a zdobím jako chlebíček.Určitě to zkusím vypadá velice zajímavě.

  • Miroslava Severová | 29. 1. 2007 07:58

    Tak jak jsem napsala, zkusila k večeři, samozřejmě jsem zapomněla koupit pomazánkové máslo, tak jsem měla doma kelímek křenového sýra, tak jsem ho dala a přidala rostl. máslo alfu, namazala na celozrné pečivo, obložila zeleninou, bylo to fajn, zase něco jiného, až budu dělat příště (jestli nezapomenu), tak koupím klidně ochucené pomazánk. máslo s křenem.

  • Ivetka.K | 27. 1. 2007 10:54

    včera byla k večeři.dětem jsem udělala základní a nám tak jak jste doporučila-no nemělo chybu:o)))jednoduchá,rychlá a výborná...

  • Miroslava Severová | 26. 1. 2007 10:08

    Teda Markétko, to mně zaujalo, ještě mám ve sklepě tašku mrkve od loňské sklizně, stále vymýšlím jen dušenou s hráškem nebo na syrovo strouhanou s jablkem, tohle vypadá zajímavě.Zkusím dnes k večeři.

  • anny anny | 25. 1. 2007 16:06

    Jo,jo,Markétinko,už se u ní vidím,chuťové buňky dostávají zabrat.A to pivko k těm topinkám.......... hm

  • Irena Klasová | 25. 1. 2007 14:42

    Možná by se dala použít i pomazánka na toastový chléb a dát do toastovače.Prima tip na dnešní večeři.

  • Zdeňka | 25. 1. 2007 14:29

    Určitě výborná pomazánka,Markéto,obzvlášť to vylepšení na topinky se mi líbí,chtělo by to jenom nějaký "chytlavější" název.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Chuťovky Pomazánky Uzeniny Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Gothaj Mrkev Pepř mletý Petrželová nať Pomazánkové máslo Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Kuličky z tatranek

Kuličky z tatranek

Templářský dort tmavý

Templářský dort tmavý

Hummus

Hummus

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Rigatoni s chřestem

Rigatoni s chřestem

Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky (housky)

Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…

Křehké škvarkové pracny

Křehké škvarkové pracny

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

50
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
39
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
37
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
32
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
26
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Neutrální pomazánka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact