• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Neutrální pomazánka
Napište svůj komentář k receptu

Neutrální pomazánka

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Neutrální pomazánka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g mrkev Strohané - zvlášť dobrá je karotka
    • 200
      g sýr
    • 200
      g gothaj Strouhaný
    • 1
      ks pomazánkové máslo Bez příchuti
    • pepř mletý
    • petrželová nať Popř.

Postup přípravy receptu

1
Suroviny smícháme dohromady a dáme do lednice odežet alespoň na 20 minut.
2
**Můj tip:** přidáním 1 lžičky křenu, 1 lžičky chilli omáčky, 1 stroužku česneku získáte čupr pomazánku na topinky.
3
Doporučuju natřít na topinky a dát krátce zapéct do trouby, aby se sýr trochu roztavil.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Olivová pochoutka - pomazánka

Olivová pochoutka - pomazánka

Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Škvarková pomazánka sterilovaná

Škvarková pomazánka sterilovaná

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radek Pavel | 13. 2. 2007 17:51

    Já jí dělám akorát ze sýra,cihly,česneku a spojím to tatarkou nebo majolkou mažu na veku a zdobím jako chlebíček.Určitě to zkusím vypadá velice zajímavě.

  • Miroslava Severová | 29. 1. 2007 07:58

    Tak jak jsem napsala, zkusila k večeři, samozřejmě jsem zapomněla koupit pomazánkové máslo, tak jsem měla doma kelímek křenového sýra, tak jsem ho dala a přidala rostl. máslo alfu, namazala na celozrné pečivo, obložila zeleninou, bylo to fajn, zase něco jiného, až budu dělat příště (jestli nezapomenu), tak koupím klidně ochucené pomazánk. máslo s křenem.

  • Ivetka.K | 27. 1. 2007 10:54

    včera byla k večeři.dětem jsem udělala základní a nám tak jak jste doporučila-no nemělo chybu:o)))jednoduchá,rychlá a výborná...

  • Miroslava Severová | 26. 1. 2007 10:08

    Teda Markétko, to mně zaujalo, ještě mám ve sklepě tašku mrkve od loňské sklizně, stále vymýšlím jen dušenou s hráškem nebo na syrovo strouhanou s jablkem, tohle vypadá zajímavě.Zkusím dnes k večeři.

  • anny anny | 25. 1. 2007 16:06

    Jo,jo,Markétinko,už se u ní vidím,chuťové buňky dostávají zabrat.A to pivko k těm topinkám.......... hm

  • Irena Klasová | 25. 1. 2007 14:42

    Možná by se dala použít i pomazánka na toastový chléb a dát do toastovače.Prima tip na dnešní večeři.

  • Zdeňka | 25. 1. 2007 14:29

    Určitě výborná pomazánka,Markéto,obzvlášť to vylepšení na topinky se mi líbí,chtělo by to jenom nějaký "chytlavější" název.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Chuťovky Pomazánky Uzeniny Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Gothaj Mrkev Pepř mletý Petrželová nať Pomazánkové máslo Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory se zeleninou

Kuře dušené na rajčatech a cibuli

Kuře dušené na rajčatech a cibuli

Čočka s rýží

Čočka s rýží

Květákové placičky se šunkou

Květákové placičky se šunkou

Vepřové kotlety se špekáčkem

Vepřové kotlety se špekáčkem

Volarské tvarohové koláčky

Volarské tvarohové koláčky

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Nudle se shiitake

Nudle se shiitake

Pečené kuře s čočkou beluga

Pečené kuře s čočkou beluga

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

125
Dýňová tortila
Dýňová tortila
112
Máslové řízky
Máslové řízky
72
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
42
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
35
Kuřecí vývar II.
Kuřecí vývar II.

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Neutrální pomazánka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact