• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Napište svůj komentář k receptu

Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř

autor: roman1365
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

20 porce
    • 500
      g listové těsto
    • 6
      ks jablka
    • 3
      ks hrušky
    • strouhanka
    • skořice
    • 100
      g vlašské ořechy
  • drobenka
    • 160
      g polohrubá mouka
    • 120
      g rostlinné máslo
    • 100
      moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
  • na potření štrudlu
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto rozdělíme na 2 díly a rozválíme na obdélníky.

RADA: Vychytávky, které využijete při pečení

2
Z másla, mouky a všeho cukru zpracujeme drobenku. Na každé rozválené těsto nasypeme strouhanku, 3 jablka a 1,5 hrušky, obojí nastrouhané. Posypeme skořicí- drobenkou, ořechy, vše dle chutí. Zavineme štrúdly, potřeme vajíčkem.

RADA: Jak poznat kvalitní máslo

3
Pečeme na 170 stupňů asi 30 minut

RADA: Jablečné recepty: koláč, štrůdl i koblihy

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččin štrůdl

Babiččin štrůdl

Náš domácí štrúdl

Náš domácí štrúdl

Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi

Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • roman1365 | 20. 10. 2018 14:40

    Nahrál jsem novou fotku,až jí schválí.

  • roman1365 | 7. 10. 2018 12:39

    Peču už po třetí ,a blátíčko to není tak nevím kde jste udělala chybu.Je to váš názor.

  • roman1365 | 6. 10. 2018 20:50

    Ano fotka není moje ale recept je,fotka nejde nahrat.recept zaleží na přidání drobenky není to klasický štrudl.

  • Harantová | 6. 10. 2018 16:43

    Možná jsem měla nejdřív pořádně kouknout na zkopírovanou fotku,která by mě hned přesvědčila o nekorektnosti receptu než začít rovnou píct. :( Závin se určitě dojí,protože nejsme zvyklí plýtvat,ale upřímně nic moc :( Drobenka je jak blátíčko a navrchu by byla určitě lepší a aspoň by i křupala jak by měla :( Bohužel jsme zklamaní :(

  • lenka2873 | 5. 10. 2018 19:20

    Dnes jsem ráno vyzkoušela,je to delikátní.Hned to bylo pryč.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Štrůdly
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hrušky Jablka Listové těsto Moučkový cukr Polohrubá mouka Rostlinné máslo Skořice Strouhanka Vanilkový cukr Vejce Vlašské ořechy

Domácí vanilkový extrakt

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houskové knedlíky

Houskové knedlíky

Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem II.

Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…

Berlínské řezy II.

Berlínské řezy II.

Jogurtová buchta II.

Jogurtová buchta II.

Jahodová Pavlova

Jahodová Pavlova

Vepřový steak s hranolkami

Vepřový steak s hranolkami

Lehké Cookies

Lehké Cookies

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Broskvová limonáda s melounem

Broskvová limonáda s melounem

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Domácí vanilkový extrakt

Poslední sledované recepty

82
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
22
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
20
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
19
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Neskutečně žravé kuře
Neskutečně žravé kuře
Netradiční ovocný koláč
Netradiční ovocný koláč
Netradiční rybízové řezy
Netradiční rybízové řezy
Nevařená rybízová šťáva
Nevařená rybízová šťáva
Nevařený guláš
Nevařený guláš
Nevařený pampeliškový sirup
Nevařený pampeliškový sirup
  • Recepty.cz
  • Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact