Brambory nakrájíme na kostičky, přidáme na drobno překrájené, vymačkané zelí, posekanou cibuli a žampiony, na tenké nudličky nakrájenou šunku (já kupuju šunku nebo šunkový salám krájený a pak jej ještě překrájím na drobné nudličky). Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle, smícháme s jogurtem, přidáme utřený česnek, sůl a pepř.
2
Všechno promícháme a necháme asi 2 hodiny uležet. Podává se jako příloha k masu, rybám atd.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdena z JM
|22. 11. 2006 06:25
Je výborný a díky kysanému zelí taky zdravý.Hodí se jako příloha k masu i jako hlavní samostatné jídlo.Dávám 1.
Lucie Harcová
|21. 2. 2005 11:14
V neděli jsem ho dělala ke kuřeti pečeném v černém pivu. Naprostá bomba. Momentálně dojídám dávku, kterou jsem si urvala k dnešnímu pracovnímu obědu, můžu ho i samotný. Jen jsem přidala k bílému jogurtu ještě tři lžíce tatarky. Mňam....