• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nepečený tvarohový dort s ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Nepečený tvarohový dort s ovocem

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 36
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečený tvarohový dort s ovocem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček želatina
    • 100
      ml mléko
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      balíček dětské piškoty
    • 1
      plechovka kompot
    • 1
      kelímek šlehačka
    • kompotované ovoce
    • 1
      ks čokoláda
    • 500
      g měkký tvaroh

Postup přípravy receptu

1
Želatinu rozpustíme v horkém mléce a necháme odstát. Tvaroh utřeme s cukrem, přidáme drobně nakrájené nebo rozmačkané ovoce, teplou želatinu, balíček rozlámaných piškotů a ušlehanou šlehačku. Promícháme. Dortovou formu vymažeme tuhým máslem a vlijeme tvarohovou hmotu.
2
Povrch poklademe ozdobně různým ovocem (kiwi, zbytek kompotu, pomeranč apod.), posypeme čokoládou a dáme do lednice ztuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nepečený tvarohový dort  s ovocem II.

Nepečený tvarohový dort s ovocem II.

Tvarohový dortík s burisony - nepečený

Tvarohový dortík s burisony - nepečený

Tvarohový koláč s ovocem III.

Tvarohový koláč s ovocem III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 16. 5. 2016 11:35

    O víkendu jsem vyzkoušela tento dort a můžu ho doporučit. Dort zmizel za jeden den :-) Děkuji za super recept.

  • Aneta | 28. 8. 2015 12:54

    Tenhle dort vřele doporučuji. Snadný a velice dobrý. <3 <3

  • Marie | 2. 5. 2013 12:41

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když chci želatinu rozpustit v kompotové šťávě jestli musí být horká nebo jen zamíchat do té šťávy?a tuhne dort i bez ztužovače?

  • frakira | 18. 6. 2011 23:09

    Lida: predpokladam, ze je jedno, jakou zelatinu koupite.. ja pouzivam normalni dr. oetker (ne platky) na sladke i slane. Lucienne: nevim, jestli by sel dort z klasicke formy vyklopit, ale muzete si snadno pomoct tim, ze formu vylozite potravinarskou folii - pak dort snadno vytahnete.

  • Lída | 17. 6. 2011 12:35

    Můžu se zeptat jaká ta želatina do mléka je?Já totiž nevím jakou koupit,děkuji

  • Z21
    Z21 | 21. 4. 2011 11:27

    :-)

  • Lucienne | 2. 4. 2011 10:51

    Musím použít rozepínací dortovou formu? aby se to dalo jinak vůbec vyklopit? děkuji za odpověd :)

  • Tereza K. | 24. 9. 2009 18:31

    Opravdu moc dobré a snadné. Udělala jsem přesně podle receptu a dort byl výborný...

  • Mirka | 17. 3. 2008 16:49

    Dort je výborný :-) Piškoty jsem poskládala i na dno dortové formy. Recept doporučuji.

  • Káča | 20. 10. 2007 13:58

    Chutnalo :o)

  • Vepřeková | 16. 6. 2007 23:06

    výborné, místo mléka jsem použila šťávu z jahodového kompotu a bylo to výborné. Želé Vitana 20 g krásně tuhne

  • Turča . | 16. 6. 2007 20:49

    Dort byl výborný. Použila jsem dort želé od "Dr.Etkr " 2 sáčky tedy 20g na uvedených 100 ml mléka. Želé jsem zamíchala do teplého mléka a nechala vychladnout před smícháním se směsí dortu. Díky za recept.

  • Luba | 5. 5. 2007 18:07

    Používám želatinu Vitana 18 g, nerozpouštím ji v mléce, ale ve šťávě z kompotu. Koupím koláčový korpus, pokapu ho rumem, vymažu zavařeninou a naplním tvarohovou hmotou se želatinou a ovocem a nakonec hustě posypu hoblinami čokolády, je to rychlé a báječné

  • Fifinka | 5. 5. 2007 18:05

    Výborné, dělala jsem se zavařenými broskvemi, přidala jsem trochu rumu, bylo vynikající.

  • Luthien | 6. 9. 2006 14:12

    Nevím, jestli to tu už někdo nepsal, nemám čas číst všechny komentáře, ale je moc dobré, když se do poloviny hmoty přidá práškové kakao na ochucení i obarvení. Já dělám velmi podobný dort, vždy v mixéru, aby byla hmota pěkně hladká, bez cucků. Aby ovoce na povrchu vydrželo čerstvé, ještě polévám čirou želatinou.

  • Anna | 24. 5. 2006 21:35

    Nepečené koláče a s ruzným ovocem zalité želatinou ,dělám přes léto,vždy rychle zmizí z talíře.

  • Květa Dostálová | 11. 3. 2006 19:42

    Nejdřív jsem váhala, protože s želatinou nemám moc dobré zkušennosti, ale povedlo se a bylo dobré

  • Veronika | 25. 1. 2006 16:46

    Je vážně výborný. místo mléka jsem použila šťávu z malin, vřele doporučuji..

  • Alina | 7. 1. 2006 19:23

    Téměř stejné jako ledový dort nepečený a není v něm nezdravý syrový žloutek. Tenhle dort je výborný

  • Alina | 27. 7. 2005 20:22

    Moniko, nebojte se tohoto desertu, krásně mi ztuhl v dortové formě, šel krájet a se šlehačkou vypadal pěkně a byl i dobrý ne chuť. Aja má pravdu, pozor - želatini nevařit jen v teplém rozpustit a lehce promíchat. Ten pytlíček z Labety je dobrý. Používám na ovocné koláče pod "sklem" a vždy želatina krásně drží. S tím rozmixováním jak někdo radí je to také dobré.

  • Aja | 27. 7. 2005 17:28

    Moniko, tenhle koláč se mi povedl vždy podle tohoto návodu, takže bude chyba spíš někde jinde, než v uvedeném návodu, nemyslíte? Asi nemáte moc zkušeností s želatinou že? Koláč krásně ztuhne v lednici, že se dá krájet a cucky v něm nejsou. Pozor želatina se nesmí nikdy vařit, to se srazí, pouze se rozpistí v teplém, ale na na bodu varu

  • Di | 26. 7. 2005 13:01

    Hmotu je potřeba prošlehat šlehačem nebo v mixéru, pak "cucky" určitě mít nebudete. Teprve pak přidejte piškoty a ovoce nebo jimi hmotu ve formě prokládejte.

  • Monika | 25. 7. 2005 17:38

    Taky se mi nedařilo s želatinou. Použila jsem značku Labeta (20 g), ale v dortu se mi udělaly tuhé želatinové cucky. Rozpor vidím v návodu - zatímco recept hovoří o 1 dcl mléka, na želatině je uvedeno 2 dcl horké tekutiny s tím, že se ještě ředí další dávkou tekutiny studené. Přestože se mi to zdálo divné, držela jsem se množství uvedeného zde v receptu. A výsledek - jak říkám, cucky... Nutno dodat, že jinak je dort vynikající. Pokud mi někdo poradí s tou želatinou, určitě to zkusím znovu. Předem dík.

  • Di | 17. 7. 2005 11:41

    Někdy se stane, že želatina prostě neztuhne. Zkuste značku Labeta - mám s ní velmi dobré zkušenosti.

  • kocurek | 3. 7. 2005 10:00

    Dobrý den.Chtěla bych se zeptat, jak mám pracovat s tou želatinou.Zákusek byl chuťově výborný,ale vůbec mi to neztuhlo, i když jsem pracovala podle návodu v receptu.Použila jsem želatinu Vitana (30g).Děkuji za odpověď

  • Alina | 28. 6. 2005 16:59

    Nechaĺa jsem se nalákat a udělala pro kolegyně v práci z jahodami, to bylo pochutnáníčko, hned se nám lépe pracovalo.

  • Fleur | 27. 6. 2005 21:39

    Moc dobrý letní zákusek!!!!!!!! Hodnotím 1 s hvězdičkou

  • Anonym | 27. 6. 2005 17:10

    Good je mi 13 a jde to skvele

  • Anonym | 31. 12. 2004 07:40

    doporucuji rozdelit hmotu na dve casti a do jedne pridat kakao/granko.. hnedou vrstvu vespod, pak boruvky a pak bilou vrstvu, navrch maliny..-neznam lepsiho zakusku, zvlast v lete, kdyz studeny dort vyndate z lednicky, hmmmm

  • Alis | 23. 9. 2004 19:06

    Moc dobré

  • Luba | 27. 7. 2004 22:02

    Také jsem se ho naučila dělat, i když jsem z té želatiny měla nejdříve obavu. Teď dávám želatinu pytlíkovou Labeta, jde to moc dobré se vším možným ovocem i s nastrouhanými jablky, posypané čokoládou

  • Anonym | 27. 7. 2004 19:23

    Výborné!!!!!!!!!!!!!!

  • Alice | 27. 7. 2004 19:21

    Výborné s jahodami, vyzkoušejte, naší rodině chutná lépe než nepečený dort ze zakysané smetany. Povrch dortu na ovoce ještě zaliji průhledným želé na dorty

  • Kája | 24. 7. 2004 20:59

    Vynikající s malinami!!!!!

  • Stáňa Nová | 21. 7. 2004 19:07

    Výborné, dala jsem kiwi, jahody a cukrářské dlouhé piškoty, výborný letní moučník, podávaný studený

  • Andrita | 17. 7. 2004 23:12

    Vynikající, dělám to také, jenom místo obyčejné šlehačky používám Ramu Cremefine na šlehání. Má to pak méně tuku a chutná také výborně. Je možné použít i plátkovou želatinu, stačí tak 3 plátky.

  • Anonym | 29. 6. 2004 19:07

    Moc dobré, dělala jsem s čerstvými jahodami a broskvemi, pohádka!!

  • Hana Janů | 27. 6. 2004 15:20

    Vynikající!!! Doporučuji vyzkoušet, lehký, letní moučník!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Svačina Syrové Narozeniny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Dětské piškoty Kompot Kompotované ovoce Měkký tvaroh Mléko Moučkový cukr Šlehačka Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Frankfurtská polévka II.

Frankfurtská polévka II.

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Super tenké těsto na pizzu

Super tenké těsto na pizzu

Špenátová polévka s krutony

Špenátová polévka s krutony

Raubířovy zapečené těstoviny

Raubířovy zapečené těstoviny

Lívanečky s horkými jahodami

Lívanečky s horkými jahodami

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Rizoto s hlívou

Rizoto s hlívou

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

55
Lemon Pie Vanilla Cheesecake
Lemon Pie Vanilla…
39
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
29
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Rozvedená Jennifer Lopezová: Ukázala bradavku

Rozvedená Jennifer Lopezová: Ukázala bradavku

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Další doporučené recepty:

Nepečený ostružinový dort
Nepečený ostružinový dort
Nepečený ovocný dort s vaječným likérem
Nepečený ovocný dort s vaječným likérem
Nepečený tvarohový dort  s ovocem II.
Nepečený tvarohový dort s ovocem II.
Nepravý marcipán II.
Nepravý marcipán II.
Neskutečně žravé kuře
Neskutečně žravé kuře
Netradiční ovocný koláč
Netradiční ovocný koláč
  • Recepty.cz
  • Nepečený tvarohový dort s ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact