• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Nepečený ovocný dort
Napište svůj komentář k receptu

Nepečený ovocný dort

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 34
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečený ovocný dort
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kelímek bílý jogurt
    • 2
      kelímek zakysaná smetana
    • 2
      lžíce moučkový cukr
    • 2
      balíček dětské piškoty
    • kompotované ovoce
  • Na ozdobu
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • čokoláda
    • ovoce

Postup přípravy receptu

1
Jogurt, zakysanou smetanu a cukr ušleháme. Do dortové formy naskládáme vrstvu piškotů, vrstvu ovoce a zalijeme jogurtovou směsí. Několikrát opakujeme - poslední vrstvu tvoří piškoty. Necháme přes noc v chladničce uležet. Ozdobíme ušlehanou smetanou, čokoládou a ovocem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vynikající nepečený ovocný dort

Vynikající nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort s vaječným likérem

Nepečený ovocný dort s vaječným…

Nepečený jogurtový dort

Nepečený jogurtový dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marci2 | 14. 11. 2014 20:32

    Vynikající na jakýkoliv způsob. Dávám za 1 !!!

  • Ela | 21. 8. 2014 19:31

    a že by tady napsali přesně kolik čeho, to ne.. :-!

  • Ela | 21. 8. 2014 19:30

    a že by tady napsali přesně kolik čeho, to ne.. :-!

  • Sabka | 19. 1. 2013 11:50

    Užasný recept.... dělala jsem ho už několikrat a všem velice chutná :-)

  • recepty73
    recepty73 | 17. 10. 2010 10:53

    1*

  • Eva Kolčavová | 15. 6. 2009 10:01

    Výborný, ovoce jsem dala kompotované (jahody, borůvky, ananas) a z kompotové šťávy jsem udělala polevu, kterou jsem zahustila smetanovým pudinkem. Nemělo to chybu, vrhli se na to jako kobylky a v mžiku bylo všecho pryč. Musel jsem jim slíbit opáčko.

  • Markéta | 8. 2. 2008 18:52

    Dnes jsem dortík připravila a je opravdu jednoduchý a moc dobrý:)

  • Eliška S. | 9. 8. 2007 22:58

    Hanko, když se dort povedl a chutnal, tak proč neoznámkujete? Nerozumím Vaší větě "Když se bude známkovat tak máte za jedna." Tady se přece neznámkuje jak na vysvědčení ve škole - 2x do roka.

  • Danka Snášelová | 9. 8. 2007 21:59

    Jednou jsem v televizi viděla, jak piškoty zamíchaly dohromady s vyšlehaným krémem. Od té doby to taky tak dělám. Je to rychlejší a piškoty lépe a rychleji navlhnou. Do krémů nedávám jogurty, ale 1 ušlehanou šlehačku a 2 zakysané smetany. Vrch dortu pěkně uhladím, nechám vychladit a potom zaliji dortovou želatinou od Dr. Oetkera, která okamžitě ztuhne. Při podávání zdobím ještě šlehačkou.

  • Hanka Vítová | 9. 8. 2007 21:04

    Super,když se bude známkovat tak máte za jedna.Dělala jsem dva na oslavu nejdříve mě kamarádka přemlouvala abych udělala jen jeden ,že to nemám ověřené ,ale měla jsem svou hlavu a DOBŘE JSEM UDĚLA

  • Baja Š. | 13. 2. 2007 19:42

    U nás moc oblíbený dort-dávám jen 2 velké jogurty-buď bílé-pak přidám cukr-nebo ovocné nebo oříškovonugátové.Zakysánku nedávám.Nejlepší ovoce-v létě čerstvý červ.rybíz-v zimě kompot.mandarinky nebo ananas.

  • Alexandra | 6. 6. 2006 14:41

    Děláme ho dost často a všichni si vždycky pochutnají

  • Petra | 6. 5. 2006 11:16

    Vynikající!!!!!!!!!!!!Ale bohužel dlouho nevydrží - u nás se snědl za 2 hodiny.Výborný je i při použití drobného zmrzlého ovoce (borůvek) - v ledničce povolí a jsou "tak akorát".

  • Jitka | 10. 2. 2006 11:19

    My ho delame s boruvkovym kompotem, proste mnamozni, genialni kombinace sladkeho ovoce s lehce kyselou zakysanou smetanou.

  • Jana | 21. 4. 2005 17:10

    Výborný recept!!!Moc jsme si pochutnali.Zas ho brzy ukuchtím.

  • Jana K. | 21. 4. 2005 17:05

    Opravdu výborné!Místo bílých jogurtů jsem použila broskvové,dala jsem jen 1 lžíci moučk.cukru,ale zato 2 vanilk.cukry,velký broskv.kompot a malý jahod.kompot.Piškoty jsem do formy nevyskladavala,ale zamíchala jsem je dohromady s vyšleh.krémem.Dětiem hrozně chutnal,už vymýšlíme jaké ovoce použiji příště.Asi kompot.mandarinky a ananas.Tak dík za super recept!!!

  • White | 24. 3. 2005 21:58

    Pokud chcete mít tento zákusek dietní, místo cukru použijte umělé sladilo .... chutná stejně, nikdo to nepozná :-)

  • marie krejzarova | 16. 12. 2004 13:59

    Dělám ho jen z našlehané smetany a zakysanek bez jogurtu a je též k sežrání

  • Anonym | 11. 10. 2004 13:50

    Tento recept je u nás velmi oblíbený, ale nikdy dlouho nevydrží - hned je pryč.Nejradši ho máme s jahodami

  • Lenka Búryová | 9. 9. 2004 13:28

    Je opravdu výborný,hlavně s ním není žádná práce!!!Použila jsem 2 broskvové jogurty místo bílých a k močkovému cukru jsem přidala ještě vanilkový.Výsledek?Mňami, mňami....

  • Lenča | 4. 9. 2004 23:10

    Ijá tenhle recept znám,je to moc vynikající. Vždycky je ho strašně málo! Lenča

  • Anonym | 30. 8. 2004 19:37

    Doporucuji kombinaci mekkeho tvarohu (s trochou vanilkoveho cukru) a zakysanou smetanu.

  • Hanka | 27. 8. 2004 12:46

    Tenhle dort děláme už několik let a vždycky se po něm jen zapráší. Je to ohromná mňamka. Mohla bych se po něm utlouct. A dá se dělat opravdu na X způsobů. Podle toho, jaké ovoce je zrovna k dostání nebo jaké zrovna dozrává na zahrádce. Zkuste třeba i kiwi a ananas. My do toho dáváme všechno co nám chutná. Vřele doporučuji!!!

  • Hanička | 16. 8. 2004 17:06

    A opravdu to ztuhne tolik, že se to dá krájet jako dort? Přidala bych tam želatinu

  • Anonym | 16. 8. 2004 10:20

    Zkuste přidat do krému trochu rumu a piškoty pokapat silnou kávou. Je to vyzkoušené....

  • Tereza | 13. 8. 2004 10:27

    Tenhle dort se dá udělat na milion způsobů, na oslazení se dá použít umělé sladidlo irbis ( je bez příšernýho syntetickýho pahuťovýho ocásku) a použít libovolné množství odtučněného jogurtu a je tu dobrota i pro ty, co drží linii

  • Sasha | 12. 8. 2004 13:16

    Misto jogurtu parizskou slehacku, je to vic kaloricke:-) K tomu se vyborne hodi broskve.Taky pro obmenu se da pouzit ovocny jogurt, treba k jahodam jahodovy apod.

  • Evka | 10. 8. 2004 08:04

    MŇAM!!! Gratuluju tvůrci.

  • Táňa | 29. 7. 2004 19:51

    Tento dort je úžasná záležitost. My mu říkáme žravý dort a nikdy ho není dost. Já nejprve vymažu formu máslem a vysypu kakaem, pak teprve piškoty, na ně směs a pak teprve ovoce. Doporučuji používat jen měkké - lépe se jí. Není nad jahody nebo kompotované broskve nakrájené hodně nadrobno. Tento dort naopak končím směsí jogurtu a smetany a zasypu kakaem. Také je možné přidat k jogurtu a smetaně měkký tvaroh.

  • Klárka | 28. 7. 2004 19:26

    Mně to taky moc chutná,doporučuji také použít jen zakysanou smetanu a pro lidi,kteří nemají příliš rádi ovoce v dortech je to dobré třeba jen s kakaem,popř.s banánem a navrch ozdobit oříšky a strouhanou čokoládou!

  • Mag | 26. 7. 2004 14:35

    Je skvělé použít banány pokapané trochou citronu,aby si zachovaly barvu a a proložit borůvkama.Vážně moc dobré...

  • Vendy | 21. 7. 2004 15:44

    No já doporučuju polít ty piškoty trochou té šťávy z kompotu jsou pak měkčí a štavnatější ...

  • Ela | 19. 7. 2004 22:36

    misto jogurtu je lepsi dat jen zakysanou smetanu...ja davam minimalne 5 kelimku, proc setrit :) 2 lzice cukru jsou malo, sladit dokud to nebude sladke :) a nejlepsi je s kompotovanyma broskvema. Dobre je udelat spodni vrstvu bilou a do druhe vrstvy pridat kakao, granko...

  • Tereza Novakova | 16. 7. 2004 18:44

    Tenhle recept je tak stary asi jako lidstvo samo.Zna ho snad kazdy.Ale i tak je vyborny..Terka

  • Kačenka | 16. 7. 2004 14:41

    Z vlastní zkušenosti radím zakysanou smetanu nahradit bílým jogurtem ACTIVIA. Je také lepší jogurty s piškoty promíchat, jsou pak mnohem vláčnější. S nahrazením moučk. cukru za vanilkový souhlasím, je to voňavější. Vrstvu piškotů je dobré proložit čerstvým ovocem, z kompotovaného v naší rodině vedou mandarinky. Ahoj a dobrou chuť.

  • MAGDALENA FRAŇKOVÁ | 16. 7. 2004 13:48

    TEN UDĚLÁM.URČITĚ BUDE MOC DOBRÝ A NENÁROČNÝ NA ČAS.

  • Zuzka | 16. 7. 2004 12:45

    dobre je nahradit, bily jogurt ovocnym dle chuti, nejlepe smetanovy

  • maca | 16. 7. 2004 09:26

    já to ještě vylepším ,doprostřed dám ovoce a zaleju sladkou želatinou no úžasný

  • Beruše | 14. 7. 2004 11:41

    Dobrý je to aji se sladkým tvarohem a čerstvým ovocem... fakt mňam

  • georg | 8. 7. 2004 19:57

    Je to výborné a hlavně rychlé.Děti se potom mohou utlouct.Díky

  • Anička | 23. 6. 2004 14:07

    chtěla jsem svému příteli udělat k narozeninám překvapení a protože nemáme troubu, zkusila jsem tento recept - mělo to opravdu úspěch! Moc dobrý, díky!

  • Lenka | 23. 6. 2004 13:15

    doporučuji nahradit cukr moučku vanilínovým cukrem - 1 na každý jogurt/smetanu:)

  • janička | 11. 6. 2004 13:55

    Je to hrozně výborný mnam!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Dorty Svačina Syrové Narozeniny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Čokoláda Dětské piškoty Kompotované ovoce Moučkový cukr Ovoce Smetana ke šlehání Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

Máslové řízky

Máslové řízky

Brokolicové placičky za syrova

Brokolicové placičky za syrova

Nové brambory s česnekovým máslem a tvarohem

Nové brambory s česnekovým máslem a…

Chřestový krém - polévka

Chřestový krém - polévka

Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky

Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky

Mrkvová bezlepková buchta

Mrkvová bezlepková buchta

Kachna s nádivkou - nejen velikonoční

Kachna s nádivkou - nejen velikonoční

Bezlepkový tvarohový mazanec

Bezlepkový tvarohový mazanec

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

126
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
95
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
80
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
75
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
61
Brokolicové těstoviny
Brokolicové těstoviny

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Nepečený ovocný dort
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact