Maliny dáme krátce povařit s troškou vody a poté je přes jemné sítko(cedník) propasírujeme. Tekutinu nalijeme do odměrky a popřípadě dolijeme vodou do půllitru tekutiny. Na chuti to neubere, maliny jsou velice aromatické a pikantní. Malinovou šťávu (4 dl) dáme do kastrůlku, osladíme dle chuti a přivedeme k varu. Pak vlijeme rozmíchaný pudink v 1 dl šťávy a krátce povaříme.
2
Na dno misky dáme piškoty, které potřeme malinovým pudinkem, na pudink dáme piškoty, pak zase pudink, piškoty...,až nám nezbyde žádný pudink. Necháme vychladit, nejlépe do druhého dne, aby piškoty zvlhly a podáváme například s kopečkem šlehačky.
jsem 11.letý kluk a zvládl by to i můj malý brácha, vynikající doporučuji <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
ZDENA
|17. 7. 2013 17:25
DOPORUČUJI,NIC JINÉHO SE NEDÁ NAPSAT!
Sara
|29. 3. 2013 18:17
Ahoj chatelaine bych se zeptat jestli to mohu udelat i z jahod.
Klára Rokošová
|7. 7. 2012 19:05
Nejrychlejší a vynikající dortík, kdo máte hodně malin jako my tak neváhejte a vyzkoušejte :-) za sebe děkuji za skvělý nápad na zpracování malin. Máme jich tolik, že sami opadávají, už jsem z nich dělala i sladké knedlíky, bublaninu, nadělala marmeládu, sirup i zamrazila =-O :-)) .
Vokřálová
|11. 10. 2011 07:19
Dělám stejně a je výborný, pikantnější než z jablek ale i ten máme moc rádi. Používám i mražené mačkané jahody z vaniček, meruňkovou dřeň atd. . Jednoduché, rychlé, chutné.
Jaru
|27. 7. 2011 21:00
velice dobrý dortíček a musím říct, že jsem spokojená i já. Konečně nějaký fígl, a to dost primitiní, jak se zbavit tak hnusného křupání. Maliny jsem proto jinak než čerstvé nezpracovávala. Škoda, že mě to napadlo dřív, tak dík.
Martina
|27. 6. 2011 19:02
Tím to nejspíš nebude :-( !
Martina
|27. 6. 2011 19:00
Přidávám se s pochvalou. Dort je moc dobrý, snadný, rychlý a levný. Malin máme plno, jsme velmi početná a stále hladová rodina, tak stačí jen vyběhnout s miskou na zahradu a je to ;-) :-P <:-) !