Dno a boky tukem vymazané a kokosem vysypané dortové formy vyložíme piškoty. Zakysanou smetanu smícháme s cukrem a rozpuštěnou plátkovou želatinou. Směsí zalijeme piškoty.
2
Stejně uděláme ještě jednu vrstvu, na kterou dáme ovoce nakrájené na kousky. Ovoce zalijeme červenou želatinou a dáme na noc vychladit do ledničky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Olga
|4. 3. 2008 19:06
Túto tortu robievam tiež dosť často, teda presnejšie môj syn s priateľkou.želatinu nedávajú, stuhne to výborne aj bez nej, len treba použiť dobre hustú smotanu.Je to výborný osviežujúci zákusok.
Anonym
|4. 3. 2008 14:36
hned to zkusím,mňam...
terdik1993
|4. 8. 2007 09:18
normálně to ztuhne,ikdyž nedáváte žádnou želatinu-to dělám často -teda ještě nikdy jsem ji tam nedala