• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Napište svůj komentář k receptu

Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
6fotografií
Nahrát fotku
 

Oblíbený americký dezert, který se dá připravit i v nepečené verzi. Sušenkový korpus a dva druhy krému - kokosový a borůvkový - chutnají dohromady naprosto báječně.

Suroviny

12 porce
    • 200
      g sušenky máslové
    • 80
      g máslo
    • 500
      g tvaroh
    • 250
      g mascarpone
    • 120
      g moučkový cukr
    • 50
      g želatina
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 3
      lžíce strouhaný kokos
    • 200
      g borůvky

Postup přípravy receptu

1
Sušenky rozdrťte a smíchejte s rozpuštěným máslem tak, aby se spojily. Vzniklou hmotu napěchujte na dno dortové formy vyložené pečicím papírem. Takto připravený korpus dejte zchladit do ledničky.

RADA: VIDEO, jak vyšlehat veganský sníh!

2
Tvaroh, mascarpone, moučkový cukr a citronovou šťávu vymíchejte do krému, který rozdělíte na dvě části.
3
Do první části přimíchejte nastrouhaný kokos, přidejte půlku želatiny připravené podle návodu a tento krém nalijte na ztuhlý korpus. Dejte zhurba na 20 minut do ledničky.
4
Borůvky omyjte a rozmixujte. Vzniklé pyré pak přimíchejte k druhé části připraveného krému. Přidejte zbytek želatiny a krém nalijte na první, kokosovou vrstvu.

RADA: VIDEO, jak připravit domácí Míša řezy!

5
Cheescake nechejte v ledničce několik hodin (ideálně přes noc), dokud neztuhne. Hotový dezert můžete ozdobit celými borůvkami a strouhaným kokosem.

RADA: VIDEO, jak udělat piškot na dort

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Mangový cheesecake

Mangový cheesecake

Cheesecake s jahodami, bílou čokoládou a mákem

Cheesecake s jahodami, bílou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Nejlepší dezerty Cheesecake
Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Borůvky Citronová šťáva Mascarpone Máslo Moučkový cukr Strouhaný kokos Sušenky Tvaroh Želatina

Míša řezy krok za krokem

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Jednoduchý jablkový koláč

Jednoduchý jablkový koláč

Zeleninová pánev

Zeleninová pánev

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Mleté maso na žampionech

Mleté maso na žampionech

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Pomerančový džem (marmeláda)

Pomerančový džem (marmeláda)

Panna cotta s malinovou omáčkou

Panna cotta s malinovou omáčkou

Masové kostky (nudličky) v paprikovo-smetanové omáčce "Paprikáš"

Masové kostky (nudličky) v paprikovo…

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Míša řezy krok za krokem

Poslední sledované recepty

65
Jarní salát s grapefruitem a avokádem
Jarní salát s…
26
Kuřecí "Matteo" roládky
Kuřecí "Matteo" roládky
24
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
22
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
21
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Buřtguláš podle časopisu…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hradní pán ze Zrádců v nečekané roli: Vojta Kotek farmářem!

Hradní pán ze Zrádců v nečekané roli: Vojta Kotek farmářem!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Nepečené perníčky
Nepečené perníčky
Nepečené trubičky II.
Nepečené trubičky II.
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Nepečený borůvkový cheesecake
Nepečený borůvkový cheesecake
Nepečený dort III.
Nepečený dort III.
Nepečený dort z jablek
Nepečený dort z jablek
  • Recepty.cz
  • Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact