• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nepečený banánovo/lentilkový dort
Napište svůj komentář k receptu

Nepečený banánovo/lentilkový dort

autor: klara245
0.0
moje hodnoceni
2.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Nepečený banánovo/lentilkový dort
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      balení dětské piškoty
    • 4
      kelímek zakysaná smetana
    • 2
      ks banány
    • 2
      balení lentilky
    • cukr krystal podle chuti
    • granko na celkový posyp
    • 1
      lžička vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Zakysané smetany smícháme s cukrem, vanilkovým cukrem, popř. může být i moučka. Můžeme přidat i granko. Na "talíř" vyskládáme piškoty nebo korpus, zalijeme smetanou, následně naskládáme kolečka banánu a lentilky, pak opět zalijeme, stejný postup do vypotřebování surovin. Na závěr vyskládáme, banány, lentilky, zasypeme grankem (můžou být i jiné ozdoby) a dáme ztuhnout do lednice, cca na 2-3 hodiny. Pak dort podáváme, např. se šlehačkou nebo ovocem. Je opravdu dobrý a chutná jakékoliv věkové kategorii. :)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Banánovo-smetanový dort : nepečený

Banánovo-smetanový dort : nepečený

Banánovo-jahodový dort

Banánovo-jahodový dort

Muffiny banánovo čokoládové

Muffiny banánovo čokoládové

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • klara245 | 16. 2. 2016 15:28

    No až na to,že foto je mé po dodělání dortu :) Tak není potřeba se dívat.na úvodní fotce je vyskládaný pouze piškotama, na ostatních je kurpus a na to piškoty, bez fotmy to ujíždělo. Dělala jsem dost víckrát, takže foto není udělané z jednoho :)

  • Heleni | 9. 2. 2016 20:41

    Akorát že na fotkách se dort tvoří na piskotovem korpusu, no,ono to chce se pořádně podívat,že?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Cukr krystal Dětské piškoty Granko Lentilky Vanilkový cukr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nugátové řezy

Nugátové řezy

Světová pomazánka na chlebíčky

Světová pomazánka na chlebíčky

Milánské špagety ala zuzanka

Milánské špagety ala zuzanka

Perník z domácí pekárny II.

Perník z domácí pekárny II.

Křenová pomazánka II.

Křenová pomazánka II.

Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony

Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Plněné taštičky z listového těsta

Plněné taštičky z listového těsta

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Hovězí po burgunsku
Hovězí po burgunsku
16
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
16
Jednoduchá rajská polévka
Jednoduchá rajská polévka
13
Pařížský salát podle ČSN
Pařížský salát podle ČSN

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Hvězda Zlaté labutě Kusnjerová překvapila: Ukázala své šediny! Brzy zbělá...

Hvězda Zlaté labutě Kusnjerová překvapila: Ukázala své šediny! Brzy zbělá...

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Nepečené ovesné sušenky s arašídovým krémem
Nepečené ovesné sušenky s arašídovým…
Nepečené perníčky
Nepečené perníčky
Nepečené trubičky II.
Nepečené trubičky II.
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkový cheesecake
Nepečený borůvkový cheesecake
Nepečený dort III.
Nepečený dort III.
  • Recepty.cz
  • Nepečený banánovo/lentilkový dort
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact