RADA: Jak skladovat cukroví
Parížsku šľahačku robím presne ako Zdenka. Cukor nepridávam .
Já připravuji pařížskou šlehačku takto:2 smetany ke šlehání a 1 čokoládu na vaření nalámanou na kostičky přivedu k varu (stále míchat),odstavím a míchám do rozpuštění čokolády.Vychladlou uložím do lednice a druhý den normálně vyšlehám.Dá se dělat i ze šlehačky,kakaa a cukru,ale s tím nemám zkušenost.
Zdravím kuchařinky a kuchaříky... Má prosím někdo recept na pařížskou šlehačku?
Mirka, nie sme väčšia rodina, sme väčší pažravci:)))
Je to klasický balíček cukríkov, v Čechách ich vídavam bežne ( v Prahe ), ale aj u nás sú. Je len jedna veľkosť, pozrite regál s cukríkami.
Aká gramáž cukríkov, a sú ešte i dostať?
Tyhle trubičky jsem dělala před 15 lety. Díky za připomenutí. Jsou výborné.
15.11. odpoledne jsem i já dávala tento recept do nových receptů, akorát že jen 2 balíčky arašídů a 1 balíček piškotů, 1 vejce a 1 bílek, bez kakaa do těsta. Jste asi větší rodina tak děláte ve větším množství.
Tak tohle musí být dobrota. Mám těch vánočních receptů tolik, že budu muset nějaké vyřadit, časově se to nedá stihnout.