Nepečené perníčky s vůní perníkového koření, rumu a brusinek vás okouzlí. Těsto můžete vyválet a vykrájet libovolné tvary nebo jen vytvořit kuličky a obalit třeba v kokosu nebo polít čokoládovou polevou.
RADA: Jak na čokoládovou polevu
Vosí hnízda II.
Nepečené kuličky
Rumové kuličky nepečené a snadné
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrách na maďarský způsob
Marokánky ze smetany
Čevabčiči na chorvatský způsob
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Banánové řezy s vanilkovým krémem
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Zapečený lilek s tuňákem
Cuketová buchta ala brownies
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…