• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Nepečené krémeše
Napište svůj komentář k receptu

Nepečené krémeše

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečené krémeše
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      balení sušenky be-be
    • 100
      g cukr krupice
    • 3
      vanilkový pudink
    • 1
      l mléko
  • Krém
    • 7
      ks bílek
    • 100
      g cukr
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček ztužovač šlehačky
  • Na posypání
    • 50
      g čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
Na plech po celé ploše položíme vedle sebe sušenky. Uvaříme pudink z mléka a pudinkového prášku s cukrem.
2
Ve vodní lázní ušleháme bílky s cukrem na tuhý sníh, který vmícháme do prochladlého pudinku.
3
Tento krém natřeme na sušenky a na něj ušlehanou smetanu s vanilkovým cukrem a ztužovačem. Povrch posypeme strouhanou čokoládou.
4
Necháme do druhého dne odležet. Krájíme řezy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kremeše s pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

Poctivé vanilkové krémeše

Poctivé vanilkové krémeše

Ořechové kuličky - nepečené

Ořechové kuličky - nepečené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zoran | 31. 1. 2008 14:23

    Pro Venyss a ostatní: pokud se bojíte salmonely, tak ta se v bílkách prakticky nevyskytuje. Horší to je se žloutky!!! Každopádně ale nevěřte tomu, že kdyby tam náhodou byla, že ji nad párou zničíte. K tomu je třeba 10 minut tzv. plným varem, tzn. při 100 C°

  • Danka Snášelová | 28. 1. 2008 15:39

    Koukám, koukám,ale já žádná syrová vejce v receptu nevidím. Asi špatně vidím. Jsou tam jenom bílky, ale ty se šlehají ve vodní lázní! Takovéto zákusky mám ráda, nedokážu jim odolat. Ale i já "křičím"!!! Jak mám hubnout, když jsou zde takové dobrůtky?

  • Alena | 28. 1. 2008 15:24

    Jestli jsem dobře pochopila z komentáře Anonyma, tak bílky se "uvaří", takže syrové vejce tam není. Určitě vyzkouším. Ale až shodím ta vánoční kilečka!!!!

  • Di | 28. 1. 2008 15:09

    Venyss, bíllky se ve vodní lázni uvaří, nejsou syrové, takto se dělá i náplň do kremrolí. Také se raději syrovým vejcím vyhýbám.

  • venyss | 28. 1. 2008 12:56

    Zní to celkem zajímavě, ale zásadně nepoužívám syrová vejce...takže asi nic pro mě...

  • Anonym | 28. 1. 2008 07:46

    Jani, nebojte se těch bílků.Dejte si do většího kastrolku vodu (cca 3-4 cm), přiveďte ji k varu. Potom na větší kastrol postavte menší s bílky a cukrem. Šlehačem šlehejte nejdřív na nižší otáčky, které postupně zvyšujete, sníh. Ve vodní lázni je to proto, aby se bílkový sníh tzv. uvařil. Jinak by Vám po vmíchání do pudinku "spadl", zvodnatěl a nebylo by to dobré. Hotový sníh nejde vylít z kastrolku, je tuhý. Není to žádná věda, jen se odvážit...

  • Andra | 27. 1. 2008 16:23

    Be-Be keksy sa daju nahradit aj hotovymi medovymi platmi. Dostat ich kupit bezne aj v Tescu. V jednom baleni su 4 ks a su balene podobne ako tortove oplatky.

  • Lemach | 26. 1. 2008 12:55

    Dělám je také, je opravdu lepší je nechat až na druhý den uležet. Ale u nás jsou ten den snězené.

  • Jana Remková | 26. 1. 2008 10:33

    Ježíííííš!!! A jak pak má člověk hubnout?To musím zkusit,jinak bych omarodila!Jen se zeptám,musí se sníh šlehat ve vodní lázni?Já nevím,jak na to,nemohla bych ušlehat normálně šlehačem a pak došlehávat ve vodní lázni? Díky za recept.Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Syrové Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoláda na vaření Cukr Cukr krupice Mléko Šlehačka Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Vanilkový pudink Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Amolety z kynutého těsta

Amolety z kynutého těsta

Sýrový nákyp II.

Sýrový nákyp II.

Kuskus se zeleninou a červenou čočkou

Kuskus se zeleninou a červenou čočkou

Zapékané těstoviny se špenátem a šunkou

Zapékané těstoviny se špenátem a…

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

Koktejl Mai-Tai

Koktejl Mai-Tai

Nadýchané americké lívance

Nadýchané americké lívance

Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec

Jemné lívance z acidofilního mléka -…

Pesto Rosso

Pesto Rosso

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

55
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
45
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
28
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
24
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
23
Pečená pražma s mangovou salsou
Pečená pražma s mangovou…

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Blesk.cz Prestižní CarTec party ve Varech: Rozzáření Chladovi a »recyklovaná« Dragounová

Prestižní CarTec party ve Varech: Rozzáření Chladovi a »recyklovaná« Dragounová

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Nepečené krémeše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact