Spodní hnědou vrstvu utvoříme stylem patlámo vše dohromady, rozválíme mezi mikroténovým sáčkem a přendáme na plochu (já na to používám plytký pečící plech s pečícím papírem). Vrchní světlou vrstvu utvoříme tak, že utřeme máslo s cukrem a přidáme kokos. Také vyválíme na placku mezi folií nebo mikroténovým sáčkem a přendáme na spodní hnědou vrstvu. Jemně přimáčkneme, dáme na chvíli ztuhnout. Pak z toho vykrajujeme měsíčky. Jsou tím pádem dvojbarevné a chutnají výborně.
2
**Poznámka:** nikdy nevykrajuji všechno, je to zbytečné, plech s hmotou mám přikrytý na balkoně a když dojdou, tak dovykrajuji. Jo a paní náměstkové proto, že manželka našeho bývalého náměstka měla vždy úžasné cukroví, toto je jedno z nich.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Blanka V.
|22. 11. 2007 11:45
Mám podobný recept, jen tmavou vrstvu potřu marmeládou a pak dám světlou a nakonec dám čok. polevu. Jo a do tmavé vrstvy nedávám bílek, jde to i bez něj.