Jablka oloupeme a zbavíme jadřince, dáme do trouby a necháme rozpéct, až jsou měkké. Vychladlé rozmixujeme, přidáme zakysané smetany, cukr a vanilkový cukr. Tuto hmotu vrstvíme na piškoty děláme tři vrstvy. Necháme 2 hodiny uležet v lednici.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
kiki
|22. 7. 2007 18:40
vypadalo to divně, ale bylo to výborné. nerozpékala sem to v troubě ,ale v mikrovlnce.
Zuzana Šindlerová
|18. 2. 2007 17:00
Rozpekla jsem v troubě jablíčka nakrájená na čtvrtky, vodu vůbec nepustila. Po smíchání se smetanou byla hmota řidší, ale přes noc na balkoně krásně ztuhla. Jen bych dala všeho víc, jsme moc žraví. Dávám 1, moc jsme si pochutnali.
gabriela matějíčková
|3. 2. 2007 14:19
V mikrovlnce to dělám tak 5 až 8 minut na plný výkon.Šťáva z jablek se skoro úplně vypeče,takže nevím proč to máte vodnaté.V tom případě bych přidala více piškotů, je pravda,že po dvou hodinách to je ještě řidší,pokud to nechám přes noc uležet krájím to nožem a žezy jsou pevné.
Jindřiška Berglová
|31. 1. 2007 10:47
Můžete napsat,jak to děláte v mikrovlnce?
Jana
|30. 1. 2007 10:22
Na chuť je to moc dobré, ale vě namísto aby to ztuhlo, to ještě zvodovatělo a tak to je nakonec velmi tekuté - jíme výhradně polévkovou lžící
Alena
|25. 1. 2007 13:09
Já je vařím ty jablka,ale jinak super recept děkujeme.