• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nepečená KOKA roláda
Napište svůj komentář k receptu

Nepečená KOKA roláda

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 15
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečená KOKA roláda
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 250
      g sušenky mleté
    • 100
      g moučkový cukr
    • 3
      lžíce kakao vrchovaté
    • 1,50
      dl hnědý rum
    • 5
      lžíce černá káva 4-5, uvařená
  • Krém
    • 120
      g máslo
    • 80
      g cukr
    • 200
      g kokosová moučka
    • 1,50
      dl hnědý rum 1,5 dl

Postup přípravy receptu

1
V míse zpracujeme všechny suroviny na vláčné těsto. Na lehce pocukrovaném igelitu (stačí rozříznutý igelitový sáček) rozválíme těsto asi na 1/2 cm. Potřeme krémem, pevně zavineme, zabalíme do igelitu a necháme ztuhnout v ledničce. Potom krájíme na šikmé řezy.
2
Krém: máslo utřeme s cukrem, přidáme kokos a rum.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Koka dortík - rychle a snadno

Koka dortík - rychle a snadno

Fantastické sušenky KOKA

Fantastické sušenky KOKA

Koka dort

Koka dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alina | 6. 6. 2006 19:57

    Hano J. těsto se krásně dělá není suché, rum a káva (je-li potřeba přidáte jí více) se propracují se suchými přísadami a vyválí se nejlépe mezi igelitáky. Dělám už asi třetí Vánoce a má roláda úspěch

  • Hana Jelínková | 6. 6. 2006 12:39

    Zdá se mi, že je moc suchých a málo mokrých ingrediencí. Jde z toho udělat těsto? Nechybí tam tuk jako pojidlo ?

  • Anonym | 3. 6. 2006 23:31

    Zdála se mi moc sladká, ale jinak se váborně dělá

  • marketa T. | 20. 12. 2005 14:06

    Roláda je výborná,nebojte se,že se těsto nespojí,také jsem nevěřila,ale povedlo se.Akorát opravdu pozor na ten rumík je ho tam dost.Krém po nanesení rozválejte také přes igel.sáček.

  • Anonym | 9. 12. 2005 07:45

    Roládu dělám obdobně, na tmavou část používám esíčka. Do náplně dávám asi více másla, ještě žloutek (ale ten letos vynechám), místo kokosu strouhané lískové ořechy, méně rumu a hlavně šťávu z citronu. Těsto válím na alobalu nebo igelitu posypaném kokosem.

  • Anonym | 4. 12. 2005 19:57

    Děla jsem tuto roládu k narozeninám synovce, moc dobrá, část rumu jsem nahradila šťávou a také moc dobré

  • Érinka | 19. 11. 2005 19:58

    Roláda měla úspěch, dali jsme pro jistotu jen 1 dcl rumu a zbytek nahradili mlékem, ale i tak byla kráásně rumová!:-)))

  • Zuzka | 2. 11. 2005 09:59

    Dakujem za rady, nabuduce, ked budem robit tuto roladu, (lebo urcite ju budem robit, mojim rodicom strasne chutila:)) tak budem hladat jemnejsi kokos-urcite bola chyba v tom, lebo vlhka bola plnka dost.Pekny den.

  • Alina | 31. 10. 2005 15:36

    Zuzko, jestli se vám těsto lámalo, měla jste přidat trochu kávy. Oni ty sušenky jsou pokaždé jinak suché. S náplní nemám problémy, rumová je hodně, ale to nám nevatí, nůže se ubrat a přidat přeba trochu šťávy (ovocné). Kokos je také pokaždé jiný, někdy hruběji mletý někdy jemňoučký a suchý je také pokaždé jinak, musí se vycházet podle toho a ne přesně podle receptu, když se Vám zdá něco suché, tak přidajte ingredience, aby se to zvlhčilo, to je u všech receptů.

  • Zuzka | 28. 10. 2005 07:15

    No, tak som tuto roladu vyskusala. V kreme je podla mna asi malo masla (alebo vela kokosu?) a vela rumu, pretoze plnka je rozsyplava a velmi velmi rumova. Tiez neviem kde som urobila chybu pri ceste, rolada sa pri rolovani lamala.

  • Mila Veselá | 26. 10. 2005 22:19

    Vyválet to jde krásně, nejlepší mezi igeliťáky. Já tak vyvaluji i tu bílou hmotu, nic nenatírám. vyválenou placku, nechám hodně ztuhnout (třeba v mrazničce) a pak na černou snadno přenesu, vrstvy jsou stejné a roláda vypadá moc hezky.

  • Anonym | 26. 10. 2005 18:20

    Jde to vyválet? Nikdy jsem to nezkoušela a nevěřím, že se z těch sušenek udělá tvárná hmota

  • Anonym | 26. 10. 2005 18:12

    jéééééééédnička!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Alina | 26. 10. 2005 18:09

    Jednička s hvězdičkou, dobré i hezké na pohled

  • leika | 26. 10. 2005 08:32

    moooc dobrá roláda, dělám ji většinou na vánoce a je hned po ní mňám

  • laďka | 16. 2. 2005 15:29

    Musím to vyzkoušet. Já dělám podobnou roládu z jakýchkoli sušenek a do krému nedávám kokos. Těsto se dá lépe vyválet ve folii na potraviny.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Vánoce Oslava Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černá káva Cukr Hnědý rum Kakao Kokosová moučka Máslo Moučkový cukr Sušenky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tradiční tažený štrůdl

Tradiční tažený štrůdl

Italské kuře II.

Italské kuře II.

Bábovka šlehačka

Bábovka šlehačka

Košovská specialita

Košovská specialita

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v leču

Perník s pudinkem - nedrobí se

Perník s pudinkem - nedrobí se

Slaný koláč z listového těsta

Slaný koláč z listového těsta

Bramborové hrudky - smažené

Bramborové hrudky - smažené

Francouzské bagety (Baguettes)

Francouzské bagety (Baguettes)

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

126
Jablečný (hruškový) závin s tvarohem - kynutý
Jablečný (hruškový)…
58
Tofu v arašídové omáčce s brokolicí a kokosovou rýží
Tofu v arašídové omáčce…
45
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
37
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
37
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Blesk.cz Milan Peroutka zuří: Ve Varech mu okradli tchyni!

Milan Peroutka zuří: Ve Varech mu okradli tchyni!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

  • Recepty.cz
  • Nepečená KOKA roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact