• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nepečená KOKA roláda
Napište svůj komentář k receptu

Nepečená KOKA roláda

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 15
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečená KOKA roláda
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 250
      g sušenky mleté
    • 100
      g moučkový cukr
    • 3
      lžíce kakao vrchovaté
    • 1,50
      dl hnědý rum
    • 5
      lžíce černá káva 4-5, uvařená
  • Krém
    • 120
      g máslo
    • 80
      g cukr
    • 200
      g kokosová moučka
    • 1,50
      dl hnědý rum 1,5 dl

Postup přípravy receptu

1
V míse zpracujeme všechny suroviny na vláčné těsto. Na lehce pocukrovaném igelitu (stačí rozříznutý igelitový sáček) rozválíme těsto asi na 1/2 cm. Potřeme krémem, pevně zavineme, zabalíme do igelitu a necháme ztuhnout v ledničce. Potom krájíme na šikmé řezy.
2
Krém: máslo utřeme s cukrem, přidáme kokos a rum.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Koka dortík - rychle a snadno

Koka dortík - rychle a snadno

Fantastické sušenky KOKA

Fantastické sušenky KOKA

Koka dort

Koka dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alina | 6. 6. 2006 19:57

    Hano J. těsto se krásně dělá není suché, rum a káva (je-li potřeba přidáte jí více) se propracují se suchými přísadami a vyválí se nejlépe mezi igelitáky. Dělám už asi třetí Vánoce a má roláda úspěch

  • Hana Jelínková | 6. 6. 2006 12:39

    Zdá se mi, že je moc suchých a málo mokrých ingrediencí. Jde z toho udělat těsto? Nechybí tam tuk jako pojidlo ?

  • Anonym | 3. 6. 2006 23:31

    Zdála se mi moc sladká, ale jinak se váborně dělá

  • marketa T. | 20. 12. 2005 14:06

    Roláda je výborná,nebojte se,že se těsto nespojí,také jsem nevěřila,ale povedlo se.Akorát opravdu pozor na ten rumík je ho tam dost.Krém po nanesení rozválejte také přes igel.sáček.

  • Anonym | 9. 12. 2005 07:45

    Roládu dělám obdobně, na tmavou část používám esíčka. Do náplně dávám asi více másla, ještě žloutek (ale ten letos vynechám), místo kokosu strouhané lískové ořechy, méně rumu a hlavně šťávu z citronu. Těsto válím na alobalu nebo igelitu posypaném kokosem.

  • Anonym | 4. 12. 2005 19:57

    Děla jsem tuto roládu k narozeninám synovce, moc dobrá, část rumu jsem nahradila šťávou a také moc dobré

  • Érinka | 19. 11. 2005 19:58

    Roláda měla úspěch, dali jsme pro jistotu jen 1 dcl rumu a zbytek nahradili mlékem, ale i tak byla kráásně rumová!:-)))

  • Zuzka | 2. 11. 2005 09:59

    Dakujem za rady, nabuduce, ked budem robit tuto roladu, (lebo urcite ju budem robit, mojim rodicom strasne chutila:)) tak budem hladat jemnejsi kokos-urcite bola chyba v tom, lebo vlhka bola plnka dost.Pekny den.

  • Alina | 31. 10. 2005 15:36

    Zuzko, jestli se vám těsto lámalo, měla jste přidat trochu kávy. Oni ty sušenky jsou pokaždé jinak suché. S náplní nemám problémy, rumová je hodně, ale to nám nevatí, nůže se ubrat a přidat přeba trochu šťávy (ovocné). Kokos je také pokaždé jiný, někdy hruběji mletý někdy jemňoučký a suchý je také pokaždé jinak, musí se vycházet podle toho a ne přesně podle receptu, když se Vám zdá něco suché, tak přidajte ingredience, aby se to zvlhčilo, to je u všech receptů.

  • Zuzka | 28. 10. 2005 07:15

    No, tak som tuto roladu vyskusala. V kreme je podla mna asi malo masla (alebo vela kokosu?) a vela rumu, pretoze plnka je rozsyplava a velmi velmi rumova. Tiez neviem kde som urobila chybu pri ceste, rolada sa pri rolovani lamala.

  • Mila Veselá | 26. 10. 2005 22:19

    Vyválet to jde krásně, nejlepší mezi igeliťáky. Já tak vyvaluji i tu bílou hmotu, nic nenatírám. vyválenou placku, nechám hodně ztuhnout (třeba v mrazničce) a pak na černou snadno přenesu, vrstvy jsou stejné a roláda vypadá moc hezky.

  • Anonym | 26. 10. 2005 18:20

    Jde to vyválet? Nikdy jsem to nezkoušela a nevěřím, že se z těch sušenek udělá tvárná hmota

  • Anonym | 26. 10. 2005 18:12

    jéééééééédnička!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Alina | 26. 10. 2005 18:09

    Jednička s hvězdičkou, dobré i hezké na pohled

  • leika | 26. 10. 2005 08:32

    moooc dobrá roláda, dělám ji většinou na vánoce a je hned po ní mňám

  • laďka | 16. 2. 2005 15:29

    Musím to vyzkoušet. Já dělám podobnou roládu z jakýchkoli sušenek a do krému nedávám kokos. Těsto se dá lépe vyválet ve folii na potraviny.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Vánoce Oslava Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černá káva Cukr Hnědý rum Kakao Kokosová moučka Máslo Moučkový cukr Sušenky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bifteky se zeleným pepřem

Bifteky se zeleným pepřem

Galantina z kuřete

Galantina z kuřete

Zelný salát s křenem

Zelný salát s křenem

Placičky z bramborové kaše

Placičky z bramborové kaše

Bramborová pomazánka II.

Bramborová pomazánka II.

Kuřecí řízky Ondráš

Kuřecí řízky Ondráš

Plněné rohlíky jako jednohubky

Plněné rohlíky jako jednohubky

Shepherd's pie (ovčákův koláč)

Shepherd's pie (ovčákův koláč)

Sušená rajčata

Sušená rajčata

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

40
Dýňová tortila
Dýňová tortila
25
Smothie-Kiwi a banán
Smothie-Kiwi a banán
24
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
17
Borůvkový mls s meruňkami
Borůvkový mls s meruňkami
16
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

  • Recepty.cz
  • Nepečená KOKA roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact