• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Neomezené kuřecí
Napište svůj komentář k receptu

Neomezené kuřecí

autor: FlirTerka
0.0
moje hodnoceni
2.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Neomezené kuřecí
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • olej
    • cibule
    • slanina
    • žampiony
    • rajčata
    • nakládaná kukuřice
    • smetana na vaření
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmahneme nasekanou cibuli dozlatova. Přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a necháme ji pustit šťávu. Poté přidáme na plátky nakrájené žampiony a podlijeme trochou vody. Podusíme a přidáme na kostky nakrájené kuřecí maso a povaříme. Přidáme kukuřici (bez nálevu) a necháme chvíli vařit, aby změkla. Odebereme přebytečnou vodu, do směsi přidáme nakrájená rajčata a přelijeme smetanou. Dochutíme solí a pepřem a necháme ještě cca 5 min povařit. Podáváme nejlépe s kroketami nebo amer. bramborami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa v nivové omáčce

Kuřecí prsa v nivové omáčce

Kuřecí pirohy se zeleninou

Kuřecí pirohy se zeleninou

Kuřecí ragú se zeleninou

Kuřecí ragú se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika Lindner | 25. 9. 2009 17:03

    Mila pani Lapkova! Recept chvalim,delam neco podobneho,akorat bez rajcat(my je nejime) a nazyvam to Kureci ala co dum da.Ne vzdy se da varit presne podle vahy a jak by rekl Werich: "Primerene,primerne".Jeste bych snad dala tip,ze uz jsem v tom mela i nakrajenou orestovanou papriku a taky to chutnalo dobre.Ode me mate velkou jednicku!

  • Amy - | 23. 9. 2009 20:58

    Tenhle recept každý kuchař rozcupuje. Kdo vaří jako začátečník, měl by si svůj stav uvědomovat. Pokud se nemýlím, jsou tyto stránky stránkami o vaření pro dospělé osoby, nejedná se o terapeutickou komunitu pomocné školy. Nejen, že recept nemá hlavu ani patu, ale perly typu: "Podusíme a přidáme na kostky nakrájené kuřecí maso a povaříme" nebo "Odebereme přebytečnou vodu" jsou opravdu výsměchem kuchařině. Než člověk začne rozdávat vědomosti, měl by je napřed načerpat.

  • Tereza Turková | 23. 9. 2009 15:28

    Vážené uživatelky, prosím přesuňtě Vaši diskusi do diskusního fóra, veškeré příspěvky netýkající se receptu budou od této chvíle mazány. Děkujeme za pochopení.

  • Jolana Janková | 23. 9. 2009 15:27

    Dlouho jsem tady nebyla, ale vidím, že je vše při starém. Tento recept každá normální ženská, která chvíli vaří, pochopí. Navíc jsou ingredience naprosto k sobě ladící a chuť je výborná. Také vařím takto kuřecí. Terezka popsala recept tak jak ho přesně vaří, tedy nevím o co vám některým jde. Místo toho rýpání jste se mohly zamyslet a recept vyzkoušet.

  • H. Hospodyňka | 23. 9. 2009 14:38

    Tady se bohužel vždycky najde pár chytrolínů, kteří zkritizují recept aniž by ho ozkoušeli a pokud se jim něco nezdá, neváhají to naservírovat s patřičně jízlivým komentářem. Paní nezlakova sice "nechce být protivná" ale obávám se, že se podařil pravý opak.

  • Jana Pátková | 23. 9. 2009 14:33

    Terezko, proč tolik zlobení?, já bych např. udělala cibulku na slanině pak přidala kuřecí a pak ostatní, olej už tam nemusí být,ale kvůli kritice se nebudu "čertit", neumím smějícího se smajlíka, tak se omlouvám!

  • Tereza Lapková | 23. 9. 2009 14:10

    Ne, to je říkanka pro děcka... Omlouvám se všem, kteří mé recepty četli.. Již více Vás tu nebudu obtěžovat, myslela jsem to dobře, když jsem sem chtěla napsat pár jednoduchých receptů, které mě a rodině chutnají.. Byl to omyl, který již nebudu opakovat.. Tolik kritiky na tři recepty, jsem opravdu nečekala, nemyslím, že ta jídla jsou tak špatná.. S pozdravem a přáním chutného vaření

  • Vilemina Vilhelmová | 23. 9. 2009 13:35

    Tohle je recept???

  • Tereza Lapková | 23. 9. 2009 12:09

    Ok, možná nepoužívám přesné kuchařské termíny, ale myslím, že tuto jednoduchou směs si dokáže připravit každý i po svém, pokud nesouhlasí s postupem.. U tohoto jídla jde především o chuť - a to jsou ingredience - nikoliv rozdíly ve významech slov... :-)

  • marie nezlakova | 23. 9. 2009 07:27

    Nechci být protivná,ale z tohoto receptu taky moudrá nejsem.(podlijeme trochou vody,podusíme,vaříme a odebereme přebytečnou vodu?).Asi mám malou fantazii!?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kuřecí maso Nakládaná kukuřice Olej Pepř mletý Rajčata Slanina Smetana na vaření Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Strouhaný koláč

Strouhaný koláč

Kuře po francouzsku

Kuře po francouzsku

Srdce na smetaně

Srdce na smetaně

Slaný velikonoční dort (Torta Pasqualina)

Slaný velikonoční dort (Torta…

Malinová lahůdka

Malinová lahůdka

Hovězí guláš s domácím Bavorským knedlíkem

Hovězí guláš s domácím Bavorským…

Adžika masovo-zeleninová směs

Adžika masovo-zeleninová směs

Guláš s hráškem

Guláš s hráškem

Rychlá buchta s ovocem

Rychlá buchta s ovocem

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
24
Houbový guláš
Houbový guláš
23
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
22
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Neomezené kuřecí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact