• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Neomezené kuřecí
Napište svůj komentář k receptu

Neomezené kuřecí

autor: FlirTerka
0.0
moje hodnoceni
2.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Neomezené kuřecí
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • olej
    • cibule
    • slanina
    • žampiony
    • rajčata
    • nakládaná kukuřice
    • smetana na vaření
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmahneme nasekanou cibuli dozlatova. Přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a necháme ji pustit šťávu. Poté přidáme na plátky nakrájené žampiony a podlijeme trochou vody. Podusíme a přidáme na kostky nakrájené kuřecí maso a povaříme. Přidáme kukuřici (bez nálevu) a necháme chvíli vařit, aby změkla. Odebereme přebytečnou vodu, do směsi přidáme nakrájená rajčata a přelijeme smetanou. Dochutíme solí a pepřem a necháme ještě cca 5 min povařit. Podáváme nejlépe s kroketami nebo amer. bramborami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí řízek po švýcarsku

Kuřecí řízek po švýcarsku

Kuřecí tandoori směs se zeleninou

Kuřecí tandoori směs se zeleninou

Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment

Kuřecí prsa na zelí Institutu…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika Lindner | 25. 9. 2009 17:03

    Mila pani Lapkova! Recept chvalim,delam neco podobneho,akorat bez rajcat(my je nejime) a nazyvam to Kureci ala co dum da.Ne vzdy se da varit presne podle vahy a jak by rekl Werich: "Primerene,primerne".Jeste bych snad dala tip,ze uz jsem v tom mela i nakrajenou orestovanou papriku a taky to chutnalo dobre.Ode me mate velkou jednicku!

  • Amy - | 23. 9. 2009 20:58

    Tenhle recept každý kuchař rozcupuje. Kdo vaří jako začátečník, měl by si svůj stav uvědomovat. Pokud se nemýlím, jsou tyto stránky stránkami o vaření pro dospělé osoby, nejedná se o terapeutickou komunitu pomocné školy. Nejen, že recept nemá hlavu ani patu, ale perly typu: "Podusíme a přidáme na kostky nakrájené kuřecí maso a povaříme" nebo "Odebereme přebytečnou vodu" jsou opravdu výsměchem kuchařině. Než člověk začne rozdávat vědomosti, měl by je napřed načerpat.

  • Tereza Turková | 23. 9. 2009 15:28

    Vážené uživatelky, prosím přesuňtě Vaši diskusi do diskusního fóra, veškeré příspěvky netýkající se receptu budou od této chvíle mazány. Děkujeme za pochopení.

  • Jolana Janková | 23. 9. 2009 15:27

    Dlouho jsem tady nebyla, ale vidím, že je vše při starém. Tento recept každá normální ženská, která chvíli vaří, pochopí. Navíc jsou ingredience naprosto k sobě ladící a chuť je výborná. Také vařím takto kuřecí. Terezka popsala recept tak jak ho přesně vaří, tedy nevím o co vám některým jde. Místo toho rýpání jste se mohly zamyslet a recept vyzkoušet.

  • H. Hospodyňka | 23. 9. 2009 14:38

    Tady se bohužel vždycky najde pár chytrolínů, kteří zkritizují recept aniž by ho ozkoušeli a pokud se jim něco nezdá, neváhají to naservírovat s patřičně jízlivým komentářem. Paní nezlakova sice "nechce být protivná" ale obávám se, že se podařil pravý opak.

  • Jana Pátková | 23. 9. 2009 14:33

    Terezko, proč tolik zlobení?, já bych např. udělala cibulku na slanině pak přidala kuřecí a pak ostatní, olej už tam nemusí být,ale kvůli kritice se nebudu "čertit", neumím smějícího se smajlíka, tak se omlouvám!

  • Tereza Lapková | 23. 9. 2009 14:10

    Ne, to je říkanka pro děcka... Omlouvám se všem, kteří mé recepty četli.. Již více Vás tu nebudu obtěžovat, myslela jsem to dobře, když jsem sem chtěla napsat pár jednoduchých receptů, které mě a rodině chutnají.. Byl to omyl, který již nebudu opakovat.. Tolik kritiky na tři recepty, jsem opravdu nečekala, nemyslím, že ta jídla jsou tak špatná.. S pozdravem a přáním chutného vaření

  • Vilemina Vilhelmová | 23. 9. 2009 13:35

    Tohle je recept???

  • Tereza Lapková | 23. 9. 2009 12:09

    Ok, možná nepoužívám přesné kuchařské termíny, ale myslím, že tuto jednoduchou směs si dokáže připravit každý i po svém, pokud nesouhlasí s postupem.. U tohoto jídla jde především o chuť - a to jsou ingredience - nikoliv rozdíly ve významech slov... :-)

  • marie nezlakova | 23. 9. 2009 07:27

    Nechci být protivná,ale z tohoto receptu taky moudrá nejsem.(podlijeme trochou vody,podusíme,vaříme a odebereme přebytečnou vodu?).Asi mám malou fantazii!?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kuřecí maso Nakládaná kukuřice Olej Pepř mletý Rajčata Slanina Smetana na vaření Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr pro paní Jarčuškovou

Kapr pro paní Jarčuškovou

Plněné šunkové řízečky

Plněné šunkové řízečky

Jablkový krémeš

Jablkový krémeš

Křehký kokosový koláč s jablky - mřížkový

Křehký kokosový koláč s jablky -…

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

Teplý mungo salát s tofu a kuskusem

Teplý mungo salát s tofu a kuskusem

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Domácí lučina z mléka

Domácí lučina z mléka

Křupavé vafle s avokádem, lososem a vejcem

Křupavé vafle s avokádem, lososem a…

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

75
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
50
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
47
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
41
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
40
Švestková povidla
Švestková povidla

Zajímavé články

Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
AHA.cz Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Zpěvačka Bea Albrecht (65), velká opora Jiřího Krampola (†87): Potyčky u smrtelné postele! Zvláštní poslední přání

Zpěvačka Bea Albrecht (65), velká opora Jiřího Krampola (†87): Potyčky u smrtelné postele! Zvláštní poslední přání

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

  • Recepty.cz
  • Neomezené kuřecí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact