• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Nekynutý koláč s různým ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Nekynutý koláč s různým ovocem

autor: Jitka.Jambrichova
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nekynutý koláč s různým ovocem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g hladká mouka
    • 2
      dl rostlinný olej
    • 0,25
      l mléko
    • 50
      g droždí
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • sůl
    • tuk
  • Drobenka
    • 50
      g máslo
    • 100
      g hrubá mouka
    • 100
      g cukr krystal

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve uděláme kvásek z mléka a droždí, můžeme dát trochu cukru necháme vykypět na teplém místě. Dále dáme do mísy mouku, prášek do pečiva, cukr, vejce, sůl, a nakonec kvásek, zadělame těsto a vypracujeme.
2
Těsto hned dáváme na vymazaný plech, na těsto můžeme dát švestky, meruňky, rybíz, atd. a nakonec sypeme drobenkou. Pečeme na 180 °C asi 25 minut. Tato dávka je na dva plechy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fajn koláč (s různým ovocem)

Fajn koláč (s různým ovocem)

Nekynutý závin

Nekynutý závin

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • P | 25. 7. 2015 10:16

    No, mne jen udivil ten název - nekynutý.. ale když jsou tam kvasnice, tak asi kynout bude.. nebo ne?

  • M | 10. 9. 2012 03:19

    Udelala jsem z polovicni davky na jeden plech se svestkami. Testo se trochu lepilo a prislo mi divne, ze v teste neni ani trosku cukru, ale udelala jsem ho podle receptu. Drobenku z krystalu jsem nikdy nedelala, pouzila jsem tedy moucku jak jsem zvykla. Byl hrozne drobivy, vubec nebyl sladky, a aby se to dalo alepson jist, museli jsme ho radne pocukrovat. Nemame radi prilis sladke veci, ale s cukrem jen v dorobence to chutnalo jako drtiny. Ocenuji, ze se nemusi nechavat kynout, proto zkusim jeste jednou a pridam cukr.

  • Petra Behenská | 30. 7. 2009 10:41

    Výborný! Před chvilkou jsem dodělala z poloviční dávky a je opravdu výborný,přidávám si k receptům. A dávám za jedna.

  • Ivana B. | 27. 7. 2009 10:38

    Koláč se mi nepovedl, tato dávka mi vyšla na jeden plech. A chuťově nebyl dobrý, drobil se. Už ho dělat nebudu.

  • Ivana B. | 19. 7. 2009 11:15

    Prosím vás, jak dlouho musím nechat kvásek z mléka a droždí "vykypět na teplém místě"? Děkuji.

  • Iva Salajová | 2. 7. 2009 15:05

    Skládám poklonu, koláč je vynikající! Upekla jsem ho s třešněmi(vypeckovanými) a navrch ještě malinko posypala skořicí. První plech jsem dopekla asi před 20 min. a po koláči se jen zaprášilo:-) Díky za recept!!

  • zbynka olsakova | 4. 2. 2008 08:04

    děkuji za recpt.výborný.pekla jsem kolač s borůvkama.dávám za 1.

  • Tereza Bernatíková | 24. 1. 2008 15:43

    Dělala sem z poloviční dávky a musím říct že paráda, samotné těsto bylo sice hrozně olejové, ale to bude spíš problém můj, než chybou v receptu:)Použila sem mraženou lesní směs a samotný koláč je výborný, jen je velice křehký a rozpadal se mi. Chuťově ale není co vytknout:)

  • Soňa Salabová | 7. 7. 2007 14:57

    Právě jsem dopekla poslední plech a už se těším až ochutnám.Musím chválit už nyní za super těsto,rychlý,těsto se výborně zadělává,použila jsem mixer,dobře se s ním pracuje na plechu,prostě supeeeeeeer.Ani já nemusím těsta,která se musí válet,proto když jsem tento recept objevila,řekla jsem si,jdu do toho.A jsem velice ráda,že nezklamal.Doporučuji a dávám za jedna...

  • Petra Zembinská | 11. 4. 2007 10:45

    Včera večer jsem ho pekla z poloviční dávky a musím říct, že je naprosto super!!!!

  • Jana Tomčíková | 8. 1. 2007 18:58

    Dnes jsem se vrátila k tomuto receptu, koláč je opravdu vynikající!Dávala jsem zase trnky a nakonec jsem ho po pečení mírně pokropila trochou rozpuštěného másla.Moc dobré.

  • Lenka | 18. 9. 2006 12:23

    Tento koláč je vynikající. Já jsem dala jen žloutky, bílky použiji na kremrole. Koláč je rychle připravený, křehký. Já jsem z časových důvodů švestky zasypala jen mletým mákem (lze mletý již koupit, což je výhodné) a samozdřejmě cukrem. Opravdu vynikající koláč. Doporučuji a dávám velkou jedničku.

  • Jana Tomčíková | 18. 9. 2006 07:20

    Výborný koláč!Byl okamžitě pryč.Se švestkami nemá chybu, dělala jsem z poloviční dávky na jeden velký plech, jen do drobenky jsem dala cukr krupici+vanilkový cukr.Dávám velkou 1!

  • Jana Povolná | 14. 9. 2006 23:55

    jo,jo,jo....právě tento recept jsem měla připravený,že ho zadám do nových receptů ! - dostala jsem ho v srpnu od jedné známé ... je fakt skvělý...už jsem ho zkoušela se švestkami s mákem a meruňkami s tvarohem...tak pošlu alespoň foto :-)))

  • EvaSma | 14. 9. 2006 16:22

    Právě jsem tento koláč upekla - se švestkami. Je opravdu výborný. 1/2 dávka je na normální plech. Překvapila mě, že se dává droždí i prášek do pečiva, ale výsledkem je opravdu dobrý koláč.

  • Jitka Jambrichová | 12. 9. 2006 18:29

    toto těsto je nekynuté tak ho nemusíte nechávat odpočinout, pracuje se sním opravdu dobře.Co se týká té drobenky zkuste z krystalu , je taková sypká apři pečení dostane krásnou růžovou barvu a není rozblemtavá.

  • Martina | 12. 9. 2006 13:43

    já nechávám těsto chvilku odpočnout, lépe se s ním pracuje,používám ho i na buchtičky se šodo,nebo na pizzu.Drobenku z moučkového cukru jsem ještě nezkoušela a kristal nebo krupice je myslím úplně jedno.

  • Berča | 11. 9. 2006 16:05

    Já tedy drobenku dělám z krystalového cukru, přidávám ještě vanilkový cukru.

  • Lenka | 11. 9. 2006 15:25

    Cukr krystal se mi zdá divný. Já dávám vždy cukr krupici, je přeci jenom jemnější. S moučkovým cukrem jsem to nikdy nezkoušela. Zajímavé - co člověk - to názor.

  • Ivana Přikrylová | 11. 9. 2006 14:27

    Recept vypadá chutně. Je to ale poprvé co čtu, že se do drobenky dává krystalový cukr. Já dávám vždy moučkový cukr.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Droždí Hladká mouka Hrubá mouka Máslo Mléko Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Buchta alá medovník

Buchta alá medovník

Bábovka šlehačka

Bábovka šlehačka

Gulášová polévka z předního hovězího masa

Gulášová polévka z předního hovězího…

Krémová polévka

Krémová polévka

Česneková pomazánka z červené řepy a nivy

Česneková pomazánka z červené řepy a…

Pomazánka z "vepřovky"

Pomazánka z "vepřovky"

Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi

Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi

Vepřová panenka s bylinkovým pestem

Vepřová panenka s bylinkovým pestem

Kapustové drny z pánve

Kapustové drny z pánve

Doporučujeme

35 minut
Těstovinový salát z grilu

Těstovinový salát z grilu

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

47
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Máslové řízky
Máslové řízky
27
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
25
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a osvědčený postup!
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a…
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
AHA.cz Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Mimibazar Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Ženy.cz Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Blesk.cz Suchánkova dcera Berenika: Odtajnila fotky z opulentní svatby!

Suchánkova dcera Berenika: Odtajnila fotky z opulentní svatby!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

Další doporučené recepty:

Nekynuté buchtičky od Milči
Nekynuté buchtičky od Milči
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Nekynuté těsto na pizzu
Nekynuté těsto na pizzu
Nekynutý závin
Nekynutý závin
Německé telecí plátky
Německé telecí plátky
Německý bramborový salát
Německý bramborový salát
  • Recepty.cz
  • Nekynutý koláč s různým ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact