• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Nekynutý koláč s různým ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Nekynutý koláč s různým ovocem

autor: Jitka.Jambrichova
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nekynutý koláč s různým ovocem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g hladká mouka
    • 2
      dl rostlinný olej
    • 0,25
      l mléko
    • 50
      g droždí
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • sůl
    • tuk
  • Drobenka
    • 50
      g máslo
    • 100
      g hrubá mouka
    • 100
      g cukr krystal

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve uděláme kvásek z mléka a droždí, můžeme dát trochu cukru necháme vykypět na teplém místě. Dále dáme do mísy mouku, prášek do pečiva, cukr, vejce, sůl, a nakonec kvásek, zadělame těsto a vypracujeme.
2
Těsto hned dáváme na vymazaný plech, na těsto můžeme dát švestky, meruňky, rybíz, atd. a nakonec sypeme drobenkou. Pečeme na 180 °C asi 25 minut. Tato dávka je na dva plechy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fajn koláč (s různým ovocem)

Fajn koláč (s různým ovocem)

Nekynutý závin

Nekynutý závin

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • P | 25. 7. 2015 10:16

    No, mne jen udivil ten název - nekynutý.. ale když jsou tam kvasnice, tak asi kynout bude.. nebo ne?

  • M | 10. 9. 2012 03:19

    Udelala jsem z polovicni davky na jeden plech se svestkami. Testo se trochu lepilo a prislo mi divne, ze v teste neni ani trosku cukru, ale udelala jsem ho podle receptu. Drobenku z krystalu jsem nikdy nedelala, pouzila jsem tedy moucku jak jsem zvykla. Byl hrozne drobivy, vubec nebyl sladky, a aby se to dalo alepson jist, museli jsme ho radne pocukrovat. Nemame radi prilis sladke veci, ale s cukrem jen v dorobence to chutnalo jako drtiny. Ocenuji, ze se nemusi nechavat kynout, proto zkusim jeste jednou a pridam cukr.

  • Petra Behenská | 30. 7. 2009 10:41

    Výborný! Před chvilkou jsem dodělala z poloviční dávky a je opravdu výborný,přidávám si k receptům. A dávám za jedna.

  • Ivana B. | 27. 7. 2009 10:38

    Koláč se mi nepovedl, tato dávka mi vyšla na jeden plech. A chuťově nebyl dobrý, drobil se. Už ho dělat nebudu.

  • Ivana B. | 19. 7. 2009 11:15

    Prosím vás, jak dlouho musím nechat kvásek z mléka a droždí "vykypět na teplém místě"? Děkuji.

  • Iva Salajová | 2. 7. 2009 15:05

    Skládám poklonu, koláč je vynikající! Upekla jsem ho s třešněmi(vypeckovanými) a navrch ještě malinko posypala skořicí. První plech jsem dopekla asi před 20 min. a po koláči se jen zaprášilo:-) Díky za recept!!

  • zbynka olsakova | 4. 2. 2008 08:04

    děkuji za recpt.výborný.pekla jsem kolač s borůvkama.dávám za 1.

  • Tereza Bernatíková | 24. 1. 2008 15:43

    Dělala sem z poloviční dávky a musím říct že paráda, samotné těsto bylo sice hrozně olejové, ale to bude spíš problém můj, než chybou v receptu:)Použila sem mraženou lesní směs a samotný koláč je výborný, jen je velice křehký a rozpadal se mi. Chuťově ale není co vytknout:)

  • Soňa Salabová | 7. 7. 2007 14:57

    Právě jsem dopekla poslední plech a už se těším až ochutnám.Musím chválit už nyní za super těsto,rychlý,těsto se výborně zadělává,použila jsem mixer,dobře se s ním pracuje na plechu,prostě supeeeeeeer.Ani já nemusím těsta,která se musí válet,proto když jsem tento recept objevila,řekla jsem si,jdu do toho.A jsem velice ráda,že nezklamal.Doporučuji a dávám za jedna...

  • Petra Zembinská | 11. 4. 2007 10:45

    Včera večer jsem ho pekla z poloviční dávky a musím říct, že je naprosto super!!!!

  • Jana Tomčíková | 8. 1. 2007 18:58

    Dnes jsem se vrátila k tomuto receptu, koláč je opravdu vynikající!Dávala jsem zase trnky a nakonec jsem ho po pečení mírně pokropila trochou rozpuštěného másla.Moc dobré.

  • Lenka | 18. 9. 2006 12:23

    Tento koláč je vynikající. Já jsem dala jen žloutky, bílky použiji na kremrole. Koláč je rychle připravený, křehký. Já jsem z časových důvodů švestky zasypala jen mletým mákem (lze mletý již koupit, což je výhodné) a samozdřejmě cukrem. Opravdu vynikající koláč. Doporučuji a dávám velkou jedničku.

  • Jana Tomčíková | 18. 9. 2006 07:20

    Výborný koláč!Byl okamžitě pryč.Se švestkami nemá chybu, dělala jsem z poloviční dávky na jeden velký plech, jen do drobenky jsem dala cukr krupici+vanilkový cukr.Dávám velkou 1!

  • Jana Povolná | 14. 9. 2006 23:55

    jo,jo,jo....právě tento recept jsem měla připravený,že ho zadám do nových receptů ! - dostala jsem ho v srpnu od jedné známé ... je fakt skvělý...už jsem ho zkoušela se švestkami s mákem a meruňkami s tvarohem...tak pošlu alespoň foto :-)))

  • EvaSma | 14. 9. 2006 16:22

    Právě jsem tento koláč upekla - se švestkami. Je opravdu výborný. 1/2 dávka je na normální plech. Překvapila mě, že se dává droždí i prášek do pečiva, ale výsledkem je opravdu dobrý koláč.

  • Jitka Jambrichová | 12. 9. 2006 18:29

    toto těsto je nekynuté tak ho nemusíte nechávat odpočinout, pracuje se sním opravdu dobře.Co se týká té drobenky zkuste z krystalu , je taková sypká apři pečení dostane krásnou růžovou barvu a není rozblemtavá.

  • Martina | 12. 9. 2006 13:43

    já nechávám těsto chvilku odpočnout, lépe se s ním pracuje,používám ho i na buchtičky se šodo,nebo na pizzu.Drobenku z moučkového cukru jsem ještě nezkoušela a kristal nebo krupice je myslím úplně jedno.

  • Berča | 11. 9. 2006 16:05

    Já tedy drobenku dělám z krystalového cukru, přidávám ještě vanilkový cukru.

  • Lenka | 11. 9. 2006 15:25

    Cukr krystal se mi zdá divný. Já dávám vždy cukr krupici, je přeci jenom jemnější. S moučkovým cukrem jsem to nikdy nezkoušela. Zajímavé - co člověk - to názor.

  • Ivana Přikrylová | 11. 9. 2006 14:27

    Recept vypadá chutně. Je to ale poprvé co čtu, že se do drobenky dává krystalový cukr. Já dávám vždy moučkový cukr.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Droždí Hladká mouka Hrubá mouka Máslo Mléko Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře po židovsku podle paní Konstancie Železné

Kuře po židovsku podle paní…

Hnětynky

Hnětynky

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Smetanovo-křenová nebo česneková pochoutka - pomazánka

Smetanovo-křenová nebo česneková…

Salát z jemných párků

Salát z jemných párků

Zapečené kuřecí s rajčaty

Zapečené kuřecí s rajčaty

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Chalupářova vepřovka s bramborem a zeleninou

Chalupářova vepřovka s bramborem a…

Jehněčí kotlety na bylinkách

Jehněčí kotlety na bylinkách

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Lehký levandulový sirup

Lehký levandulový sirup

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

45 minut
Meruňkové knedlíky s marcipánem

Meruňkové knedlíky s marcipánem

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

55 minut
Višňový koláč s čokoládou

Višňový koláč s čokoládou

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Poslední sledované recepty

69
Francouzský dresing
Francouzský dresing
43
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
29
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Která znamení jsou mistři manipulace? Na těchto 5 si dávejte pozor!

Která znamení jsou mistři manipulace? Na těchto 5 si dávejte pozor!

Blesk.cz Dojatá Tereza Černochová: Poslední Vary tatínka Karla (†64)

Dojatá Tereza Černochová: Poslední Vary tatínka Karla (†64)

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Další doporučené recepty:

Nekynuté buchtičky od Milči
Nekynuté buchtičky od Milči
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Nekynuté těsto na pizzu
Nekynuté těsto na pizzu
Nekynutý závin
Nekynutý závin
Německé telecí plátky
Německé telecí plátky
Německý bramborový salát
Německý bramborový salát
  • Recepty.cz
  • Nekynutý koláč s různým ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact