• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Nekynuté těsto na pizzu
Napište svůj komentář k receptu

Nekynuté těsto na pizzu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 560
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nekynuté těsto na pizzu
Nekynuté těsto na pizzu
Nekynuté těsto na pizzu
Nekynuté těsto na pizzu
Nekynuté těsto na pizzu
Nekynuté těsto na pizzu
Nekynuté těsto na pizzu
Nekynuté těsto na pizzu
Nekynuté těsto na pizzu
Nekynuté těsto na pizzu
Nekynuté těsto na pizzu
Nekynuté těsto na pizzu
10fotografií
Nahrát fotku
 

Těsto méně náročné na přípravu, které se dobře válí a díky tomu, že je nekynuté, můžete ho hned vložit do trouby.

Suroviny

4 porce
    • 1
      špetka sůl
    • 1,50
      dl voda
    • 250
      g hladká mouka
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 6
      lžíce olej může být i olivový

Postup přípravy receptu

1
Uvedené suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Plech potřeme olejem a těsto pomalu vymačkáme po celém plechu (těsto trošku "leze", musí se proto tlačit a s těstem pracovat).

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na domácí pizzu

2
Nejlépe je těsto potřít ochuceným rajským protlakem a na něj rovnou položit sýr a až na tuto vrstvu pokládat ostatní suroviny dle chuti. (Sýr se hezky vpije a upeče s těstem). Těsto je dobré a velmi rychlé. Pečte 15 minut na 250 °C.

RADA: Jak udělat rychlý domácí kečup?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nekynutý závin

Nekynutý závin

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

Základní těsto na pizzu

Základní těsto na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jnovakova | 15. 10. 2017 19:48

    těsto se musí hodně pomoučit a rozválet do tenka, pak je pizza výborná, děláme pravidelně.

  • lenka | 7. 5. 2017 18:35

    ahoj těsto me lepi,mam pridat mouku

  • lenka | 7. 5. 2017 18:35

    ahoj těsto me lepi,mam pridat mouku

  • lukáš | 23. 4. 2017 12:34

    Humus zbytek těsta v koši!!!! :-(

  • Martin | 27. 3. 2017 18:36

    Kdo to chválí měli jste někdy pizzu to těsto je hnus :-! :-! :-!

  • Jindřiška | 25. 12. 2016 17:55

    Prosím na kolik a jak dlouho to pečete? Každá trouba peče jinak, ale aspoň orientačně. Děkuji.

  • Hanka | 20. 12. 2016 12:28

    Těsto je vynikající a moc chutné.... Děti i manžel se jen oblizují :-)

  • Iren | 7. 12. 2016 14:27

    Ahoj a co tam napsat na kolik a jak dlouho se to peče? bez toho je recept na prd,díky

  • Kuchařinky12345cos to Janku cos to sněd | 18. 11. 2016 11:37

    Víš ty tam musíš dát pizza koření, musíš dobře rozmazat kečup a musí to být kulatý a tenký tvar :-| :-| :-| :-|

  • Kuchařinky12345cos to Janku cos to sněd | 18. 11. 2016 11:37

    Víš ty tam musíš dát pizza koření, musíš dobře rozmazat kečup a musí to být kulatý a tenký tvar :-| :-| :-| :-|

  • radka | 9. 11. 2016 20:27

    Pokud se těsto udělá tenké ,je to výborné a nechutná jako buchta...:-)

  • Sába Terka Jana Tonik | 28. 10. 2016 18:27

    fuj fuj fuj fuj chutna to jak buchta totalne nám to zkazilo chut :D <3

  • jana | 12. 10. 2016 18:10

    Právě jsme ji s manželem snědli, dobrá a levná rychlovka, když není čas na kynuté těsto. Tenká, pěkně se pracovalo s těstem. Díky. :-)) ;-)

  • Jagi | 10. 10. 2016 09:01

    Není třeba hledat jiný recept, stačí to jen umět. :-!

  • Jagi | 10. 10. 2016 08:59

    Neříkám, že je to přímo bomba, ale dobrá rychlovka. Určitě mnohem lepší (a levnější), než všechny zmrazené pizzy z obchodu. S těstem se pracuje dobře, lze vytáhnout na správně tenký základ, spolehlivě drží všechny ingredience, po upečení křupavá, vláčná tak akorát, nedrobí se, jde dobře krájet. :-))

  • 01 | 5. 9. 2016 15:31

    0

  • kuchařka | 5. 9. 2016 15:30

    pica je sice trochu sirovější ale moc dobrá a křupavá <3 <3

  • kuchařka | 5. 9. 2016 15:15

    zatim se to peče ale s těstem se pracovalo skvěle už se těším <3

  • Hana | 20. 8. 2016 12:40

    Vůbec nechutná jako pizza ale spíš jako buchta. Držela jsem se podle receptu a opravdu si najděte radši jiný recept! :-(

  • Katka | 26. 7. 2016 13:50

    Pomohlo by nám vědět proč.

  • Jana | 3. 7. 2016 18:21

    Tak právě upečeno a mile mě to překvapilo.Vůbec jsem tomu těstu nevěřila,ale je moc dobré.Super možnost jak udělat těsto bez kynutí.Děkuji za tip :-)

  • Šárka | 26. 6. 2016 13:06

    Těsto jsem dělala poprvé,potřebovala jsem něco rychle pro nečekanou návštěvu a bylo to moc vynikající,rychlé,jednoduché a moooc dobré.

  • bara | 3. 5. 2016 19:34

    a na kolik stupnu to tam mam dat?

  • Dáda | 26. 4. 2016 14:07

    Nedělejte to. :-(

  • Dáda | 26. 4. 2016 14:05

    Nedělejte to. :-(

  • Hinka | 22. 3. 2016 15:41

    Dobrá

  • Bea | 18. 2. 2016 19:56

    Výborné ! Křehké těsto. A plech jsem jen posypala moukou

  • Bety | 18. 2. 2016 19:53

    výborná ! :-) S těstem se krásně pracuje :-) a plech jsem jen tak na sucho posypala moukou... z uvedeného množství jsem udělala 2 pizzy

  • Marcla | 9. 1. 2016 16:44

    Už je v troubě.S těstem se dobře pracuje.Tak jsem zvědavá na výsledek :-)

  • magda | 12. 12. 2015 18:07

    kolik toho bude? :-)

  • lukas glaser/tukyn | 7. 8. 2015 18:45

    ja sem to udelal tluste a doufam ze to bude dobre :-S

  • Jakub | 9. 7. 2015 14:58

    No, včera jsem to zkoušel poprvé a udělal jsem chybu. Chtěl jsem to udělat jen z 1/3. Ale místo 70g mouky jsme navážil 120g :D A místo dvou lžic oleje jsem dal 4 malé :D Nevědel jsem jaké lžíce myslí. Vody jsem dal tak 80 ml. No, msím říct že to bylo velmi chutné a křupavé. Dnes jsem to udělal znovu, tentokrát z půlky. dodržel jsem vše podle návodu.. přišlo mi že oleje je moc.. prostě to bylo takový hodně lepkavý..A výsledek? Pizza až až hotová, ale těsto? Skoro syrové. Takže pokud bych do toho mohl kecat, udělal bych to takto: 250g mouky 150ml vody 1/2 prášku do pečiva špetka soli 10 čajových lžiček oleje tak kdyby to byla blbost do mě, kdyby to někomu pomohlo, ozvěte se! <3

  • Hnidopich | 23. 6. 2015 18:56

    Jaký? Nebo jaké?

  • Martina | 14. 6. 2015 08:01

    Krásně tenoučké, dobré těsto, doporučuji;-)

  • Pohlreich | 28. 4. 2015 16:16

    v horkovzdušné troubě to pekla manželka 30 min cca =-O

  • veru.s | 18. 4. 2015 12:42

    :-) z tohohle množství sem udělala tři pizzy přez celý plech. Je to rychlé, jednoduché a snad se to ani nedá zkazit ;-) prostě se to musí vyválet a vytlačit úplně na tenko - je to pizza né slaná buchta ;-)

  • Lucka | 13. 4. 2015 17:46

    My to pečeme s mamkou už po třetí a těsto je vynikající! :-)

  • ondra | 28. 3. 2015 17:56

    Hrozny recept nedoporučuji těsto pořád řídke jak na bublaninu. HUMUS :-$

  • Veronika | 27. 3. 2015 16:35

    Když jsem těsto dělala poprvé, tak jsem žádný problém neměla. Ba naopak roztáhnout šlo hezky a příprava rychlová. Dnes dělám opět :)

  • Jarka | 10. 3. 2015 16:59

    Když jsi dřevák a ne kuchař , tak neďělej pizzu.

  • Jarka | 10. 3. 2015 16:57

    Skvělé , rychlé těsto. Roztírání na plech chce cvik. Dá se to i na velký plecch. Naneste si na těsto trochu oleje a roztahujte pomocí oleje po plechu. Jde to dobře. Pro úplné začátečníky namažte si i plech před roztahováním těsta. Vznikne tenoučké křupavé těsto.

  • Martina | 2. 3. 2015 09:52

    Tohle těsto na pizzu dělám a jsem spokojená. Rychlé a chutné :) Nejhorší je to těsto rozdělat po plechu, chce to cvik.

  • Aladin | 17. 2. 2015 17:26

    Peču 45 minut na 225 - kraje a vrch už černají a zbytek těsta pořád syrový

  • Krteccek | 15. 2. 2015 18:05

    Pro vsechny zacatecniky. Tohle testo nezkousejte. Velmi spatne se s nim pracuje a kdyz na nej budete nandavat tomatovou omacku a rozetirat tak se testo trha a odlepuje. Chutove neni spatne ale zpracovani je desne.k

  • jarca | 15. 2. 2015 15:41

    A dal jsi to pect do trouby? ;-) :-D

  • check | 12. 2. 2015 21:43

    Absolutně nechutné "těsto". Urážka těsta - je to akorát bláto a vyhozené peníze. Zřejmě z kuchyně Ládi Hrušky.

  • Vosa | 11. 2. 2015 16:08

    Hej, tohle je všechno kec! Mé holce se to nepovedlo.

  • Body | 10. 2. 2015 20:09

    Těsto super,použil jsem bezlepkovou hladkou mouku a chuťově super díky :)

  • martin | 10. 1. 2015 18:43

    Těsto hnus největší skončilo to v kýblu. :'(

  • veru.s | 30. 11. 2014 13:12

    Doporučuju - rychlé, jednoduché, povedlo se zatím ze všech receptů nejlépe ;-) udělala sem těsto docela hodně tenké a vyšlo mi na dva plechy, pekla sem na pečícím papíru necelých dvacet minut a paráda. A už dělám jen tohle těstíčko :-)

  • kika | 5. 10. 2014 19:44

    Přidala jsem vejce do těsta a je opravdu moc dobré (trochu lepší než z těch zmražných pizz) :-)

  • Grammar-man | 8. 9. 2014 01:54

    malé* 8-)

  • mike | 7. 9. 2014 19:45

    jaký pizzy?malí nebo malý? :-| :'(

  • Kuboch | 25. 8. 2014 11:50

    To zkusím. :-)) ;-) :-D :-) 8-)

  • Lucuš | 8. 6. 2014 20:02

    Do těsta jsem přidala o hodně více soli a kmín a vejce. Dala jsem celou smetanu, pórek, kukuřici a kuřecí maso. Sýr jsem neměla ten dám příště. Pizza byla dobrá na to,že jsem fakt vybíravá a přítel byl nadšený. Těsto jsem vyválela přesně na velký plech a byla fajn tenká. Pekla jsem 10 minut na 250°C a asi po 5min jen na 200°C

  • stewart | 19. 5. 2014 21:45

    doporučuji péct na 250°, ale záleží na tom jak tlusté těsto je a je potřeba to hlídat.. já jsem udělala 2 malí pizzy z tohoto množství těsta, takže každá z nich byla asi půl centimetru tlustá a pekla se kolem 10-15ti minut:)

  • XY | 15. 5. 2014 13:40

    Jsi kunda pičo?

  • Anonym | 14. 5. 2014 07:12

    supr :-D

  • Bibi | 20. 3. 2014 14:25

    "Máčo" nevíš, že opakovaný vtip už není vtipem? :-D

  • Bibi | 20. 3. 2014 14:23

    Ó, pan Michal dokonalý a bezchybný. O:-) Když už na stránkách o vaření poučujete, zkuste se místo toho chvíli věnovat poruše zvané dysgrafie. :-\

  • daniela | 18. 3. 2014 16:37

    Peču to na 250 C 20 minut :-$ <:-) :-)

  • Niki | 9. 3. 2014 16:27

    Dobrý den ;) Mohla bych se zeptat na kolik stupňů to mám péct v horkovzdušné troubě a jak dlouho? :-)

  • Michal | 7. 3. 2014 21:43

    ať je to, co je to, očividně má celkem velké mezery, tak ať se je doučí :D

  • huspenin sulc | 7. 3. 2014 14:03

    hmmm tady ale přeci nejsme na kurzu jazyka českého, že? co když je david cizinec? nebo mu je 8? tak se filipe místo poučování ostatních raději věnujte tomu vaření...:)

  • macha | 3. 3. 2014 21:03

    Davide jsem rád, že se ti těsto povedlo a teď by jsi se měl jít učit ČJ :-)

  • mainka | 25. 2. 2014 17:38

    Vyborny recept, rychly a jednoduchy ;-) kazdy inteligentni clovek snad poznajak dlouho to ma pect, staci do testa pichnout =-O

  • Kuchařka | 23. 2. 2014 17:05

    :-D to je srandovní tady. Těsto pěkně vláčný, akorát chybí jak dlouho péct a na kolik stupňů, to si teda pohlídám. Jinak pápá :-D budu to péct na 250 °C tři a půl hodiny bude to tak moc dobrý <3

  • kristina | 13. 2. 2014 12:22

    vyborny recept ja tam jeste spetku soli pridala a vubec slane nejak moc nebylo.a hlavne bylo krupave.vzdy kdyz jsme pekli doma pizzu tak to bylo tvrde jak kamen.doporucuji :-)

  • Filip | 6. 2. 2014 16:58

    Dobrý den, místo vaření se chvíli věnujte gramatice :-)

  • vratuschka | 26. 1. 2014 10:53

    těsto výborné, dělala jsem ho přesně podle předpisu a povedlo se :-)

  • david | 25. 1. 2014 22:58

    zdravim tak testo jsem delal uz podruhe a skveli taky jsem nevedel na kolik stupnu a minut ale odhat je 250stupnu tak 5-8min a stlumit na 150 a nechat to dopict dalsich 12min a pak vipnout je to tak ume dobry

  • lada | 23. 1. 2014 18:34

    A jak dlouho se to pece v troube a na kolik stupnu ?

  • Barbora | 18. 1. 2014 21:51

    Recept výborný, byla to rychlovka za pár kaček a byla pryc hned co se dopekla chvalim:)

  • Pavel | 2. 1. 2014 15:32

    Tak už to mám za sebou 8-) Chtělo to sice o něco víc mouky než se tu píše (protože jinak bych těsto dostával z ruk ještě na prvního máje ;-) ), ale nakonec my z toho vyšly dvě velmi chutné pizzy. Na obě jsem napatlal kečup (napůl jemný, napůl ostrý), plátky čerstvých rajčat, anglickou slaninu a posypal kousky sýru. Taťkovi jsem na jednu ještě naházel pár černých oliv a oblizujem se oba ještě teď 8-)

  • Simča | 17. 11. 2013 22:01

    Upekli jsme si jednu pizzu, ale jak se ukázalo, bylo to málo. Chtěli jsme další, ale v neděli večer jsem v lednici neměla kvasnice a tak jsme zvolili tento rychlý recept. Je jasné, že těsto bylo chuťově jiné, ale jeho předností je právě ona rychlost, s jakou se naplní hladové nebo mlsné žaludky. ;-)

  • Veronika | 16. 11. 2013 17:16

    Terez kecup s cesnekem na to anglicka slanina, spenat, navrh vajicko syrove jako volske oko a zasypat syrem. Je to velka mnamka vyzkousej snad bude chutnat.

  • Petra | 8. 11. 2013 22:14

    Moc dobré. Měli sme chtuť na pizzu a hledala jsem jednoduchý a dobrý recept. Velmi nám chtunalo. Vyzkoušela jsem poslední dobou několik receptů na těsto na pizzu, ale pravdou je, že všechny se daly sníst, ale tahle má něco do sebe. Udělala jsem dvojitou dávku, je nás víc, a nezbylo nic . :-P 8-) :-P 8-) :-P 8-)

  • zuzka | 2. 11. 2013 18:36

    Super recept! Nevěděla jsem co dneska k večeři a měla chuť na pizzu. S kynutou bychom jedli až kdo ví kdy. Skvělý rychlý recept. 30 minut a bylo to na stole. Jsem používat špaldovou mouku, takže jsem dala půl na půl s hladkou :)

  • tereza | 2. 11. 2013 11:53

    U mě za jedna :-) Chuťově bych těsto přirovnala k pizze mražené. Takže pro nás levná domácí varianta u které si můžeme být jistí tím co jíme :-) Do těsta jsem přidala drcený kmín a suš. česnek. Navrch zavařené lečo,kečup, salám, sýr a pórek. Všem nám moc chutnalo, takže určitě budeme zkoušet i jiné chutě. Docela mě láká houbová, tak uvidíme,¨. ;-)

  • N. | 31. 10. 2013 16:08

    Peču na 200 stupňů. :-)

  • Nikola | 30. 10. 2013 10:48

    Chtěla bych se na něco zeptat na tuté stránce není na kolik se to peče mohly by ste mi to poradit? :-(

  • Lucka | 26. 10. 2013 09:18

    Ted jsem ji dodelala a ze stolu zmizela v par minutach :) Testo neni jako italske, to bych bez kynuti ani necekala, ale cela vecere byla, vcetne pripravy testa a vseho toho krajeni hotova za mene jak pul hodinky, takze rychle, levne a dobre jidlo :*

  • Hájina | 8. 10. 2013 16:45

    Četla jsem že po delší době strašně gumové :D vůbec. pizzu jsem dělala k obědu a ještě jsem jí snídala a byla stále fantastická :) Jinak souhlasím, že je nutno přidat více soli. Supéééééér ♥

  • Lenka | 29. 9. 2013 09:05

    Nemá chybu, pizza fakt dost dobrá a hlavně rychlá :)

  • mili | 3. 9. 2013 09:35

    tak to musíte upravit...od toho je to vaření.... každopádně je jasný že tohle není klasické těsto na italskou pizzu ale česká rychlovka která chutná dobře a je rychlá na přípravu ;-)

  • Veronika | 31. 7. 2013 17:58

    Co by člověk chtěl za dvě minuty práce? Jako rychlovka super.. <:-)

  • Tereza | 24. 6. 2013 08:49

    Proč tedy hodnotíte recept pětkou, když je výborná?

  • Lixiček
    Lixiček | 23. 6. 2013 21:27

    Výborné, už se u nás pizza neobjednává domácí je lepsí :)

  • Jaroslava | 21. 6. 2013 13:43

    Jinou už nedělám, moc nám chutná. Děkujeme SUPER RECEPT!!!!!

  • Jarin | 3. 6. 2013 12:37

    Dnes byla pizza k večeři,jen se po ní zaprášilo.Opravdu je lepé dát meně oleje / asi 3 lžíce /a více soli.Těsto je dobré a hlavně rychlé.

  • Blanka | 1. 6. 2013 20:38

    Moc dobré a opravdu rychlé - ideální, když přijde neodolatelná chuť :-)

  • Tereza | 3. 5. 2013 13:25

    Těsto je velmi jednoduché a rychlé na přípravu. Zvádne to i kuchyňský negramot, jako já:) S kečupem, bazalkou, tuňákem, cibulí, kukuřicí a sýrem bylo výborné. Pochutnala jsem si. ;-)

  • Tereza | 3. 5. 2013 13:25

    Těsto je velmi jednoduché a rychlé na přípravu. Zvádne to i kuchyňský negramot, jako já:) S kečupem, bazalkou, tuňákem, cibulí, kukuřicí a sýrem bylo výborné. Pochutnala jsem si. ;-)

  • Vincent | 1. 5. 2013 21:08

    Tak si kráva a neumela sis to dochutit. Příště si takovej komentář vyryj do zdi na hajzlu ;-)))

  • mladá hospodyňka | 13. 3. 2013 18:59

    jednoduché rychlé a celkem chutné :) jen po delší době strašně gumové :D

  • Tereza | 7. 3. 2013 16:06

    To je nejlepší argument, říct že komu to nechutná neumí uvařit, milá dámo, uvědomte si, že na kritice není nic špatného a komentáře k receptu tady nejsou jenom pro kladné ohlasy, tak se s tím, prosím, smiřte.

  • Hančí | 20. 2. 2013 18:23

    Tak jsem to těd dopekla a sprominutím větší hnus jsem nikdy nejedla.Rači si udělám příště kynuté těsto a nebo si zajdu do restaurace tohle se fakt nedelo.

  • Jani03 | 3. 2. 2013 14:19

    Nevím, proč to tady někdo kritizuje. Těsto po přidání vajíčka a více soli je úplně super. Před chvilkou jsem to dopekla a velice nám všem chutná. Asi ti, co to tak strašně kritizují, neumí vařit. Skvělé těsto a velmi rychlé :)

  • Terka a Zuzka | 30. 1. 2013 18:34

    No, měly jsme chuť na pizzu, nechtěly jsme čekat na kynuté těsto. Tak jsme se rozhodly pro váš slavný recept..doslova slavný fakt. Nedalo se to pozřít...těsto se peklo snad půl hodiny a furt bylo totálně hnusné. Už nikdy tento recept neokusím a doporučujeme vám, zkoušejte to jen na vaše riziko vašeho zdraví. :-$ :-$ :-$ :-$ NEZKOUŠEJTE!!!! :-$

  • jajau | 24. 1. 2013 18:11

    celkem dobry recept. pizza je rychla. pecu na 200 stupnu 17minut.

  • Tereza | 16. 1. 2013 11:59

    Vůbec to není těsto na pizzu, nehledě na to, že těsto je moc sladké a v kombinaci třeba s masem a dalšími přísadami, to chutná strašně, nedoporučuji :-(

  • veronika | 9. 1. 2013 08:07

    Pokud to nepečete v pizza peci, tak to nikdy nebude chutnat pode vašich představ. Pokud nebudete mít kynuté těsto, nikdy to nebude chutnat jako pizza. Dobrý kuchař/kuchařka s tímto těstem dovede zázraky.Pokud nejsou strávníci rozmazlení,tak jim to bude chutnat. Jinak lepší na sladko :-)

  • Eva | 6. 1. 2013 14:53

    Ano rychlé, dobré, ale taková pizza po česku ;-)

  • Nikdo | 30. 12. 2012 22:05

    Pokud to bylo nechutné tak nemáte vlohy pro vaření a vařte jen podle vyzkoušené kuchařky. Jinak souhlas pizza těsto to není...

  • Nikdo | 30. 12. 2012 22:03

    Jo a pokud je někdo zvyklý na různé veganské, vegetariánské a super zdravé výživy tak doporučuji chutná to jako jedna z těch jejich náhražek normálního jídla+ si to uděláte podle sebe takže je to chutnější...pokud umíte vařit teda 8-)

  • Nikdo | 30. 12. 2012 22:01

    Chutné rychlé, ale pizzou bych to rozhodně nenazval spíš linecké na slano.

  • Milenci | 8. 12. 2012 21:47

    €Marto, souhlasíme s Vaším názorem a opravdu toto těsto nedoporučujeme. Je to kekel.

  • eva | 29. 11. 2012 12:39

    těsto výborné, děkuji.neměla jsem váhu tak jsem dala cca dva hrnky mouky.

  • Peťulka | 19. 11. 2012 19:35

    Těsto bylo opravdu výborné.

  • gubtbá | 19. 11. 2012 17:31

    :-S je to hnus

  • Alena | 25. 10. 2012 11:46

    Super, já to dělám v bezlepkové variantě, ušetří spoustu času a chuť dobrá.Kdo zná bezlepkové výrobky, pochopí. Díky ;-)

  • ? | 24. 10. 2012 20:21

    me to moc chutnalo ja bych to doporucila :-P :-* <:-) <3 8-) :-* ;-) <:-)

  • Adri | 15. 10. 2012 16:24

    Humus nevím jak si k tomu přišla je to blivajs !!! :-$ :-$ :-$ :-$

  • Marta | 6. 10. 2012 13:19

    Sním všechno, ale toto je fakt vrchol hnusu, nedoporučuju :)

  • lucka | 19. 9. 2012 17:35

    no to testo je rychle ne dobre taky uz by neudelala je to pekny humac

  • uprd | 17. 8. 2012 09:56

    Pepo Pepo už mě nepomlouvej

  • Márty | 27. 7. 2012 10:43

    sice, když se to peče, tak to voní jak bábovka a pokud na to nedáte pořádné množství "náplně" tak je to jak trout, ale jinak je super.. hodíš tam ještě vajíčko a pohoda.. 8-)

  • Cady :* | 12. 7. 2012 15:25

    Správně, je to výborný recept, tedy s tím vajíčkem :) Nevím, co se tady většině nelíbí, :* :-)

  • Barunka | 9. 7. 2012 13:51

    No fuj! Čekala jsem, že to bude dobré, ale toto!!! Chtěla jsem zkusit nekynutý recept, a tento se mi s hodnocením 2+ zdál vhodný... Tento recept je hrozný, a s pizzou nemá nic společného.... Nechutná nikomu z naší rodiny-a to jsem se chtěla pochlubit s pizzou!!!! Prostě hrůůůůůza a hodnocení 5!!!!!! :-X :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

  • JanickaZebra | 2. 7. 2012 21:13

    Dala jsem na radu několika z vás a přidala jsem vajíčko a těsto i správně ochutila... :-! A po vyzkoušení musim říct, že to těsto nemá s pizzou vůbec nic společného!! Podle chutě a konzistence těsta už upečeného soudím, že tam nemá co dělat kypřící prášek, ani to vajíčko, které tady radíte. Chuťově bylo fajn, ale konzistence mi kazila dojem z celé pizzy. Ani trochu křupavé, bylo jak koláč! Kdybych to proložila ovocem a šlehačkou, či tvarohem, udělala bych líp!! :-| :-(

  • zemca | 12. 6. 2012 11:31

    maximální spokojenost, já přidala též vejce, více soli a oregáno do těsta

  • SS | 11. 6. 2012 20:55

    Tohle je obyčejná fleka...musíte přidat domácí aspoň 1 vejce,cukr.stačí 3-4 lžíce oleje,pak se dá udělat mnoho chuťových variací,které přidáte <3 s masíčkem,koření,sýry,zelenina...chce to fantazii 8-) nebojte se toho

  • SS | 11. 6. 2012 20:19

    fleka :-D

  • Renaata | 6. 6. 2012 20:03

    někdo říkal troubu na 220 a asi 7 min, já dávám naplno 250 jen 4-5 min, jak začnou okraje lehce hnědnout ;-) (mám radši tmavší než bledý)

  • Verunka | 6. 6. 2012 19:12

    Těstíčko rychlé a snadné no a jak si tady čtu příspěvky, tak mě napadá jediné a to , že správný kuchař i ten amatérský ví, že improvizace a vlastní fantazie platí v kuchyni dojnásobně ;-)

  • ghhg | 6. 6. 2012 18:04

    na kolik stupňů se to peče a jak dlouho prosím odpovězte :-S O:-)

  • Renaata | 3. 6. 2012 20:24

    Super recept ! Už jsem ho zkoušela asi 5x a dávám jen 4 lžice oliv. oleje. Dnes jsem dala napůl s celozrnnou moukou a taky dobrota 8-) Děkuji !!

  • Nikol_A | 18. 4. 2012 18:55

    Nechtěla jsem čekat, a našla jsem tento recept na pizzu :) Úžasně chutný a jednoduchý, mohu jen doporučit :)

  • Denda85 | 9. 4. 2012 13:06

    diky za recept, pekla jsem na pecicim papiru, drobek dochutila testo a za 15 minut byla vyborna tunakova pizza:) = rychle , nenarocne - je krasne mekke a kdo tvrdi, ze je bez chuti - jeho chyba , ze nedochutil , pak neni dobrym kucharem! Jeste jednou diky !

  • Jirek | 6. 4. 2012 18:34

    Je to rychlý a pohotovostní recept. Těsto je super, žádná "buchta", kterou někde vydávají za pizzu. Přidal jsem do dvojité dávky lžičku česnekové pasty, lžičku cukru a bazalku. Bez fantazie se vařit nedá a "kuchaři", kteří jí nemají, to budou mít těžké s každým receptem...

  • Hana | 27. 2. 2012 13:25

    Vyzkoušela jsem tento recept a nebyla jsem z toho moc nadšená. :-| Těsto bylo sice rychle připravené, ale chuťově nic moc. Suchá, drobivá placka. :-( Už do tohoto receptu nepujdu.

  • knedlik kynuty | 2. 2. 2012 17:12

    stačí přidat domáci vejce ,oregáno a pořípadě prolisovat par stručku česneku . :-$

  • *** | 19. 12. 2011 22:12

    nedá se to jíst na zkoušku jinak dobrý, těsto moc obyčejné bez chuti !!!!! chtělo by to něco přidat

  • Libor Sedlák | 4. 12. 2011 20:20

    Toto těsto je skvělé. Udělám ho více, rozdělím po cca 230g a dám do mrazáku. Pak je kdykoli snadno po ruce, pizza je kdykoli za chvíli hotová :-)

  • Janasek7 | 13. 11. 2011 20:00

    testo dobre akorat doporucuji pridat vejce :-)

  • Janasek7 | 13. 11. 2011 19:59

    testo se dobre dela akorat jsem pridala vejce a mene vody :)

  • Petra | 24. 6. 2011 07:05

    těsto rychlé,chuťově i dobré,ale něco chybí,možná droždí..jinak se mi pizza připálila a celá se mi lámala :-( ale jinak rychlá,a budu dělat dále dokud nevychytám na 1 ;-)

  • venca | 20. 6. 2011 18:20

    6 lzic oleje je moc, staci 2, na plech doporucuji hrubou mouku misto oleje, testo klasicky vyvalet a vytahat, zadne mackani na plechu!

  • nnln | 27. 4. 2011 12:37

    Potřebovala jsem udělat něco rychlého a zlikvidovat velikonoční zbytky uzenin a vajec, tak jsem vyzkoušela tohle rychlé těsto a je super. pizza sice není jak z pizzerie, ale to nejspíš nikdy, když není z pece. ale příjemně mě překvapilo, jak byla pizza tenká a křupavá. takže 1 i určitě zaslouží:) přidávám i foto, pizza je pomazaná rajským protlakem s trochou cukru, octa a bazalky, obložena uzeným, vejcem, rajčetem, paprikou a sýrem a jako variantu ananasu jsem dala i zbytek otevřené kompotované dýně. dobrota:)

  • Lida | 9. 4. 2011 19:13

    Tak jsem dnes těsto vyzkoušela a je celkem dobré. Přítel si sice stěžoval, že nechutná tak jako v pizérii, ale pak si ještě přidal :-)

  • lva | 9. 4. 2011 17:28

    Chutné, jednoduché a rychle připraveno. Podle rad ostaních komentujících jsem přidala sůl a pizza byla skvělá. Děkuji za recept. :-)

  • René | 2. 4. 2011 14:22

    Je to uplne super testicko. nema chybicku. trosku vetsi spetka solicky a bylo to uzasne. vyzkousel jsem uz spoustu testicek ale tohle je jedno j nejchutnejsich.. :-P

  • franta | 22. 3. 2011 21:00

    recept je to dobry ale neni tam napsano jak dloho se to ma pect ale jinak v celku dobry receptn nemá chybu

  • jana | 2. 2. 2011 12:43

    těsto je jednoduché, rychlé a výborné, jen bych doporučila větší špetku soli.......ale jinak vynikající ;-)

  • Dobra | 23. 11. 2010 21:03

    zvládnou i muži začátečníci. dnes mi pizzu podle vašeho návodu připravil přítel.

  • tomášek xD | 31. 10. 2010 14:31

    lehke a rychle dobre testo <:-)

  • Radka Dočkalová | 29. 4. 2010 13:20

    Vynikající těsto!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza Těsta Pizza těsto
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Olej Prášek do pečiva Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborné buchty

Výborné buchty

Skvělá šunková pomazánka

Skvělá šunková pomazánka

Thajské kari

Thajské kari

Rajčatový salát s cuketou a mozzarellou

Rajčatový salát s cuketou a…

Lehké bylinkové máslo

Lehké bylinkové máslo

Penne quattro formaggi

Penne quattro formaggi

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Brokolicová polévka

Brokolicová polévka

Quinoa s houbami ala houbový kuba

Quinoa s houbami ala houbový kuba

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

77
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
72
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
45
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
37
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
33
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

NEKYNUTÉ ,RYCHLÉ TĚSTO NA ZÁVIN - ŠTRÚDL - od mojí babičky :-)
NEKYNUTÉ ,RYCHLÉ TĚSTO NA ZÁVIN -…
Nekynuté buchtičky od Milči
Nekynuté buchtičky od Milči
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Nekynutý koláč s různým ovocem
Nekynutý koláč s různým ovocem
Nekynutý závin
Nekynutý závin
Německé telecí plátky
Německé telecí plátky
  • Recepty.cz
  • Nekynuté těsto na pizzu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact