• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nekynuté koláčky
Napište svůj komentář k receptu

Nekynuté koláčky

autor: Bělice Václav
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nekynuté koláčky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 1
      kg hladká mouka
    • 120
      g hera
    • 120
      g sádlo
    • 1
      kostka droždí
    • 1
      lžíce cukr
    • 12
      lžíce mléko
    • sůl
  • Náplň
    • tvarohová náplň
    • ořechová náplň
    • povidla
  • Namáčení
    • máslo
    • hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Z mléka cukru a kvasnic uděláme kvásek, který dáme do 1/2 kg mouky a zpracujeme v těsto. Předtím si připravíme náplně. Z těsta hned kávovou lžící na posypaný vál děláme malé bochánky, které naplníme náplní a dáme péci.
2
Po upečení každý koláček namočíme do rozpuštěného másla s rumem a obalíme v moučkovém cukru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nekynuté buchtičky od Milči

Nekynuté buchtičky od Milči

Třené houskové knedlíky (nekynuté)

Třené houskové knedlíky (nekynuté)

Nekynuté těsto na pizzu

Nekynuté těsto na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 26. 2. 2011 01:27

    V zadání receptu je uvedeno 1.kg hl. mouky , ale v popisu je jen 1/2 kg. Kolik ji tam vlastně patří?

  • Helena | 16. 2. 2008 17:03

    Tak jsem je dnes dělala,ještě jsou horké.Musím říct,že jsou to úplně jiné koláčky,než jsem čekala.Připomínají trochu cukroví.Ale jsou výborné.Toho tuku je tam hodně,ale ve výsledku to právě dělá křehkost .Jestli ještě mohu poradit-rozválejte těsto na plát,rádlem nakrájejte čtverečky,naplňte nádivkou,stočte a spojem máčejte v rozšlehaném vejci a cukru.Pečte při 200 st.cca 15 minut.

  • Lidka Kábrtová | 30. 3. 2005 12:17

    Jsem asi nechápavá, co s tím sádlem? Taky do těsta? Moc děkuju.

  • Václav Bělice | 28. 3. 2005 13:40

    Hera, nebo máslo se zamíchají do těsta .

  • Lidka Kábrtová | 27. 3. 2005 17:39

    Ta hera a sádlo se taky dáva do těsta?

  • Lidka Kábrtová | 24. 3. 2005 09:49

    Moc děkuji, zkusím to, i když si s kynutými těsty moc nerozumím.

  • Václav Bělice | 24. 3. 2005 06:45

    náplň se dává dovnitř, do másla dám asi 2 polévkové lčíce rumu

  • Lidka Kábrtová | 23. 3. 2005 14:22

    Ta náplň se dává na koláček, nebo dovnitř? A jaký je poměr másla a rumu?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hera Hladká mouka Hnědý rum Máslo Mléko Ořechová náplň Povidla Sádlo Sůl Tvarohová náplň
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety (řízky) v alobalu

Kotlety (řízky) v alobalu

Mramorová bábovka vláčná

Mramorová bábovka vláčná

Karamelové řezy od Gizky

Karamelové řezy od Gizky

Tetino maso

Tetino maso

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

Cuketa na slanině s česnekem

Cuketa na slanině s česnekem

Italské kari rizoto s králičím masem

Italské kari rizoto s králičím masem

Kompot z hroznového vína

Kompot z hroznového vína

Brokolice na mozeček po našem

Brokolice na mozeček po našem

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

730
Boloňské špagety
Boloňské špagety
165
Kuřecí salát s vejci
Kuřecí salát s vejci
23
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
23
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
22
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo

Zajímavé články

Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak složit naplněnou tortillu
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak…
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého, pivního i mrkvového těsta
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového,…
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
AHA.cz Velká proměna Brzobohaté: Překvapila šik účesem

Velká proměna Brzobohaté: Překvapila šik účesem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Melania vs. Kate: Kdo ovládl podzimní megahit lépe?

Melania vs. Kate: Kdo ovládl podzimní megahit lépe?

Ženy.cz Co si pustit, když venku prší? Podzimní filmy a seriály, které vás zahřejí víc než čaj

Co si pustit, když venku prší? Podzimní filmy a seriály, které vás zahřejí víc než čaj

Blesk.cz Slavnostní premiéra Franz: Láska, kam se podíváš! Malý s Kociánovou i Jirásková s tajemným fešákem

Slavnostní premiéra Franz: Láska, kam se podíváš! Malý s Kociánovou i Jirásková s tajemným fešákem

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

  • Recepty.cz
  • Nekynuté koláčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact