• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nekynuté koláčky
Napište svůj komentář k receptu

Nekynuté koláčky

autor: Bělice Václav
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nekynuté koláčky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 1
      kg hladká mouka
    • 120
      g hera
    • 120
      g sádlo
    • 1
      kostka droždí
    • 1
      lžíce cukr
    • 12
      lžíce mléko
    • sůl
  • Náplň
    • tvarohová náplň
    • ořechová náplň
    • povidla
  • Namáčení
    • máslo
    • hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Z mléka cukru a kvasnic uděláme kvásek, který dáme do 1/2 kg mouky a zpracujeme v těsto. Předtím si připravíme náplně. Z těsta hned kávovou lžící na posypaný vál děláme malé bochánky, které naplníme náplní a dáme péci.
2
Po upečení každý koláček namočíme do rozpuštěného másla s rumem a obalíme v moučkovém cukru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nekynuté buchtičky od Milči

Nekynuté buchtičky od Milči

Třené houskové knedlíky (nekynuté)

Třené houskové knedlíky (nekynuté)

Nekynuté těsto na pizzu

Nekynuté těsto na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 26. 2. 2011 01:27

    V zadání receptu je uvedeno 1.kg hl. mouky , ale v popisu je jen 1/2 kg. Kolik ji tam vlastně patří?

  • Helena | 16. 2. 2008 17:03

    Tak jsem je dnes dělala,ještě jsou horké.Musím říct,že jsou to úplně jiné koláčky,než jsem čekala.Připomínají trochu cukroví.Ale jsou výborné.Toho tuku je tam hodně,ale ve výsledku to právě dělá křehkost .Jestli ještě mohu poradit-rozválejte těsto na plát,rádlem nakrájejte čtverečky,naplňte nádivkou,stočte a spojem máčejte v rozšlehaném vejci a cukru.Pečte při 200 st.cca 15 minut.

  • Lidka Kábrtová | 30. 3. 2005 12:17

    Jsem asi nechápavá, co s tím sádlem? Taky do těsta? Moc děkuju.

  • Václav Bělice | 28. 3. 2005 13:40

    Hera, nebo máslo se zamíchají do těsta .

  • Lidka Kábrtová | 27. 3. 2005 17:39

    Ta hera a sádlo se taky dáva do těsta?

  • Lidka Kábrtová | 24. 3. 2005 09:49

    Moc děkuji, zkusím to, i když si s kynutými těsty moc nerozumím.

  • Václav Bělice | 24. 3. 2005 06:45

    náplň se dává dovnitř, do másla dám asi 2 polévkové lčíce rumu

  • Lidka Kábrtová | 23. 3. 2005 14:22

    Ta náplň se dává na koláček, nebo dovnitř? A jaký je poměr másla a rumu?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hera Hladká mouka Hnědý rum Máslo Mléko Ořechová náplň Povidla Sádlo Sůl Tvarohová náplň
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dušená rýže

Dušená rýže

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Brokolicová polévka s brambory

Brokolicová polévka s brambory

Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Sladká rýže s jahodami

Sladká rýže s jahodami

Nivová pomazánka s mascarpone

Nivová pomazánka s mascarpone

Kořeněné škubánky-opečenky

Kořeněné škubánky-opečenky

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

151
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
66
Brokolice/květák v bramborovém těstě
Brokolice/květák v…
59
Poctivá kuřecí polévka
Poctivá kuřecí polévka
45
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi
Treska s gratinovanou…
42
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
AHA.cz Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Brooks Naderová zase provokuje: Ženská se vším všudy!

Brooks Naderová zase provokuje: Ženská se vším všudy!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

  • Recepty.cz
  • Nekynuté koláčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact