Na libovolně dlouhý silnější provázek navlékáme střídavě různé druhy masa, uzenin a zeleniny, posypeme vegetou, mírně pokapeme po celé délce kečupem, vložíme do vymazaného pekáčku, trochu podlijeme vodou a pečeme cca 30 minut přikryté alobalem a pak ještě asi 20 minut bez alobalu v troubě vyhřáté na cca 200 °C.
2
Podáváme na míse a každý si uřízne nebo ustříhne špízu dle hladu.
3
Přílohou může být rýže či brambory na různý způsob.
...u stolu jsem každému střihl a bylo to super :-D !
Iva
|24. 11. 2007 15:24
To je fakt roztomilý Určitě někdy tenhle recept využiju
Marsí
|23. 11. 2007 14:16
Jééhe..to je dobrý..už se vidím jak říkám u stolu:" tož si kousek odstřihněte"....:-))) fakt skvělý nápad..:-))
Hela -
|20. 11. 2007 16:03
No bezva nápad, dávám za něj 1. Za recept nemůžu, protože je asi na každém, co si z toho stvoří a to je na tom nejlepší!
Iva Bednarova
|19. 11. 2007 16:33
me se ten napad s provazkem hrozne libi,ted uz vim,co pouzit kdyz mam chut na zpiz ale nemam spejle ;-D Super
Monika Adamová
|12. 1. 2007 16:30
Nechápu, že si někdo dá tu práci s komentářem jen proto, aby si rýpnul... budiž, alespoň podpis by byl vhodný místo anonyma, třeba bychom se mohli podívat, jaké recepty nám autor komentáře připravil sám... :-(
Anonym
|20. 11. 2006 23:08
Nápad = špagátek. Nezaznamenána pomůcka = jehla. Bez vás by mě ani ve snu nenapadlo usmažiit/upéct/uvařit, "co dům dal", neb touto zásadou se řídím jen cca 5x do týdne.