• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Zavařování & nakládání
  • Recepty.cz
  • Nejrychlejší bramborák
Napište svůj komentář k receptu

Nejrychlejší bramborák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nejrychlejší bramborák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • česnek
    • 100
      g uzeniny
    • sýr
    • sterilovaná zelenina nebo čerstvá - paprika, pórek...
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Brambory nové neškrábeme, jen omyjeme, pozdější oloupeme nastrouháme na hrubo, pro jednoho dvě větší. Roztáhneme na rozpálenou pánev, lehce osolíme, opepříme, přidáme česnek - jen trochu a majoránku.
2
Je-li z jedné strany opečeno, otočíme, osolíme, opepříme, okořeníme majoránkou, česnekem, a přidáme nakrájenou uzeninu, zeleninu, zasypeme sýrem a přiklopíme pokličkou, aby se roztavil sýr.
3
Chcete-li bramborák hutnější, po opečení jedné strany otočíme, osolíme, opepříme, očesnekujeme, rozklepneme vejce, roztáhneme ho. Pak přidáme zeleninu dle chuti, zasypeme sýrem a přiklopíme pokličkou. Možno i jiný sýr nebo několik současně. K tomu zelí a pivo a nemá to chybu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Nejrychlejší cukroví

Nejrychlejší cukroví

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 29. 9. 2007 18:07

    Pripomína to švajčiarske rosti (bez vajca a zeleniny) a je to naozaj rýchlejšie a jednoduchšie ako placky a nikdy sa mi to nepripálilo. Chyba určite potom nebude v recepte, ale v kuchárovi.

  • Daniella O. | 27. 9. 2007 18:54

    Teda Helo,napsala jste to vystizne a vtipne,neudelala bych to lepe, takze se k Vasemu nazoru pouze vrele pripojuji.

  • Hela - | 27. 9. 2007 17:37

    Vážený (nebo spíš nevážený) Anonyme! Připojuji se k Zuzaně a taktéž bych ráda posoudila nějaký váš recept. Ale vy jste tu jen za rejpala - proto se taky schováváte za Anonyma. Ale hlavně nechápu, proč na tyto stránky vůbec chodíte, když žádný z téměř 14 tisíc receptů vám nestojí ani za vyzkoušení, nicméně vám stojí za kritiku. U nás se o takových lidech říká: Dělá machry a doma žere hadry z nádobí!

  • Jitka Bublová | 27. 9. 2007 12:08

    To tedy taky nechápu, proč anonym ztrácí čas čtením těchto receptů. Jsem na tom jako Zuzana, vyzkoušela jsem jich spoustu a kromě snad 2 nebo 3 byly výborné. Samozřejmě si vybírám podle naší chuti, každý už odhadne podle ingrediencí, jestli je to jeho parketa nebo ne. Troufám si tvrdit,že nějakou tu fantazii mám taky, ale proč se taky neinspirovat něčím novým, je tu spousta skvělých nápadů. Nevím, kolik "recepisů" si tady anonym přečetl, ale že by se opravdu ŽÁDNÝ nezamlouval??? Já je ani nestíhám zkoušet.

  • Di | 27. 9. 2007 09:18

    FANTAZIE je hezká věc, ale možná především pro toho, kdo připravuje jídlo svátečně občas o víkendu. Snaží-li se člověk vařit denně, zvláště poté, co přilítne z práce, vezme rád zavděk nějakou tou kuchařkou. Co je pak lepšího než "normální" mnohými vyzkoušené recepty, jaké jsou tady? Na kreace profesionálních kuchařů a fantazii není v běhu všedního dne prostě čas, ty si nechávám na svátek.

  • Zuzana Šindlerová | 27. 9. 2007 08:41

    V tom připadě Anonyme bych moc prosila o nějaké vaše recepty, které doma vařite, protože náš "chudý" jídelníček se poslední 2 roky skládá převážně z receptů z těchhle stránek, ať už moučníků nebo hlavních jídel a ještě ani nad jedním jídlem rodina neohrnula nos a mám jich v plánu ještě tolik, že se obávám, že je ani nestihnu všechny uvařit. Ale to bude asi tím, že nemám FANTAZII.

  • Di | 27. 9. 2007 07:16

    Jak potom můžete být Anonyme kritizujícím rebelem, když hodnotíte něco, co jste v životě neviděl, nevařil ani nejedl? A proč vůbec chodíte na tyto stránky, když Vás tu nic neuchvátilo? Takže o kritiku asi nejde - o tom, že kritika anonymů patří do koše ani nemluvě!!

  • SV | 26. 9. 2007 20:07

    Paní Evo, to bude asi rukama.Dnes jsem uvedený bramborák dělala a je to fakt dobrota.

  • Jarka O. | 26. 9. 2007 19:22

    Paní Evo, nemohu s Vámi souhlasit. Také dělám něco podobného a naprostá spokojenost. Než bych oloupala brambory a najemno nastrouhala, připravila a zamíchala ostatní ingredience do klasického bramboráku, tak tady už budu mít polovinu upečenou:-)) A to připalování zespodu...proč jste prostě nesnížila plamen?? Peklo by se to rovnoměrně. Nemůžete přece za Vaši nešikovnost vinit recept:-))

  • Anonym | 26. 9. 2007 18:14

    Evo, to máte z toho, že vaříte podle receptů. Trocha sebedůvěry, schopnosti uvažovat - co se k sobě hodí chuťově, co je pojivem a co se naopak drobí, co se připaluje, jestli má být (v tomto konkrétním případě) bramborák křehký a křupavý a nebo naopak pod poklicí dušená nasákavá placka, trocha těch nejzákladnějších znalostí, trocha fantazie, to je myslím ta nejlepší cesta. Jsem zde za kritizujícího rebela. A po pravdě řečeno, ŽÁDNÝ ze zdejších recepisů mě neuchvátil natolik, abych si řekla "jo, to stojí za vyzkoušení". (Tenhle konkrétní tedy ani náhodou.)

  • Eva Benešová | 26. 9. 2007 16:45

    Hrozný! Horší recept jsem ještě neměla. Dole se to připaluje, uprostřed se to nedělá. Nechápu, co je na tom tak objevného a rychlého. Klasický bramborák trvá úplně stejně dlouho. :-)))

  • Markéta Roubalová | 24. 9. 2007 12:15

    Dnes jsem vyzkoušela a nemá chybu. Mňaminda. Dávám za 1.Hlavně je to bleskovka, to mě vyhovuje.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Z brambor Ze zeleniny Uzeniny Oběd Večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Majoránka Pepř mletý Sterilovaná zelenina Sůl Sýr Uzeniny Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajčatový salát s mozzarellou a olivami

Rajčatový salát s mozzarellou a…

Chlebové placky

Chlebové placky

Béřovický králík

Béřovický králík

Sumeček

Sumeček

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

Klasický houskový knedlík

Klasický houskový knedlík

Houbová bramboračka

Houbová bramboračka

Zapečené brambory s květákem a rajčaty

Zapečené brambory s květákem a rajčaty

Dršťková polévka I.

Dršťková polévka I.

Doporučujeme

30 minut
Špenátové palačinky s houbovou náplní

Špenátové palačinky s houbovou náplní

40 minut
Podzimní houbovka s dýní

Podzimní houbovka s dýní

15 minut
Hruškový crumble s perníkem

Hruškový crumble s perníkem

140 minut
Hovězí pečeně s houbami

Hovězí pečeně s houbami

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

40 minut
Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

100 minut
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

Poslední sledované recepty

169
Dýňový koláč s polevou
Dýňový koláč s polevou
57
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
49
Česnekovo-zázvorový okurkový salát
Česnekovo-zázvorový…
45
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
40
Candát polévaný máslem s fenyklem a ředkvičkami
Candát polévaný máslem s…

Zajímavé články

Podzimní prázdniny na chalupě: Rodinné recepty od polévky až po moučník
Podzimní prázdniny na chalupě: Rodinné recepty od…
KVÍZ: Znáte oblíbená jídla našich prezidentů? Otestujte se!
KVÍZ: Znáte oblíbená jídla našich prezidentů?…
Amatérská kanadská pekařka vyrábí strašidelné koláče. Některé i svítí ve tmě!
Amatérská kanadská pekařka vyrábí strašidelné…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Čím nahradit při pečení drahé máslo? Existují levnější i zdravější alternativy
Čím nahradit při pečení drahé máslo? Existují…
AHA.cz Brožová vyděsila fanoušky: Co se jí to stalo s obličejem?

Brožová vyděsila fanoušky: Co se jí to stalo s obličejem?

Mimibazar Jak dopadlo testování elektronické stavebnice Boffin II LIGHT? Přečtěte si recenze rodičů

Jak dopadlo testování elektronické stavebnice Boffin II LIGHT? Přečtěte si recenze rodičů

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Flíska i rozepnutá saka: Která módní pekla by se neměla opakovat na státních vyznamenáních?

Flíska i rozepnutá saka: Která módní pekla by se neměla opakovat na státních vyznamenáních?

Ženy.cz Halloween na Netflixu: Tipy na strašidelnou zábavu pro všechny

Halloween na Netflixu: Tipy na strašidelnou zábavu pro všechny

Blesk.cz Eva Holubová po vážné operaci: Čeká ji očistec!

Eva Holubová po vážné operaci: Čeká ji očistec!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Denní horoskop na úterý 29. 10. 2024: Komu dnes nebude do smíchu a kdo zažije nejkrásnější den?

Denní horoskop na úterý 29. 10. 2024: Komu dnes nebude do smíchu a kdo zažije nejkrásnější den?

  • Recepty.cz
  • Nejrychlejší bramborák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact