• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nejlepší kuře
Napište svůj komentář k receptu

Nejlepší kuře

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nejlepší kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso čtvrtky
    • žampiony
    • brambory
    • máslo
    • koření na kuře
    • sůl
    • kmín

Postup přípravy receptu

1
Zapékací mísu vymažeme máslem, syrové brambory nakrájíme na plátky a úhledně je narovnáme do pekáčku, posypeme žampiony (1 plechovka, čím větší tím lepší), osolíme, okmínujeme a nakonec poklademe okořeněné, osolené čtvrtky kuřete. Přidáme ještě kostičky másla a pečeme (na začátku přikrývám alobalem).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nejlepší vafle

Nejlepší vafle

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší makovec

Nejlepší makovec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka | 13. 6. 2007 07:04

    Nedávno jsem četla rozsáhlý článek o biopotravinách a prý ani tyto nejsou všechny stroprocentně zdravé. Takže kuřátko na talíř!

  • Pastis Petite | 9. 6. 2007 11:48

    Všude se teď píše o "zdravé" výživě a prevenci. To bych ani nemohla přejít ulici, protože "možná" by mě mohlo přejet auto. Souhlasím, že pečené kuřátko na míse je báječné. Jen sůl a kmín stačí...

  • Tereza - | 8. 6. 2007 12:39

    Pán Jozef, rakovinová a cholesterolová megainjekcia by to bola, keby sa to grilovalo na otvorenom ohni, na uhlí, aj to nie v každom prípade. V rúre sa k tomu nedopracujete.

  • Zuzana Šindlerová | 8. 6. 2007 11:40

    Pokud vím, ještě nikdy nikdo nedokázal vysvětlit, kde je ten spouštěcí knoflík, který startuje rakovinu. Jsou jen mnohé signály, které jí napomáhají. Kůžička od kuřete to určitě nebude!!!

  • Di | 8. 6. 2007 09:06

    To už nechte Jozefe na nás a nekažte druhým chuť! Při pečení, které popisuje Mína, se totiž všechen tuk z kůžičky krásně vypeče. A proč rakovinotvorná, to už nevím vůbec. Já osobně kdybych neustále takhle detailně sledovala, co je zdravé a co ne (na všem se něco najde a hlavně v každé době se propaguje jiný trend), tak onemocním už jen z toho sledování. Pestrost a střídmost je to, čeho bychom se asi měli držet nejvíce!

  • Jozef T. | 8. 6. 2007 00:57

    Dúfam, ze tú "kůrčičku" nekonzumujete. Je to rakovinová a cholesterolová megainjekcia!

  • Mína | 4. 6. 2007 14:47

    Ze všech způsobů, jak připravit kuře, mi asi nejvíc chutná, když se osolené a okmínované kuře peče na talíři bez tuku, bez tekutiny. Je jako grilované, kůrčička má krásnou barvu...:-)

  • Lenka | 4. 6. 2007 13:20

    Vůbec žádná tekutina? Jen ta trocha šťávy z žampionů?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Kmín Koření na kuře Kuřecí maso Máslo Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gratinovaný losos

Gratinovaný losos

Krakonošův dlabanec

Krakonošův dlabanec

Rychlá kávová zrna

Rychlá kávová zrna

Makové rohlíčky (Rakousko)

Makové rohlíčky (Rakousko)

Dančí kýta na pivu

Dančí kýta na pivu

Plněné papriky ve smetanové omáčce

Plněné papriky ve smetanové omáčce

Losos v sezamové krustě

Losos v sezamové krustě

Dušené kuře se zeleninou (tajine / tažín)

Dušené kuře se zeleninou (tajine /…

Špagety s baby špenátem, rajčátky a mozzarellou

Špagety s baby špenátem, rajčátky a…

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

21
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
18
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
13
fermentované zelí  (a la Kimchi)
fermentované zelí (a la…
13
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
12
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Nejlepší kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact