• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nejlepší kuře
Napište svůj komentář k receptu

Nejlepší kuře

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nejlepší kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso čtvrtky
    • žampiony
    • brambory
    • máslo
    • koření na kuře
    • sůl
    • kmín

Postup přípravy receptu

1
Zapékací mísu vymažeme máslem, syrové brambory nakrájíme na plátky a úhledně je narovnáme do pekáčku, posypeme žampiony (1 plechovka, čím větší tím lepší), osolíme, okmínujeme a nakonec poklademe okořeněné, osolené čtvrtky kuřete. Přidáme ještě kostičky másla a pečeme (na začátku přikrývám alobalem).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nejlepší vafle

Nejlepší vafle

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší makovec

Nejlepší makovec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka | 13. 6. 2007 07:04

    Nedávno jsem četla rozsáhlý článek o biopotravinách a prý ani tyto nejsou všechny stroprocentně zdravé. Takže kuřátko na talíř!

  • Pastis Petite | 9. 6. 2007 11:48

    Všude se teď píše o "zdravé" výživě a prevenci. To bych ani nemohla přejít ulici, protože "možná" by mě mohlo přejet auto. Souhlasím, že pečené kuřátko na míse je báječné. Jen sůl a kmín stačí...

  • Tereza - | 8. 6. 2007 12:39

    Pán Jozef, rakovinová a cholesterolová megainjekcia by to bola, keby sa to grilovalo na otvorenom ohni, na uhlí, aj to nie v každom prípade. V rúre sa k tomu nedopracujete.

  • Zuzana Šindlerová | 8. 6. 2007 11:40

    Pokud vím, ještě nikdy nikdo nedokázal vysvětlit, kde je ten spouštěcí knoflík, který startuje rakovinu. Jsou jen mnohé signály, které jí napomáhají. Kůžička od kuřete to určitě nebude!!!

  • Di | 8. 6. 2007 09:06

    To už nechte Jozefe na nás a nekažte druhým chuť! Při pečení, které popisuje Mína, se totiž všechen tuk z kůžičky krásně vypeče. A proč rakovinotvorná, to už nevím vůbec. Já osobně kdybych neustále takhle detailně sledovala, co je zdravé a co ne (na všem se něco najde a hlavně v každé době se propaguje jiný trend), tak onemocním už jen z toho sledování. Pestrost a střídmost je to, čeho bychom se asi měli držet nejvíce!

  • Jozef T. | 8. 6. 2007 00:57

    Dúfam, ze tú "kůrčičku" nekonzumujete. Je to rakovinová a cholesterolová megainjekcia!

  • Mína | 4. 6. 2007 14:47

    Ze všech způsobů, jak připravit kuře, mi asi nejvíc chutná, když se osolené a okmínované kuře peče na talíři bez tuku, bez tekutiny. Je jako grilované, kůrčička má krásnou barvu...:-)

  • Lenka | 4. 6. 2007 13:20

    Vůbec žádná tekutina? Jen ta trocha šťávy z žampionů?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Kmín Koření na kuře Kuřecí maso Máslo Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krevety na česnekovém másle

Krevety na česnekovém másle

Višňová bublanina s mákem

Višňová bublanina s mákem

Avokádový krém

Avokádový krém

Jablečný perník s tvarohem

Jablečný perník s tvarohem

Jerky - sušené maso

Jerky - sušené maso

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a jogurtovobazalkovým dressingem

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…

Ostružinový řez

Ostružinový řez

Kávový dort (řez) s pudinkem

Kávový dort (řez) s pudinkem

Babiččino kuře na šunce

Babiččino kuře na šunce

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

90
Bramborový salát nakyselo
Bramborový salát nakyselo
70
Vepřová pečeně na kysaném zelí s hrnkovými knedlíky
Vepřová pečeně na…
28
Fazolový salát (nejen) s kořenovou zeleninou
Fazolový salát (nejen) s…
19
Musaka z cuket
Musaka z cuket
17
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Nejlepší kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact