Králíka vložíte do pekáče, osolíte, trošku opepříte, posypete sladkou paprikou, může být větší množství aby chytl barvu. Vložíte celou cibuli neloupanou a spoustu česneku také neloupaného, nemusíte se bát, česnek tomu dodá správnou chuť. A dáte péct dokud králík nezměkne, ke konci přidáte máslo. Jako příloha jsou nejlepší brambory
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Eudicella
|16. 11. 2011 20:18
Prodám králičí maso. Více na http://farma-vysocina.webnode.cz/
Eudicella
|15. 11. 2011 08:59
Super recept,pokud by měl někdo zájem ,tak vám mohu prodat přebytky z domácího chovu.
Více na http://farma-vysocina.webnode.cz/
Marie Pospíšilová
|31. 7. 2009 10:54
Jen bych dodala, že k některým pokrmům se přidává celá hlava česneku (oloupaná jen z nejtlustších slupek) a překrojená napříč. Česnek se může po upečení vyhodit nebo kdo má chuť, tak si ho z těch slupek vyšťourá. Ale je to delikatesa :-)
Miroslava Severová
|29. 7. 2009 13:11
myslela jsem to jako p. Ivana, každý se v tom bude štourat, ale pokud by měl mít takto dodaný česnek více aroma, tak to bych mohla zkusit
H. Hospodyňka
|29. 7. 2009 09:09
Nehledě na to, že neloupaná cibule (ty vrchní vrstvy - šustí jak píše paní Jana - taky loupu) dodá omáčce nebo i vývaru krásnou barvu.
Jana Ehnes
|29. 7. 2009 08:12
ja taky pridavam neloupany cesnek, kdyz pecu kralika. Oloupu ale takove to "susti" tak, aby mi zustala jen na posledni slupka. Takto pripraveny cesnek ma velice jemne aroma, nebojte se a vyzkousejte.
Ivana Císařová
|29. 7. 2009 07:32
No mě tyhle neloupaný česneky a cibule v jídle taky spíš odradí. Až je jídlo hotovo, tak se vtom vrtám, dokud všechny rozblemcaný šlupky nenajdu?
Jana Řezníčková
|29. 7. 2009 07:27
Tak ty se určitě vyhodí... to snad nemusí autorka ani psát.....