• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nejlepší králík a velice jednoduchý
Napište svůj komentář k receptu

Nejlepší králík a velice jednoduchý

autor: LadyVonMortuary
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nejlepší králík a velice jednoduchý
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králík
    • 2
      ks cibule
    • česnek
    • paprika - sladká
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo
    • brambory

Postup přípravy receptu

1
Králíka vložíte do pekáče, osolíte, trošku opepříte, posypete sladkou paprikou, může být větší množství aby chytl barvu. Vložíte celou cibuli neloupanou a spoustu česneku také neloupaného, nemusíte se bát, česnek tomu dodá správnou chuť. A dáte péct dokud králík nezměkne, ke konci přidáte máslo. Jako příloha jsou nejlepší brambory
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těsto na štrůdl - velice jednoduché

Těsto na štrůdl - velice jednoduché

VVV - Velice Vydařené Vepřové

VVV - Velice Vydařené Vepřové

Pečená dýně (velice chutná)

Pečená dýně (velice chutná)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eudicella | 16. 11. 2011 20:18

    Prodám králičí maso. Více na http://farma-vysocina.webnode.cz/

  • Eudicella | 15. 11. 2011 08:59

    Super recept,pokud by měl někdo zájem ,tak vám mohu prodat přebytky z domácího chovu. Více na http://farma-vysocina.webnode.cz/

  • Marie Pospíšilová | 31. 7. 2009 10:54

    Jen bych dodala, že k některým pokrmům se přidává celá hlava česneku (oloupaná jen z nejtlustších slupek) a překrojená napříč. Česnek se může po upečení vyhodit nebo kdo má chuť, tak si ho z těch slupek vyšťourá. Ale je to delikatesa :-)

  • Miroslava Severová | 29. 7. 2009 13:11

    myslela jsem to jako p. Ivana, každý se v tom bude štourat, ale pokud by měl mít takto dodaný česnek více aroma, tak to bych mohla zkusit

  • H. Hospodyňka | 29. 7. 2009 09:09

    Nehledě na to, že neloupaná cibule (ty vrchní vrstvy - šustí jak píše paní Jana - taky loupu) dodá omáčce nebo i vývaru krásnou barvu.

  • Jana Ehnes | 29. 7. 2009 08:12

    ja taky pridavam neloupany cesnek, kdyz pecu kralika. Oloupu ale takove to "susti" tak, aby mi zustala jen na posledni slupka. Takto pripraveny cesnek ma velice jemne aroma, nebojte se a vyzkousejte.

  • Ivana Císařová | 29. 7. 2009 07:32

    No mě tyhle neloupaný česneky a cibule v jídle taky spíš odradí. Až je jídlo hotovo, tak se vtom vrtám, dokud všechny rozblemcaný šlupky nenajdu?

  • Jana Řezníčková | 29. 7. 2009 07:27

    Tak ty se určitě vyhodí... to snad nemusí autorka ani psát.....

  • Miroslava Severová | 28. 7. 2009 16:54

    a co těma šlupkama od cibule a česneku,??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Králík Máslo Paprika - sladká Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Placičky z bramborové kaše

Placičky z bramborové kaše

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Kroužky z nivy

Kroužky z nivy

Vepřové kousky na paprice

Vepřové kousky na paprice

Srdce na smetaně

Srdce na smetaně

Perníčky - hned měkké

Perníčky - hned měkké

Frankfurtská polévka s houbami

Frankfurtská polévka s houbami

Cuketová bábovka s ovocem

Cuketová bábovka s ovocem

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

67
Fajnový mix na topinky a do salátů
Fajnový mix na topinky a…
58
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
35
Cizrna na paprice se smetanou
Cizrna na paprice se…
31
Houbová frittata s rajčaty
Houbová frittata s…
26
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Rychlé rizoto z uzeného…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Nejlepší králík a velice jednoduchý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact